Fshesë me korrent pa qese

Fshesat me korrent pa qese të Electrolux janë me efikasitet në energji, pa zhurmë dhe ofrojnë performancë të plotë në pastrim. Shijoni ndjesinë e re të pastërtisë dhe asnjëherë nuk do t’ju mbarojnë qeset e fshesës.

Tre gode valg

 • ESPC74SW
 • 9 meters rækkevidde
 • Let at tømme beholderen
 • 1,4 l beholder
 • Vaskbart Hygiene 12-filter
 • EUF8GREEN
 • Turbo Cyclonic Technology™
 • Multi-room system med 12 m rækkevidde
 • Let at tømme beholderen
 • 1,6 l beholder
 • Vaskbart Hygiene 12-filter
 • EUC9ANIMAL
 • Multi Turbo Cyclone™
 • 10 m rækkevidde
 • Unikt Compact & Go-støvsystem
 • 1,8 l beholder
 • Vaskbart Allergy Plus-filter