Mikrovalët

Mikrovalët

Krijoni gatime të ndryshme duke përdorur një mikrovalë me funksionin e skarës. Ose thjesht ngrohni ato që kanë mbetur nga vakti i shijshëm i mëparshëm. Shumë nga furrat tona kompakte të integruara kanë edhe një funksion mikrovale.

8 rezultatet
8 rezultatet
Rendit sipas
 • Nxehje, gatim dhe shkrirje e lehtë
 • Mikrovala - rruga juaj e shkurtër në kuzhinë
 • Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tonë të shkrirjes
 • Koha e duhur e lehtë, rezultate të shkëlqyeshme
 • Rezultate të shijshme me Programin automatik
 • Gatuani në skarë dhe mikrovalë për rezultate të shpejta
 • Mikrovala - rruga juaj e shkurtër në kuzhinë
 • Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tonë të shkrirjes
 • Siguria e para me Bllokimi për fëmijët
 • TouchOpen për akses të shpejtë dhe të lehtë
 • TouchOpen për akses të lehtë
 • Mikrovala - rruga juaj e shkurtër në kuzhinë
 • Ruani cilësimet e mikrovalës për pjatat tuaja të preferuara
 • Një mikrovalë ReTurntable që mban mend se ku filloi
 • I kontrolluar, edhe nxehja
 • SteamPot për gatim të shpejtë dhe të shëndetshëm
 • Gëzojuni shijes dhe teksturës me Funksionin e skarës
 • Përshtatja e dizajnit për një kuzhinë të bukur
 • Gatuani në skarë me një mikrovalë? Absolutisht
 • Shijoni ushqimet e mbetura përsëri me Ringrohjen
 • Përshtatja e dizajnit për një kuzhinë të bukur
 • CombiCooking për gjithanshmëri me shumë funksione
 • I kontrolluar, edhe nxehja
 • SteamPot për gatim të shpejtë dhe të shëndetshëm
 • Gëzojuni shijes dhe teksturës me Funksionin e skarës
 • Përshtatja e dizajnit për një kuzhinë të bukur
 • Gatuani në skarë me një mikrovalë? Absolutisht
 • Shijoni ushqimet e mbetura përsëri me Ringrohjen
 • Përshtatja e dizajnit për një kuzhinë të bukur
 • CombiCooking për gjithanshmëri me shumë funksione
 • Nxehje, gatim dhe shkrirje e lehtë
 • Mikrovala - rruga juaj e shkurtër në kuzhinë
 • Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tonë të shkrirjes
 • Koha e duhur e lehtë, rezultate të shkëlqyeshme
 • Rezultate të shijshme me Programin automatik
Krahasim
/ 3