Zbulo

Furrat me avull

Gatim me avull në kuzhinën tuaj

Furrat e mira krijojnë pa shumë mundim gatime me shije të shkëlqyer. Furrat tona me avull janë furra të zakonshme me opsionin e shtimit të avullit. Avulli funksionon në harmoni me nxehtësinë tradicionale për të dhënë më shumë shije dhe teksturë. Prandaj, mund të vazhdoni të gatuani të gjitha recetat tuaja të preferuara, por mishi do të jetë më i butë dhe buka do të fryhet më shumë. Me avull, është e thjeshtë që të krijoni gatime të shkëlqyera vazhdimisht.

Shtoni avull për gatim më të mirë

Gatimi në shtëpi është më i mirë me avull. Fryhet më mirë, ka kore më krokante dhe mes më të fryrë. Furra jonë PlusSteam i shton gatimit tuaj sasinë e duhur të avullit me një prekje të butonit. Prandaj, në tre hapa të thjeshtë mund të shijoni teksturë dhe shije të përmirësuar, çdo herë.

Tri hapat për gatim më të mirë me PlusSteam

 • Një person që derdh ujë në brendësinë e furrës
  Hapi 1

  Filloni duke derdhur 100 ml ujë në brendësinë e furrës.

 • Butoni i PlusSteam multifunksional i furrës PlusSteam
  Hapi 2

  Zgjidhni programin PlusSteam dhe shtypni butonin e PlusSteam.

 • Pjekja e bukës në furrën Electrolux
  Hapi 3

  Nxehni paraprakisht për pesë minuta dhe më pas shijoni një pjekje të shijshme.

Një kek me krem bulmeti i përkryer i pjekur me avull

Ëmbëlsira të mrekullueshme

Zbuloni finiturën e përkryer që ju mund të arrini kur përdorni avullin për të gatuar një kek me krem bulmeti, ose edhe një kek limoni me merengë. Përzierjet qëndrojnë të njoma, sipërfaqet mbeten të buta, gatimet me petë bëhen krokante. Si një profesionist, keku me krem bulmeti do të jetë i plotë, por i fortë. Dhe merenga do të jetë e lehtë, por luksoze. Një ëmbëlsirë për të cilën do të jeni krenar.

Gjithçka është te shija

CombiSteam Deluxe ka një cilësim me avull për çdo gatim. Full Steam gatuan me delikatesë ingredientët e tillë si peshkun, duke ruajtur lëndët ushqyese natyrale, vitaminat dhe ngjyrat. Shijoni ushqimet e mbetura sikur të ishin të sapogatuara me cilësimin Half Steam. Dhe për pjekje që e lë ushqimin të butë brenda, por të thekur jashtë, zgjidhni Quarter Steam

Takohuni me furrën tonë më të përparuar me avull

CombiSteam Pro

Përveç sous vide, CombiSteam Pro ka të gjitha veçoritë e shijshme të CombiSteam Deluxe.

Furra me avull Electrolux CombiSteam Pro

Pse të zgjidhni sous vide?

Gatimi me vakum Sous Vide i hermetizon ingredientët për të krijuar gatime të mahnitshme. CombiSteam Pro, nuk është më vetëm për kuzhinierët profesionistë. Thjesht shtojini ingredientët tuaj në një qese Sous Vide dhe hermetizojeni në një hermetizues me vakum. Më pas vendoseni në një furrë për të gatuar me delikatesë me avull dhe shijoni ushqimin plot shije.

Ekrani i sensorit të temperaturës së ushqimit dhe një furrë me avull Electrolux

Rezultate të shkëlqyera në çdo rast

Provoni shije të mahnitshme, çfarëdo që të gatuani. Sensori i temperaturës së ushqimit, i disponueshëm në furrat tona CombiSteam Pro dhe Deluxe, kontrollon saktësisht se sa avull u shtohet gatimeve tuaja. Prandaj, mund të relaksoheni dhe të prisni rezultate të shijshme.

Më shumë përfitime nga furrat me avull

Enterieri i pastër i një furre Electrolux

Të lehta për të gatuar, të lehta për t’u pastruar

Kaloni më shumë kohë duke shijuar ushqimin tuaj dhe më pak kohë duke fërkuar furrën. Furrat tona kanë programe pastrimi që e bëjnë pastrimin të thjeshtë. Pastrimi me avull ndihmon në heqjen e mbetjeve të vështira të ushqimit. Ndërsa pastrimi pirolitik djeg çdo mbetje ushqimore dhe e kthen në hi të imët, që mund të pastrohet me leckë me lehtësi. Prandaj, furra juaj është po aq e lehtë për t’u pastruar sa është edhe për të gatuar me të.

Gjithçka që ju nevojitet brenda një furre

Furrat tona me avull ju japin gjithçka që ju nevojitet për gatime plot shije dhe pasion. Shijoni mish të butë që ndahet nga kocka me funksionin e krokpotit. Realizoni shijen dalluese të tymit të barbekjuesë me skarën e integruar. Dhe garantoni rezultate të njëtrajtshme në pjekje në cilindo raft që të përdorni me ventilatorin tonë XL.

Seti me avull Deluxe® nga Electrolux

Fuqia ideale e avullit

Mos lini që të largohen shijet dhe tekstura e ingredientëve tuaj, me setin e avullit Deluxe®. Tavat tona të furrës të projektuara në mënyrë të veçantë me vrima të vogla, shtojnë fuqinë e avullit. Ato lejojnë që avulli të qarkullojë në mënyrë të njëtrajtshme. Ushqimi juaj qëndron i mbrojtur nga uji i tepërt prandaj mund të shijoni gatime të përkryera me avull.