Komoditet ajri

Zgjidhni një kategori produkti

Zgjidhni një kategori produkti

Air Purifier in a living room

Frymëmarrja e ajrit të pastër është thelbësore

Trajtojeni veten me ajër të pastër në të gjithë shtëpinë tuaj. Pastruesit tanë të ajrit mund të përshtaten me filtra sipas stinës dhe nevojave për të neutralizuar polenin, pluhurin dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake.

Zbuloni pastruesit e ajrit
full-width-block
Përvojë me lidhje interneti me aplikacionin Electrolux

Shkoni te qendra e lidhjes

full-width-block
Blini pjesë këmbimi dhe aksesorë

Më trego më shumë

full-width-block
Kujdesi - Material filtri HEPA13

Materialet e filtrimit HEPA13 filtrojnë deri në 99,97% të ndotësve të ajrit