Lavatriçet Top Loader PerfectCare

Sistemi 800 UltraCare
Sistemi UltraCare parapërzien detergjentët dhe zbutësin me ujë përpara futjes në kazan, që çdo fibër të preket dhe mbrohet, duke siguruar që pëlhurat të zgjasin më tej.
Sistemi 800 UltraCare
  • wm-ultracare-icon-blue
  • wm-steamcare-icon-blue
  • wm-sensicare-icon-blue
Sistemi UltraCare - Përzien paraprakisht detergjentin dhe zbutësin për t'i mbajtur rrobat të duken si të reja.
Shiko të gjitha Sistemi 800 UltraCare
Sistemi 800 UltraCare
Sistemi UltraCare parapërzien detergjentët dhe zbutësin me ujë përpara futjes në kazan, që çdo fibër të preket dhe mbrohet, duke siguruar që pëlhurat të zgjasin më tej.
Shiko të gjitha Sistemi 800 UltraCare
Sistemi 800 UltraCare
  • wm-ultracare-icon-blue
  • wm-steamcare-icon-blue
  • wm-sensicare-icon-blue
Sistemi UltraCare - Përzien paraprakisht detergjentin dhe zbutësin për t'i mbajtur rrobat të duken si të reja.