3 rezultatet
3 rezultatet
Rendit sipas
AirFry Tray
E9OOAF00
AirFry Tray
  • Ushqim krokant, më i shëndetshëm me tavën AirFry
  • Rezultate krokante me një kalim. Pa nevojën për të kthyer ushqimin
  • Më shumë ushqim i gatuar menjëherë
  • Zgjidhje të thjeshta të gatimit, për çdo furrë XXL
  • Tava Easy2Clean - sepse pastrimi duhet të jetë pa mundim
  • Liria për të gatuar sipas mënyrës tuaj - me Tavën Easy2Clean
  • Pastrimi tani është më i lehtë se kurrë me Tavën Easy2Clean
  • Tava Easy2Clean. Enë gatimi të sigurta dhe të qëndrueshme jotoksike
Krahasim
/ 3