Electrolux Kitchen Design Projects

Si një furnizues kryesor i pajisjeve elektroshtëpiake, që i ka dhënë formë jetesës për më mirë për më shumë se 100 vjet, ne përpiqemi të krijojmë zgjidhje të dëshirueshme dhe përvoja të shkëlqyera me produktet dhe shërbimet tona që pasurojnë jetën e përditshme të njerëzve dhe shëndetin e planetit tonë. Ne duam të jemi një forcë lëvizëse në përcaktimin e një jetese të këndshme dhe të qëndrueshme.

Ne u shërbejmë klientëve në të gjithë globin. Ne kemi njohuri të gjera për veçoritë e tregut evropian, duke përfshirë standardet e ndërtimit dhe projektimit, tendencat e kuzhinës, njohuritë e përdorimit të konsumatorëve dhe pajisjeve.

Realizoni vizionin tuaj të ardhshëm

Ne shkojmë përtej furnizimit me pajisje kuzhine me cilësi të jashtëzakonshme për projekte ndërtimi dhe projektimi. Ne besojmë se markat e forta globale, së bashku me ekipet e përkushtuara lokale, janë arsyet kryesore që grupi Electrolux ka një histori kaq të gjatë si furnitori kryesor në sektorin e projektimit në shumë tregje. Trashëgimia jonë skandinave e dizajnit, zgjidhjet tona novatore, kuptimi ynë i thellë i nevojave të klientëve dhe i tendencave të kuzhinës, si dhe ekspertiza jonë për kërkesat lokale na bëjnë partnerin më të mirë për të sjellë në jetë vizionin tuaj.

Zgjidhje kuzhine me kontratë të plotë

Ne ofrojmë zgjidhjen më të personalizuar dhe të plotë të kuzhinës për çdo lloj ndërtimi, arkitekture dhe projekti. Nga kompleksi ultraluksoz deri tek akomodimi më i thjeshtë - ne kemi përzgjedhjen e përsosur të pajisjeve të kuzhinës për të përmbushur të gjitha pritshmëritë.

Projektet globale

Falë pranisë së grupit Electrolux në mbi 150 vende, ne kemi aftësitë për të realizuar projekte kombëtare apo ndërkombëtare. Trashëgimia jonë, njohuritë e thella në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve shtëpiake si dhe përvoja jonë e gjatë në sektorin e projektimit na japin të gjitha kredencialet për të ofruar zgjidhjet më të mira të kuzhinës.

Gati për të filluar me projektin tuaj të ardhshëm?

Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për t'ju ndihmuar të transformoni vizionin tuaj në arritje të jashtëzakonshme.

Lajme

Një platformë me një ndalesë për gjithçka që është e re në botën e projektimit të kuzhinave nga Electrolux. Këtu do të gjeni përditësimet më të fundit mbi partneritetet tona, zhvillimet e projekteve, përpjekjet për qëndrueshmëri, shërbimet dhe risitë e produkteve.

Gati për të filluar me projektin tuaj të ardhshëm?

Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për t'ju ndihmuar të transformoni vizionin tuaj në arritje të jashtëzakonshme.

Zgjidhje të plota për kuzhinën

Në Electrolux, ne kemi qenë në krye të risive në pajisjet e kuzhinës për më shumë se 100 vjet. Ne na pëlqen të themi se jemi ekspertë të përditshmërisë dhe kemi mbledhur njohuri të gjera për mënyrën se si përdoren pajisjet e kuzhinës, nga Tokio në Limë, dhe nga Stokholmi në Johanesburg. Ne ofrojmë zgjidhje me kontratë të plotë për projektim dhe ndërtim kuzhinash. Nga ultraluksozet te klasiket bazë – ne kemi njohuritë dhe produktet që bëjnë një përshtatje të përsosur.

Gamë e gjerë e pajisjeve elektroshtëpiake

Nga kuzhina te pajisjet e lavanderisë dhe të mirëqenies, ne kemi një ofertë të plotë dhe të gjerë. Në Electrolux, ne krijojmë dhe dizajnojmë pajisje premium për të përmbushur projektin më të kërkuar. Përveç kësaj, ne kemi një njohuri të thella të tendencave të kuzhinës dhe të kuptuarit e diversitetit të kulturës së gatimit në të gjithë Evropën – duke na bërë partnerin e përsosur për të zgjedhur për projektin tuaj të ndërtimit.

BIMObjects

Electrolux ofron koleksionin më të plotë të pajisjeve të kuzhinës në platformën BIMObject. Kjo mundëson një projektim dhe proces ndërtimi të saktë dhe efikas të kuzhinës, duke mundësuar një cilësi më të lartë në çdo fazë nga vizatimi i projektimit deri te kuzhina e përfunduar.

Instalimet më të mira në klasin e vet

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë një përvojë optimale instalimi në klasin përkatës për klientët tanë. Nëpërmjet inovacionit të vazhdueshëm, ne e bëjmë sa më të thjeshtë instalimin e pajisjeve të integruara të kuzhinës sonë, si furrat, pianurat, lavastoviljet dhe frigoriferët. Një shembull i kësaj është zgjidhja jonë PerfectFit ku instaluesit arrijnë një proces të shpejtë, të lehtë dhe të saktë me deri në 25% më pak hapa instalimi duke përdorur vetëm një kaçavidë të vetme Torx. 

Sukses global - ekspertizë lokale

Misioni ynë është të jemi partneri i preferuar për të zgjedhur për projektin tuaj, duke ju ofruar zgjidhjet dhe shërbimet më të mira dhe novatore të klasit përkatës. Ne arrijmë suksesin duke ofruar një larmi të pasur të pajisjeve të kuzhinës dhe ekipe të përkushtuara ekspertësh me njohuri të tregut vendas. Të dhënat tona tregojnë se grupi Electrolux ka një histori të gjatë si furnitori lider i kuzhinave me kontratë për sektorin e projektimit në shumë tregje anembanë globit.

17
Shtetet
5
Kontinentet

Projekte të zgjedhura

STUDIM RASTI, PARIS

The Ascott

Ascott Champs-Élysées & Electrolux

STUDIM RASTI, MOSKË

21/19

VektorStroyFinans & Electrolux

STUDIM RASTI, CYRIH

Vulcano

Steiner AG & Electrolux

Gati për të filluar me projektin tuaj të ardhshëm?

Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për t'ju ndihmuar të transformoni vizionin tuaj në arritje të jashtëzakonshme.

Gati për të filluar?

Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të transformuar ambiciet tuaja në arritjet më të jashtëzakonshme.

Ekipi ynë i ekspertëve është i gatshëm t'ju ndihmojë

Shërbimet tona lokale të projektit dhe ekipet biznes-biznes janë gjithmonë këtu për të ndihmuar kudo që të ndodheni në botë, si pjesë e integruar e biznesit tonë.