Zgjidhni enëlarësen

ose mësoni më shumë se çfarë të merrni parasysh përpara se të blini

ose mësoni më shumë se çfarë të merrni parasysh përpara se të blini

Lavastoviljet tona më efikase
Larje enësh pa vështirësi

Zgjidhje për kursim energjie. Rezultate optimale.

Lavastoviljet Electrolux japin rezultate optimale ndërsa ekrani Ecometer ju udhëzon si të kurseni ujë dhe energji. Koshi i parë në botë me ngritje e bën të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin për ju.​  

Hapja e një lavastoviljeje të mbushur
Ngarkim dhe shkarkim pa mundim

Veçoria jonë unike ComfortLift e ngre koshin e poshtëm në nivel më të lartë për t'jua bërë më të lehtë vendosjen dhe heqjen e enëve.

Panel kontrolli në lavastovilje me shtypje gishti
Ecometer – kursen ujë dhe energji​

Udhëzimi vizual unik, pa mundim, me ekranin Ecometer ju ndihmon të zgjidhni programin më ekologjik për të kursyer ujë dhe energji.​

Plan nga afër i krahut spërkatës të lavastoviljes
Mbulim më i mirë me ujë, jo më shumë ujë

Krahu spërkatës satelit rrotullohet vazhdimisht në kënde të ndryshme duke ofruar mbulim deri në 3 herë më të mirë me ujë, pa përdorur ujë shtesë*. Rezultat më i mirë, jo më shumë ujë

*Krahasuar me krahun standard të spërkatjes

QuickSelect me Ecometer

Kurseni deri në 20% energji* Zgjedhjet e qëndrueshme janë bërë të lehta. Përdorni rrëshqitësin e ekranit me prekje QuickSelect për të zgjedhur kohën e preferuar të ciklit dhe Ecometer shfaq programin më të qëndrueshëm për të kursyer energji dhe ujë përmes vijave të gjelbra intuitive.​

Mënyrë e lehtë për të ndezur enëlarësen tuaj

Zgjidhni kohën e ciklit me rrëshqitësin dhe shtoni çdo funksion shtesë vetëm me një të shtypur. Kaq - lini pajisjen të merret me pjesën tjetër.

Larje ekonomike enësh me vetëm një prekje

QuickSelect me Ecometer ju këshillojnë si të optimizoni konsumin e energjisë dhe të ujit.

Produkti ynë më i njohur
Krahu spërkatës i enëlarëses 600 SatelliteClean® e lë çdo ngarkesë të pastër. Teknologjia jonë ka mbulim me spërkatje deri në tre herë më të mirë në krahasim me standardin, kështu që edhe artikujt e grumbulluar pranë njëri-tjetrit lahen plotësisht.

Mësoni më shumë rreth enëlarëseve tona

Enëlarëse për rezultate të shndritshme çdo ditë. Me efikasitet energji, të fuqishme dhe funksione inteligjente - enëlarëset nga Electrolux i bëjnë enët më të pastra dhe jetën e përditshme më të lehtë. Gjeni enëlarësen për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjeve!