Ftohja

Zgjidhni një kategori produkti

MaxiSpace-kapacitet ruajtës më i lartë, më i gjerë dhe 45% më i madh.

Falë MaxiSpace, ju merrni 45% më shumë kapacitet se një frigorifer standard me ngrirje.

*Është më i gjatë dhe më i gjerë se frigoriferët e zakonshëm, duke ofruar shumë hapësirë për artikuj të shumtë. *Krahasuar me frigoriferët me ngrirje me madhësi standarde.

Lexo më shumë
Lexoni më shumë

Gjeni frigoriferin ideal me ngrirje për ju

Mësoni më shumë

TwinTech® No Frost parandalon tharjen

Mësoni më shumë