UDHËZIMET MBI BLERJEN

Gjeni një lavatriçe që i përshtatet në mënyrë të përkryer nevojave tuaja

Oferta jonë për pajisjet

Eksploroni ofertën tonë për të gjetur produktin që i përshtatet më së miri shtëpisë tuaj.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • ColorCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare

Përmasat e lavatriçes

Pavarësisht nëse dëshironi një lavatriçe të veçantë apo inkaso (të integruar), hapi i parë është të kontrolloni nëse i përshtatet ambientit. Kontrolloni hapësirën që keni në dispozicion:
Gjerësia: 60 - 48 cm - rekomandojmë një lavatriçe me mbushje nga përpara.
Gjerësia: 45 - 40 cm - konsideroni të blini një lavatriçe me mbushje nga sipër.
Gjerësia: 38 - 45 cm - për këtë hapësirë është e përshtatshme një lavatriçe e ngushtë me mbushje nga përpara.

Këshillë: Nëse keni një hapësirë të vogël, konsideroni të blini një pajisje 2 në 1 me larje dhe tharje të kombinuar.

Një mënyrë tjetër për të kursyer hapësirë është të vendosni lavatriçen dhe tharësen njëra mbi tjetrën.

Kapaciteti i lavatriçes

Kur vjen puna për të vendosur për kapacitetin e lavatriçes, duhet të keni parasysh disa gjëra:
Madhësia e familjes: familje e madhe apo një person?
Zakonet: sa herë në javë i lani rrobat tuaja?
Lloji dhe madhësia e artikujve që dëshironi të lani: Për shembull, nevojitet një kazan më i madh për rezultate më të mira në larjen e shtrojave, jorganëve ose perdeve.

Të gjitha lavatriçet Electrolux janë të pajisura me teknologjinë SensiCare. SensiCare përdor sensorët e peshës për të rregulluar konsumin e ujit dhe të energjisë elektrike sipas sasisë së rrobave. Kjo kursen kohë dhe para, si dhe siguron që rrobat të mos lahen për një kohë të gjatë.

E qetë dhe e shpejtë

Ka dy gjëra shtesë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një lavatriçe:

Cikli i qetë i larjes

Lavatriçet tona mbajnë zhurmën në një nivel të ulët prej 47 decibel. Në këtë mënyrë, larja e rrobave nuk prish qetësinë e shtëpisë tuaj.

Programe të shpejta

Mund t'i lani rrobat duke përdorur programe të shkurtra në vetëm 20 minuta për një sasi të vogël rrobash (3 kg). Për më shumë rroba, zgjidhni programin UltraWash (në modele të zgjedhura). Programi UltraWash lan rrobat në 59 minuta, duke e bërë këtë të përsosur për larje në mbrëmje vonë ose për rroba pak të ndotura. Programi i ri MixCare zgjat vetëm 49 minuta.

Lidhja e pajisjes

Nëse dëshironi të "lidhni" lavatriçen tuaj me tharësen, pajisjet tona Electrolux janë gati për çiftim. Mund t'i vendosni pajisjet njëra mbi tjetrën ose t'i instaloni ato pranë njëra-tjetrës për të shfrytëzuar më mirë hapësirën.


Two matching washing machines

Lavatriçe me funksion avulli

Avulli është një zgjedhje e mirë nëse doni të shmangni rrudhat dhe hekurosjen. Lavatriçet me teknologjinë SteamCare® me përdorimin e opsionit PlusSteam ju lejojnë të reduktoni deri në një të tretën e rrudhave duke shtuar avull në fund të ciklit të larjes. Mund të përdorni gjithashtu një cikël të veçantë avulli për të rregulluar shpejt dhe me lehtësi rrobat e rrudhosura.

Certifikatat

Certifikata Woolmark është një konfirmim i cilësisë nga kompania Woolmark.
Jini të sigurt që pajisjet tona Electrolux janë mjaft të ndjeshme ndaj larjes së leshit dhe rrobave delikate.

Lavatriçet Electrolux të serisë 800 janë të certifikuara* nga Ariel dhe Lenor. Kjo do të thotë se ato ofrojnë larje dhe përdorim optimal të detergjenteve dhe zbutësve të rrobave për veshjet tuaja të preferuara. Çdo fibër merr kujdesin e duhur. Rrobat tuaja do të jenë si të reja për më gjatë.

ColourCare – të gjitha ngjyrat tuaja, gjithmonë të ndritshme

Sistemi ynë ColourCare pastron ujin në mënyrë që detergjentet të arrijnë potencialin e tyre të plotë, edhe në temperatura të ulëta. Falë një larjeje të ndjeshme, por të plotë, ngjyrat e rrobave tuaja mbeten po aq të ndritshme sa në ditën që i keni blerë.

Ngjyrat nuk zbehen - nga larja në larje

Sekreti është tek uji. Një sistem unik filtrimi largon mineralet e dëmshme dhe papastërtitë për ta bërë larjen të butë, por të plotë. Më poshtë janë rezultatet e një testi për rezistencën e ngjyrave, i të kryer në poliestër gjatë 50 cikleve larjeje në 30 gradë. Me ColorCare, ngjyrat nuk zbehen, e zeza mbetet e zezë - nga larja në larje.

Ngjyrat e duan kripën

Pa rënë në kontakt me veshjet, kripa aktivizon filtrin e shkëmbimit të joneve që zbut ujin dhe largon mineralet e forta dhe papastërtitë. Prandaj, ngjyrat ruajnë intensitetin e tyre pas çdo larjeje dhe ngjyra e zezë nuk bëhet gri.

UltraCare - tekstura është e ruajtur plotësisht

Sistemi ynë UltraCare përzien paraprakisht detergjentet për larje të shpejtë dhe të plotë. Në këtë mënyrë, detergjenti arrin çdo fije dhe mbron pëlhurën, duke e bërë atë të butë dhe duke ruajtur pamjen e re për një kohë të gjatë.

Pëlhurat ruajnë butësinë, pas çdo larjeje.

Detergjenti dhe zbutësi i rrobave përzihen dhe aktivizohen në kontakt me ujin përpara se të hyjnë në kazan. Në këtë mënyrë detergjenti dhe zbutësi i rrobave arrijnë në çdo pjesë të rrobave tuaja dhe i lajnë ato me sukses, ndërsa detergjenti i patretur çon në një pastrim më pak efikas. Sistemi UltraCare shpërndan zbutësin e rrobave në mënyrë të barabartë dy herë më me efikasitet sesa një lavatriçe klasike.

Sistemi UltraWash - larje e shkëlqyer

Në vetëm 59 minuta me temperaturë prej 30°C, me ndihmën e sistemit UltraWash, rrobat tuaja do të kenë një kujdes të jashtëzakonshëm, kështu që do të vazhdoni të keni ndjesinë e rrobave të reja.

SteamCare - pa rrudha, pa probleme

Sistemi SteamCare ju jep rezultate profesionale në rehatinë e shtëpisë tuaj. Përfundoni çdo larje me avull dhe reduktoni rrudhat me një të tretën, duke arritur një rezultat më të mirë pa hekurosjen e zakonshme. Ndryshe, përdorni sistemin SteamCare për të rifreskuar pëlhurën dhe për të shmangur larjen e panevojshme.

Rrudhat reduktohen me një të tretën

Duke shtuar avull në fund të larjes, fibrat e rrobave tuaja zbuten dhe sasia e rrudhave reduktohet me një të tretën në krahasim me lavatriçet pa sistemin SteamCare. Tani mund t'i lani dhe të shtoni avull në rrobat tuaja me një trajtim dhe pa hekurosje të rregullt. Rrobat ruajnë formën dhe strukturën e tyre për më gjatë.

Shmangni larjen e tepërt - rifreskoni rrobat në vetëm 15 minuta

Përjetoni sinë e rrobave të sapo lara pa pasur nevojë për një cikël të plotë larjeje pas çdo veshjeje. Sistemi Electrolux FreshScent është i pari në botë që freskon rrobat me avull dhe aromë në vend të detergjentit. Falë avullit dhe aromave tona të zgjedhura me kujdes, rrobat tuaja janë të rehatshme për t'u veshur dhe me aromë të këndshme.

SensiCare - larje e përditshme me kujdes

Sistemi ynë SensiCare siguron nivelin e duhur të kujdesit duke përshtatur kohën, energjinë dhe konsumin e ujit me sasinë e rrobave. Kjo parandalon që rrobat të lahen për një kohë tepër të gjatë dhe pëlhurat ruajnë pamjen dhe cilësinë e tyre për më gjatë.

Pëlhura duket si e re dy herë më gjatë

Sipas një testi të kryer nga Ritex në 2015 (testi nr. 15CR00099), sistemi SensiCare lejon që pëlhurat të duken si të reja dy herë më gjatë. Sensorët rregullojnë automatikisht cilësimet e ciklit sipas sasisë së rrobave që në minutën e parë, në mënyrë që të reduktojnë kohën, energjinë dhe ujin e harxhuar. Në këtë mënyrë ju mbroni rrobat tuaja dhe mjedisin në të njëjtën kohë.

Program për xhins

Pamja dhe ndjesia e xhinsit tuaj klasik qëndron e re për më gjatë në çdo cikël falë programit tonë të butë të larjes.