Mësoni rreth frigoriferëve tanë të integruar

Gama jonë e frigoriferëve është e optimizuar për ta bërë ushqyerjen e shëndetshme të lehtë dhe të ekologjike, në mënyrë që të mbroni atë që ka rëndësi - ushqimin tuaj, shëndetin tuaj dhe planetin. Ne mbrojmë cilësinë e ushqimit duke ofruar 3 elementet kryesore të ruajtjes - temperaturën e qëndrueshme, lagështinë e duhur dhe ambientin e izoluar.

Lexo më shumë

Zgjidhje ekologjike për jetesë më të mirë​

Ne zhvillojmë zgjidhje që mbrojnë cilësinë e ushqimit, në mënyrë që të shijoni më shumë dhe të shpenzoni më pak. Ne minimizojmë ndikimin tonë mjedisor duke reduktuar emetimet e CO2 deri në 20%, duke rritur përdorimin e plastikës së ricikluar dhe materialeve të riciklueshme.

 • Fresh veggies
  Deri në 20% më pak mbetje ushqimore me ColdSense​

  Ndryshimet e temperaturës për shkak të hapjes së derës ose vendosjes së ushqimeve të ngrohta brenda frigoriferit, kanë efekte negative dhe dëmtojnë ushqimin. Sensorët reagues ColdSense rregullojnë shpejt temperaturën pas çdo luhatjeje, duke u ftohur 40% më shpejt se frigoriferët standardë, duke reduktuar stresin dhe dëmtimin e ushqimit.

 • Apples
  Ushqimi mbahet 60% më me lëng, më pak i tharë me anë të TwinTech No Frost​

  Teknologjia e avancuar e ftohjes së dyfishtë dhe qarkullimi i pavarur i ajrit sigurojnë që ajri i thatë dhe i ngrirë nga seksioni i ngrirjes të mos përdoret për të ftohur frigoriferin si në frigoriferët standardë pa ngrirje. Dhe frigorifer plotësisht pa ngrirje do të thotë që nuk keni më nevojë të kryeni shkrirjen.

 • Vegetables drawer
  Ruajtje të vitaminave deri në 95% me GreenZone​

  Sirtari i izoluar GreenZone ruan në mënyrë aktive lagështinë e duhur për frutat dhe perimet. Mbyllja me izolim siguron që prodhimi të mbrohet nga vyshkja dhe humbja e mineraleve të çmuara.

 • Cooling 360
  Ushqim i mbrojtur në çdo kënd me Cooling 360​

  Keni lirinë ta ruani ushqimin në çdo cep, duke mbrojtur cilësinë e tij me temperaturën dhe lagështinë më të qëndrueshme në të gjithë frigoriferin. Qarkullimi i avancuar i ajrit në murin e pasmë mundëson një përhapje aktive të ajrit të ftohtë që arrin çdo cep. Shpërndarja 40% më e mirë e temperaturës se frigoriferi standard pa ventilator, siguron që çdo artikull të ftohet siç duhet, pavarësisht se ku është vendosur.

 • Vacuum bin
  Kosha me vakum për më pak firo​

  Mbyllja me vakum ndihmon në ruajtjen e lagështirës dhe aromës. Parandalon largimin e lagështirës - nuk ka humbje të lëngjeve dhe aromës. Meqenëse parandalon tharjen e ushqimit dhe djegien në ngrirje, do ta bëjë ushqimin të duket më i bukur për më gjatë. Gjithashtu parandalon tharjen dhe për këtë arsye do të ruajë më mirë strukturën dhe ngjyrën. Për mishin e kuq mungesa e oksigjenit mund të rezultojë në një ngjyrë kafe, kjo është e natyrshme dhe nuk është shenjë e kalbjes.

 • ECO program display
  Ndërfaqe përdorimi e programit ECO për një zgjedhje më të ekologjike

  Merrni udhëzime të lehta për zgjedhjen e cilësimeve më efikase të energjisë për frigoriferin tuaj, duke ruajtur ftohjen optimale. ECOMETER tregon nivelin e konsumit të energjisë për çdo cilësim dhe udhëzon me xhentilesë drejt një zgjedhjeje më miqësore ndaj ambientit, si dhe ekonomike. Bëni zgjedhje më të mira për mjedisin, pa cenuar mbrojtjen e cilësisë së ushqimit tuaj.​

Zgjidhje më të mira. Për një të ardhme më të mirë.​

 • CO2 icon
  Deri në 20% më pak emetime CO₂ se produktet e mëparshme

  Gama jonë e re e produkteve po redukton me krenari emetimin e CO₂ deri në 20% më pak në krahasim me modelet e mëparshme.

  Ndikimi i CO₂ merret parasysh nga materialet, procesi dhe përdorimi. Ndikimi i energjisë krahasohet me kategorinë e energjisë të nivelit fillestar F, siç vlerësohet nga Universita' Politecnica delle Marche​.

 • Recycle icon
  Frigorifer unik me plastikë të ricikluar

  Ne prezantojmë me krenari frigoriferin tonë unik me një shtresë të brendshme të bërë nga 70%* plastikë e ricikluar. Plastika nga frigoriferët e hedhur përdoret për të bërë frigoriferë të rinj, duke ndihmuar në reduktimin e mbetjeve përmes qarkullimit.

  * Veshja e brendshme rHIPS me deri në 70% plastikë të ricikluar që përfaqëson 13% të plastikës totale të frigoriferit

  Në bashkëpunim me Coolrec, lider në tregun e BE-së në riciklimin e WEEE dhe EcolStudio.

 • Zero landfill icon
  Zero landfill në fabrikën tonë​

  Ne jemi krenarë që kemi arritur certifikimin për zero landfill për fabrikën tonë. Kjo do të thotë gjetje të vazhdueshme të mundësive për ripërdorimin dhe riciklimin e materialeve, kufizim të rikuperimit të energjisë në mbetjet e pariciklueshme dhe zvogëlim të sasisë së mbetjeve të depozituara.​

Kërkoni pullën FOR BETTER LIVING në listimet tona të produkteve

Pulla FOR THE BETTER tregon një zgjedhje më të ndërgjegjshme me ndikim më të ulët në mjedis. Produkte të prodhuara në një fabrikë landfilli zero dhe ku fokusi vendoset bërë në reduktimin e emetimeve të CO2, duke na lejuar të kemi një ndikim më të mirë në mjedisin tonë.

Me rrënjë në projektimin skandinav, prodhuar për jetesë më të mirë të përditshme​

 • Veggies in fridge
  Një zgjedhje më ekologjike

  Ekologjikja drejton gjithçka që bëjmë, nga mënyra se si i projektojmë produktet tona deri te mënyra se si i përdorni ato në shtëpi. Kjo është arsyeja pse i zgjedhim materialet dhe finicionet në bazë të funksionit, cilësisë dhe ndikimit minimal në mjedis, për të qenë një pjesë e natyrshme e shtëpisë. Këto produkte janë bërë me materiale të certifikuara të sigurta për kontakt me ushqimin dhe kanë grafikë të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë.

 • The inside of a fridge door
  Projektuar për jetesë

  Frigoriferi nuk është vetëm një pjesë e sofistikuar teknologjike, por është gjithashtu një objekt i brendshëm që është krijuar për t'u kombinuar me strukturën e mjedisit të shtëpisë dhe për të përmirësuar jetën e përditshme të njerëzve duke e bërë atë një përvojë të lehtë.

 • Opens fridge drawer
  Projektuar për jetëgjatësi

  Ne fokusohemi në zhvillimin e produkteve me jetëgjatësi. Ne kemi kërkesa të rrepta rregullatore dhe të gjitha produktet tona janë testuar në përputhje me standardet ndërkombëtare të rezistencës. Një sasi e madhe kohe dhe kujdesi për të prodhuar një frigorifer që është krijuar për t'u bërë ballë shumë viteve në të ardhmen.

Këshilla për të humbur sa më pak ushqim dhe për ta shijuar ushqimin për më gjatë

Si mund ta ruajmë më gjatë ushqimin?

Përdorni seksionin e ngrirjes, përdorni paketim më të mirë, tharje

Për perime rrënjë, zhardhokët etj.: Rreth 12-16 °C, errët dhe idealisht jo shumë e lagësht.

Për perime me frymëmarrje të lartë dhe me gjethe: Lagështi e lartë dhe temperaturë rreth 3-4 °C.

Për produktet e thata: Lagështia e ulët, idealisht errët dhe jo ngrohtë.

Mënyra e ruajtjes së frutave, manaferrave dhe perimeve: Mund të bëhet në ajër, në diell, në furrë, në një dehidratues ushqimi ose me tharje në ngrirje.

Ngrirja në një qese hermetike është më mirë se pa ambalazh, ngrirja në vakum është edhe më mirë. Paketimi me vakum parandalon djegien e ngrirjes.

Firot ushqimore

Shumë nga gjërat në listë mund të ruhen nga teknikat e ruajtjes së ushqimit në mënyra të ndryshme.

• Frutat dhe perimet hidhen dhe harrohen lehtësisht
• Buka mund të ngrihet
• Djathi gjithashtu mund të ngrihet ose të përdoret në ushqim/pjekje

Gabime të zakonshme që çojnë në firot e ushqimit:

• Blini shumë dhe nuk i hani të gjitha.
• Keni tendencë të harroni ushqimin e freskët/mbetjet.
• Mënyra e gabuar e ruajtjes (paketimi, temperatura).
• Nuk u besoni shqisave tuaja – hidhni të gjithë ushqimin (edhe pse është në gjendje të mirë) kur afrohet data e skadencës.

900 NaturaFresh fridge-freezer

Mbrojtje maksimale për përbërësit tuaj

Ndarjet e pavarura të frigoriferit 900 NaturaFresh 0°C krijojnë kushte të posaçme për përbërës delikatë. Lagështira mund të rregullohet dhe ndarjet të mbahen në 0°C, më ftohtë se në frigorifer, temperaturë ideale për ruajtjen e peshkut ose të mishit.

Frigorifer i integruar 900 NaturaFresh

Frigorifer i integruar 900 NaturaFresh

 • Maksimizoni mbrojtjen e përbërësve, në një ndarje të dedikuar 0°C, me NaturaFresh.
 • MultiFlow për temperaturë të njëtrajtshme dhe të qëndrueshme.
 • Thojini lamtumirë shkrirjes së zakonshme, me teknologjinë LowFrost.

Funksionet e 900 NaturaFresh

 • Vegetables in drawer
  NaturaFresh icon
  Ndarje e izoluar në 0°C

  Sirtarët e pavarur 0°C, më të ftohtë se frigoriferi, janë të dedikuar për mish, peshk ose produkte delikate. Pajisur me kontroll të lagështisë për të rregulluar kondensimin. Kushte të posaçme për përbërësit më të rëndësishëm. Fiksimi i shijeve më delikate të natyrës.

 • Vegetables on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow

  Ushqimi mbahet në optimumin e vet me MultiFlow. Teknologjia ruan një temperaturë të qëndrueshme brenda frigoriferit tuaj, duke parandaluar tharjen e përbërësve. Krijon gjithashtu një ambient që e mban ushqimin të shijshëm, deri në blerjen tuaj të radhës.

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Sistemi i integruar LowFrost ruan temperaturën e ngrirjes tuaj për të ndihmuar në parandalimin e akumulimit të akullit. Për rendiment më të mirë dhe më pak mirëmbajtje.

 • Cabbage in fridge
  FlexiShelf icon
  FlexiShelf

  Me FlexiShelf mund ta riorganizoni brendësinë e frigoriferit si të doni. Rafti i lëvizshëm i xhamit me gjysmë thellësi mund të rrëshqasë mbrapa, të hapet plotësisht ose vetëm në gjysmë të rrugës, për të lënë vend për sendet më të larta. Fleksibiliteti i duhur për të gjitha nevojat e ruajtjes.

 • Touching screen
  Touch control icon
  TouchControl

  Sirtarët e pavarur 0°C, më të ftohtë se frigoriferi, janë të dedikuar për mish, peshk ose produkte delikate. Pajisur me kontroll të lagështisë për të rregulluar kondensimin. Kushte të posaçme për përbërësit më të rëndësishëm. Fiksimi i shijeve më delikate të natyrës.

 • Fridge soft closing door
  Soft closing door icon
  Derë mbyllëse e qetë, e shtruar dhe e butë

  Gëzoni mentesha dyersh të krijuara posaçërisht për të ndihmuar në parandalimin e hapjes aksidentale të dyerve të frigoriferit që mund të çojnë në humbje të energjisë dhe prishjen e ushqimit, duke siguruar një përvojë komode, të sigurt dhe të qetë kur mbyllni derën.

Fridge freezer full of vegetables

Ushqimi mbrohet, firot reduktohen

Ftohësi 800 Cooling 360° ka kanale të shumta ajri për të arritur ftohje të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në këtë mënyrë, ai mbron ushqimin në çdo raft dhe ndihmon në reduktimin e mbetjeve ushqimore deri në 28%*. Paneli i pasmë prej çeliku inox pasqyron dizajnin premium.
Frigorifer i integruar me ngrirje 800 Cooling 360

Frigorifer i integruar me ngrirje 800 Cooling 360

 • Më pak firo ushqimore falë shpërndarjes 30% më të mirë me Cooling 360°. ¹
 • GreenZone ruan deri në 95% të vitaminave. ²
 • Ngrirje No Frost dhe lagështi optimale brenda frigoriferit me anë të TwinTech® No Frost.

Funksionet e 800 Cooling 360°

 • Opened fridge freezer door
  Cooling 360 icon
  Cooling 360°

  Cooling 360° ndihmon në reduktimin e firove ushqimore dhe mbron lëndët ushqyese me ftohje të avancuar në çdo qoshe. Shpërndarja 30% më e mirë e temperaturës në çdo kat me vrima ajrimi të vendosura në mënyrë efikase, garanton mbrojtjen e ushqimit pavarësisht se ku e vendosni. ¹

 • Green vegetables in sealed drawer
  GreenZone icon
  Sirtar hermetik - GreenZone*

  GreenZone është sirtari ideal ruajtës, ai eliminon lagështinë e tepërt ndërsa ruan sasinë e duhur të lagështirës për perimet. Kjo ruan deri në 95% të vitaminave pas 11 ditësh, duke mbrojtur fruta-perimet me nivelin e duhur të lagështirës. ²

 • Fresh lettuce
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Sistemi inteligjent TwinTech® No Frost me ftohje të dyfishtë kryen hidratimin e përbërësve. Superior ndaj No Frost total standard, ai ftoh në mënyrë të pavarur seksionin e ftohjes dhe të ngrirjes. Frigoriferi nuk krijon brymë. Frigoriferi ruan lagështinë e duhur duke rezultuar në 60% më pak humbje të masës ushqimore me TwinTech® No Frost.

 • Salmon in extrachill drawer
  ExtraChill icon
  ExtraChill*

  ExtraChill: ideal për të ruajtur shijen dhe strukturën e proshutave të freskëta dhe djathit. Sirtari me tërheqje siguron një mjedis me një temperaturë më të ulët në krahasim me pjesën tjetër të frigoriferit, falë qarkullimit aktiv të ajrit të ftohtë.

 • Customizing fridge space
  CustomFlex icon
  CustomFlex*

  CustomFlex® ju jep lirinë për të personalizuar hapësirën e frigoriferit tuaj. Pjesa e brendshme e derës ka kosha të lëvizshëm në madhësi të ndryshme, që të mund ta përshtatni hapësirën nevojave tuaja. Koshat janë edhe të heqshëm që të mund t'i hiqni nga frigoriferi për hapje të lehtë.

 • Tall fridge freezer
  MultiSpace icon
  Multispace*

  MultiSpace është më i lartë se dizajnet standarde, duke ju dhënë më shumë hapësirë për organizimin dhe ruajtjen e përbërësve.

* Krahasuar me ftohësin 500 ColdSense. Bazuar në testet e jashtme për jetëgjatësinë e djathit të ri dhe proshutës së gatuar të ruajtur në rafte. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të llojit të ushqimit. Vlerësimi i reduktimit të mbetjeve ushqimore bazuar vetëm në performancën e pajisjes pa marrë parasysh sjelljen dhe trajtimin e përdoruesit.

¹ Krahasuar me produktin e kompanisë me kontroll cikli sipas provave të brendshme.
² Përqindja e ruajtjes së vitaminave bazohet mbi provat e jashtme me ruajtjen e vitaminës C te boronicat pas 11 ditësh në ndarjen GreenZone.
*Ofrohet në modele të zgjedhura

Qendra për ngrënie të shëndetshme

Frigoriferi 700 GreenZone ka sirtar hermetik me klimatizim të veçantë që ruan deri në 95% të vitaminave pas 11 ditësh e mbrojtur fruta-perimet me lagështirën e duhur.*

*Përqindja sipas provave me vitaminën C te boronicat pas 11 ditësh në GreenZone.

Frigorifer i integruar 700 GreenZone

Frigorifer i integruar 700 GreenZone

 • GreenZone ruan deri në 95% të vitaminave.*
 • DynamicAir ruan temperatura të qëndrueshme, duke parandaluar tharjen e ushqimit.
 • Frigorifer No Frost dhe lagështi optimale brenda me anë të TwinTech® No Frost.

Funksionet e 700 GreenZone

 • Veggies in fridge drawer
  GreenZone icon
  Sirtar hermetik - GreenZone

  GreenZone është sirtari ideal ruajtës, ai eliminon lagështinë e tepërt ndërsa ruan sasinë e duhur të lagështirës për perimet. Kjo ruan deri në 95% të vitaminave pas 11 ditësh, duke mbrojtur fruta-perimet me nivelin e duhur të lagështirës.*

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Sistemi inteligjent TwinTech® No Frost me ftohje të dyfishtë kryen hidratimin e përbërësve. Superior ndaj No Frost total standard, ai ftoh në mënyrë të pavarur seksionin e ftohjes dhe të ngrirjes. Frigoriferi nuk krijon brymë. Frigoriferi ruan lagështinë e duhur duke rezultuar në 60% më pak humbje të masës ushqimore me TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir siguron që ambienti brenda frigoriferit tuaj të mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajrin e ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur hapet dera, ushqimi juaj mbrohet nga nxehja.

 • Zucchini in fridge
  ExtraZone icon
  Sirtari ExtraZone

  Ndani grupet e ushqimeve me sirtarin ExtraZone. Për të qëndruar të organizuar dhe për të pasur gjithmonë përbërësit e duhur në dorë.

 • Opened fridge
  MaxiSpace icon
  MaxiSpace**

  Falë MaxiSpace, ju merrni 45% më shumë kapacitet se një frigorifer standard.* Është më i gjatë dhe më i gjerë se frigoriferët e zakonshëm, duke ofruar shumë hapësirë​për artikuj të shumtë.

  *Krahasuar me frigoriferin e vet me madhësi standarde

 • Veggies on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  Ushqimi mbahet në optimumin e vet me MultiFlow. Teknologjia ruan një temperaturë të qëndrueshme brenda frigoriferit tuaj, duke parandaluar tharjen e përbërësve. Krijon gjithashtu një ambient që e mban ushqimin të shijshëm, deri në blerjen tuaj të radhës.


* Përqindja e ruajtjes së vitaminave bazohet mbi provat e jashtme me ruajtjen e vitaminës C te boronicat pas 11 ditësh në ndarjen GreenZone.
**Ofrohet në modele të zgjedhura

Fridge 600 TwinTech® No Frost

E mban ushqimin të lëngshëm dhe të hidratuar.

Frigoriferi 600 TwinTech® No Frost, e mban ushqimin 60% më të lëngshëm se frigoriferët me një avullues. Sistemi i tij i dyfishtë i ftohjes ruan lagështinë ideale dhe nuk lejon që ushqimi të thahet. Gjithashtu siguron që të mos ju duhet kurrë ta shkrini seksionin e ngrirjes.*

Frigorifer i integruar 600 TwinTech® No Frost

Frigorifer i integruar 600 TwinTech® No Frost

 • Frigorifer No Frost dhe lagështi optimale në frigorifer, me TwinTech® No Frost.
 • DynamicAir ruan temperatura fikse, duke parandaluar tharjen e ushqimit.
 • Personalizojeni hapësirën e derës së frigoriferit me CustomFlex®.

Funksionet e 600 TwinTech® No Frost

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Sistemi inteligjent TwinTech® No Frost me ftohje të dyfishtë kryen hidratimin e përbërësve. Superior ndaj No Frost total standard, ai ftoh në mënyrë të pavarur seksionin e ftohjes dhe të ngrirjes. Frigoriferi nuk krijon brymë. Frigoriferi ruan lagështinë e duhur duke rezultuar në 60% më pak humbje të masës ushqimore me TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir siguron që ambienti brenda frigoriferit tuaj të mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajrin e ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur hapet dera, ushqimi juaj mbrohet nga nxehja.

  Ofrohet vetëm në modele të zgjedhura.

 • Man organizing fridge door
  CustomFlex icon
  CustomFlex**

  CustomFlex® ju jep lirinë për të personalizuar hapësirën e frigoriferit tuaj. Pjesa e brendshme e derës ka kosha të lëvizshëm në madhësi të ndryshme, që të mund ta përshtatni hapësirën nevojave tuaja. Koshat janë edhe të heqshëm që të mund t'i hiqni nga frigoriferi për hapje të lehtë.

 • Veggies on counter top
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  Ushqimi mbahet në optimumin e vet me MultiFlow. Teknologjia ruan një temperaturë të qëndrueshme brenda frigoriferit tuaj, duke parandaluar tharjen e përbërësve. Krijon gjithashtu një ambient që e mban ushqimin të shijshëm, deri në blerjen tuaj të radhës.

 • Zucchini in fridge
  ExtraZone icon
  ExtraZone drawer**

  Ndani grupet e ushqimeve me sirtarin ExtraZone. Për të qëndruar të organizuar dhe për të pasur gjithmonë përbërësit e duhur në dorë.

 • Veggies in fridge drawer
  ExtraChill icon
  ExtraChill**

  ExtraChill: ideal për të ruajtur shijen dhe strukturën e proshutave të freskëta dhe djathit. Sirtari me tërheqje siguron një mjedis me një temperaturë më të ulët në krahasim me pjesën tjetër të frigoriferit, falë qarkullimit aktiv të ajrit të ftohtë.

*Testi i brendshëm me teknologjinë TwinTech duke përdorur një metodë të brendshme testimi që mat nivelin e hidratimit pas 9 ditësh ruajtjeje në krahasim me produktin me një avullues.
**Ofrohet në modele të zgjedhura

500 ColdSense fridge-freezer

Më shumë shije, më pak mbetje ushqimore

Frigoriferi 500 ColdSense kthehet në temperaturën e duhur 40% më shpejt se frigoriferët standardë pas hapjes së derës ose shtimit të ushqimit. Kjo ndihmon në shmangien e shokut të temperaturës në ushqim dhe parandalimin e prishjes, duke ndihmuar në reduktimin e mbetjeve ushqimore deri në 20%.*

Frigorifer i integruar 500 ColdSense

Frigorifer i integruar 500 ColdSense

 • ColdSense ul firot ushqimore me deri në 20%.*
 • Thojini lamtumirë shkrirjes së zakonshme me teknologjinë LowFrost.
 • DynamicAir ruan temperatura fikse, duke parandaluar tharjen e ushqimit.

Funksionet e 500 ColdSense

 • Fresh veggies
  ColdSense icon
  ColdSense

  ColdSense e kthen frigoriferin në temperaturën e duhur më shpejt se frigoriferët standardë pas hapjes së derës ose shtimit të ushqimit. Kjo ndihmon në shmangien e shokut të temperaturës në ushqim dhe parandalimin e prishjes, duke ndihmuar në reduktimin e mbetjeve ushqimore deri në 20%.*

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Sistemi i integruar LowFrost ruan temperaturën e ngrirjes tuaj për të ndihmuar në parandalimin e akumulimit të akullit. Për rendiment më të mirë dhe më pak mirëmbajtje.

 • Strawberries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir siguron që ambienti brenda frigoriferit tuaj të mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajrin e ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur hapet dera, ushqimi juaj mbrohet nga nxehja.


*Test i brendshëm duke përdorur një metodë testimi të brendshëm që mat ushqimin cilësor pas 6 ditësh ruajtjeje në krahasim me produktin e krahasueshëm pa ColdSense.
**Ofrohet në modele të zgjedhura.

Mësoni më shumë rreth frigoriferëve tanë

Me rrënjë në projektimin skandinav, prodhuar për jetesë më të mirë të përditshme. Gjeni frigoriferin e duhur për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjes!

Lloji

Cili stil frigoriferi është ideali për kuzhinën tuaj?

Krah për krah – frigorifer me ngrirje, lartësie të plotë, kapaciteti të madh, plus depozitë akulli dhe uji në modele të zgjedhura.

I kombinuar – kombinim modular i frigoriferit me derë të veçantë për çdo seksion. Zgjidhni mes modeleve me seksionin e ngrirjes sipër ose poshtë.

I integruar – fshehur pas derës së dollapit për t'iu përshtatur kuzhinës suaj, ose frigorifer me ngrirje, ose njësi të veçanta frigoriferi dhe ngrirjeje.

Lartësia, gjerësia e thellësia mund të ndryshojnë, ndaj shihni gamën e plotë për përmasat e duhura për ju.

Përmasat dhe kapaciteti

Frigoriferët e integruar zakonisht vijnë në madhësi standarde në mënyrë që të vendosen pas dyerve të dollapit të kuzhinës dhe modelet e pavarura mund të ndryshojnë në varësi të lartësisë dhe gjerësisë. Madhësitë tona të posaçme variojnë nga 60 cm deri në 190 cm, si frigoriferi ynë MaxiSpace që ofron 45% më shumë kapacitet sesa modelet standarde të integruara. Të gjitha përmasat jepen në faqet e produkteve tona.

Kapaciteti i frigoriferit matet në litra.
deri në 200 litra – familje të vogla
200-300 litra – familje të mesme
300-400 litra – familje të mëdha

Instalimi më i shpejtë në treg

Instaloni pajisjen e re ftohëse shpejt dhe pa të meta. Me vetëm 73 hapa instalimi për të instaluar frigoriferin. Dizajni i ri i derës është zvogëluar në gjerësi, për t'u siguruar që frigoriferi të instalohet pa u përplasur me mobiliet përreth. Platforma e re e integruar ofron instalim të garantuar të saktë pa asnjë nevojë për matje. Kjo vjen për shkak të shablloneve të ofruara që vijnë me përmasa të caktuara, të cilat ndihmojnë në pozicionimin e saktë të pajisjes ftohëse, për instalim pa probleme.

Niveli i ndotjes

Për një ambient gatimi të këndshëm pa zhurmë, zgjidhni një frigorifer me vlerë të ulët decibelësh (dB). Niveli i zhurmës së frigoriferëve varet nga disa faktorë, si p.sh. madhësia, pesha, dridhjet, tubacionet dhe kompresori, të cilat të gjitha mund të luhaten mes modeleve të ndryshme. Electrolux ofron frigoriferë të qetë ndërmjet 33 dhe 35 dB (A).

Produkte më të qeta

Ulni nivelet e zhurmës me 1 dB(A) në të gjithë gamën, krahasuar me produktet e mëparshme falë 7 herë më pak dridhjesh se ofertat e mëparshme. E gjitha kjo falë metodologjive të reja për të përmirësuar zhurmën nga këndvështrimi i perceptuar.

Efikasiteti energjetik

Efikasiteti i lartë energjetik përkthehet në më pak shpenzime për faturat e korrentit. Kategoria energjetike e të gjithë frigoriferëve lëviz në A-G. Ku A është më efikasi në energji.

Këshillë eksperti: Ulni konsumin e energjisë duke e vendosur frigoriferin larg radiatorëve ose furrës.

Çfarë do të ruani në frigoriferin tuaj?

Fruta-perime të freskëta – Shikoni për frigoriferë me tharëse sallate e sirtarë të thellë për perime të mëdha. Nëse keni shumë ushqime të freskëta, mund t'ju duhet më shumë vëllim në ftohje se në ngrirje.

Mish e peshk – Një model me ndarje NaturaFresh i mban mishin e peshkun të freskët për më gjatë.

Pije – Merrni parasysh raftet e verës, raftet e rregullueshme për shishe apo edhe një ftohëse të integruar vere. Disa frigoriferë kanë depozitë të integruar akulli.

Ushqime të ngrira – Nëse prireni të ngrini shumë ushqime, zgjidhni një frigorifer me kapacitet ngrirjeje të barabartë me ftohjen.

Mësoni më shumë rreth frigoriferëve tanë

Me rrënjë në projektimin skandinav, prodhuar për jetesë më të mirë të përditshme. Gjeni frigoriferin e duhur për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjes!

Gati për të blerë?
Ose vazhdoni me eksplorimin e serisë vijuese