Pianurat me induksion

900 SensePro®
Pianura 900 SensePro® ka një sensor ushqimi inteligjent me valë që mat temperaturën bazë të ushqimit, që të mund të zieni, skuqni dhe madje gatuani me siguri me vakum.
900 SensePro®
  • induction-icon-blue
  • bridge-function-icon
  • boil-sensor-icon
  • sense-fry-icon
  • foodsensor-icon
Një pianurë më e shpejtë dhe më e nxehtë, falë teknologjisë së induksionit.
Shiko të gjitha 900 SensePro®
900 SensePro®
Pianura 900 SensePro® ka një sensor ushqimi inteligjent me valë që mat temperaturën bazë të ushqimit, që të mund të zieni, skuqni dhe madje gatuani me siguri me vakum.
Shiko të gjitha 900 SensePro®
900 SensePro®
  • induction-icon-blue
  • bridge-function-icon
  • boil-sensor-icon
  • sense-fry-icon
  • foodsensor-icon
Një pianurë më e shpejtë dhe më e nxehtë, falë teknologjisë së induksionit.