Zgjidhni pianurën

Gatuani në mënyrë të sigurt në një pianurë me gaz ose zgjidhni një pianurë të përshtatshme qeramike. Më mirë akoma, pianurat me induksion janë të sigurta, të lehta për t'u pastruar dhe kanë kontroll të jashtëzakonshëm të temperaturës.

Pianurat tona më efikase në energji

Shijojeni edhe më tej gatimin me pianurat ECOLINE, modelet tona më efikase në energji. Pianura jonë me induksion e linjës Sense përdor vetëm energjinë e nevojshme kur gatuani; të gjitha pianurat tona nxjerrëse vijnë me një klasifikim energjetik A+ dhe pianurat tona me gaz me vatra vertikale kursejnë deri në 20% të energjisë.*

Zbuloni pianurat EcoLine

Bëjeni gatimin më të lehtë, me më pak energji

Përmirësoni përvojën të kuzhinës dhe kurseni deri në 18% të energjisë* sa herë që gatuani me pianurat me induksion Electrolux. Linja jonë Sense siguron që të zieni, skuqni e gatoni gjithnjë në temperaturën e duhur për rezultate të jashtëzakonshme të vazhdueshme.

 • Boiling water in a pot on a hob
  Kurseni deri në 18% energji

  Ziejeni ujin deri në gjysmën e kohës dhe kurseni deri në 18% të energjisë me teknologjinë e induksionit nga Electrolux.*

 • Pot on hob
  Gatuani me precizion

  Ziejeni salcën ose skuqni biftekun në tigan deri në perfeksion. Madje është e mundur të gatuani sous vide në pianurë. SensePro® përdor vetëm energjinë e nevojshme për kontrollin e saktë të temperaturës për të arritur rezultate më të mira gatimi.

 • Pot boiling over without SenseBoil
  Pa derdhje gjatë zierjes – Me SenseBoil

  SenseBoil shmang derdhjen gjatë vlimit, duke ju kursyer energji ekuivalente të deri në një karikimi të plotë telefoni.**

*Rezultatet mund të arrihen në të gjitha modelet e pianurave me induksion ELECTROLUX nga seritë 300–900 (përveç TotalFlex). Matur nga brenda në krahasim me pianurat elektrike qeramike (EHV56240AK) për zierje deri në 1,5 litra ujë në zonat e gatimit 180 mm.
**Testet e brendshme tregojnë se zierja e ujit me fuqi të plotë për 20 sekonda më shumë se sa është e nevojshme pa zbulimin e vlimit është e barabartë me karikimin e një baterie telefoni 4500 mAh.

Kalimi në induksion

Zëvendësoni pianurën tuaj rrezatuese me një induksioni pa ndikuar në syprinën tuaj. Falë qarkullimit të pianurave tona me induksion, ajrimi i pasmë dhe i përparmë nuk nevojitet. Gama jonë e pianurave me induksion disponohen nga seria 900 deri në 300.

Më e mira e gamës

900 SensePro®

EIS8648

Pianura me induksion 900 SensePro® vjen me një sensor me valë që mat temperaturën bazë të ushqimit. Sensori komunikon me pianurën që të mund të zieni, skuqni, zieni ngadalë ose edhe gatuani me saktësi me vakum.

Produkti më i njohur

700 SenseBoil®

Pianura me induksion 700 SenseBoil® e di kur uji është gati në të vluar dhe ul automatikisht temperaturën. Dhe duke qenë se mban gjithmonë një zierje të ngadaltë, ju jeni të lirë të përqendroheni në krijimin e një mbrëmjeje të paharrueshme.

Konsiderata para blerjes

Si funksionojnë pianurat me induksion dhe nxjerrës? Si të instaloni një pianurë me nxjerrës? Instalim me riqarkullim apo shkarkim ajri? Çfarë lloj filtrash?

Mësoni gjithçka që duhet të dini në mënyrë që të gjeni pianurën e duhur me induksion dhe nxjerrës për kuzhinën tuaj.

Mësoni më shumë rreth pianurave tona

Një pianurë reaguese dhe e sigurt me induksion apo një pianurë rezistente qelqi-qeramike? Gama jonë e pianurave ofron mundësi të shkëlqyera për kuzhina të vogla dhe të mëdha dhe për të gjitha nivelet e ambicieve - nga ushqimi i përditshëm deri te darkat gala. Çojeni gatimin tuaj në një nivel tjetër!