Frulatorët

Frulatorët

Frulatorët e Electrolux bazohen në përvojën tonë në kuzhinat profesioniste. Ky është mjeti i përkryer për t’ju ndihmuar të krijoni ushqime të paharrueshme për familjen dhe miqtë tuaj.

Tre bra val

 • Steglös hastighetsinställning + puls
 • 2 bladig kniv i rostfritt stål
 • 0,7l bägare, singelvisp, XL hackare and tillbehör för att göra potatismos
 • 700W
 • Rostfritt stål
 • 2 hastighetsinställningar + puls
 • 2-bladiga TruFlow titaniumknivar
 • 0,7l bägare, singelvisp och XL hackare
 • 700W
 • TruFlow® Pro professionell fot
 • 3 titaniumbelagda knivar
 • Steglös hastighetsinställning + puls
 • XL hackare, dubbelvisp och bordsförvaring