Ngrirësit

Organizoni produktet tuaja të ngrira dhe gjeni me lehtësi atë që ju nevojitet dhe nuk do t’ju duhet ta shkrini më frigoriferin me modelet tona pa formim bryme.

Kurseni kohën dhe energjinë

Teknologjia FrostFree në kombinim me klasin e energjisë A+ është një zgjidhje e besueshme për të kursyer kohën dhe për të reduktuar konsumin e energjisë. Jo vetëm që sjell fatura më të ulëta energjie, por edhe eliminon nevojën për shkrirje.

Ngrirësit me teknologjinë FrostFree

  • Nuk është nevoja për shkrirje
  • Funksioni FastFreeze ngrin ushqime të freskëta më shpejt
  • Kursen energji falë teknologjisë së vet FrostFree