Zbulo

Tharëset e rrobave

E sigurt për delikatet

Trajtojini edhe rrobat tuaja më delikate dhe të preferuara me butësi të pakrahasueshme. Teknologjia jonë DelicateCare e përshtat ciklin sipas secilit tekstil për performancën më të mirë në tharje dhe për kujdes maksimal, edhe për të leshtat dhe të mëndafshtat. Teknologjia optimizon shpejtësinë dhe rrotullimin e kazanit bazuar në nevojat e tekstileve tuaja. Plus, i mbron rrobat nga rrudhosja sepse rrotullimi i kazanit ndryshon drejtimin rregullisht.

Rrobat nuk zvogëlohen, krahasuar me tharjen shtrirë

Certifikimi Woolmark Blue garanton se tharësja e rrobave DelicateCare do t’i thajë në mënyrë të sigurt rrobat tuaja të leshta që janë vetëm për larje me dorë. Programi i të leshtave i regjistruar me patentë i përshtat lëvizjet e kazanit për të mbrojtur rrobat tuaja dhe sigurohet që të mos ketë zvogëlim të rrobave, krahasuar me tharjen shtrirë. Prandaj, ju mund ta vishni pulovrën tuaj të preferuar vazhdimisht.

Një këmishë gjysmë pa rrudha, gjysmë e rrudhosur për të demonstruar fuqinë e lavatriçeve me avull

Bëjini rrobat tuaja të freskëta me avull

Lëreni pastrimin kimik dhe jepuni jetë rrobave tuaja të preferuara me SteamSystem. Ai heq rrudhat dhe absorbon aromat e këqija brenda vetëm 15 minutash, prandaj rrobat tuaja duken dhe ndihen si të ishin të reja. Është i përkryer për rastet kur t’ju duhet të dukeni sa më mirë me shpejtësi.

Përkujdesja për veshjet për të dalë

Veshjet për natyrë mund ta humbin funksionin e tyre kur ndoten. Larja mbron aftësinë depërtuese të ajrit në material ndërkohë që rikthen vetitë hidrofobike të materialit. Zgjidhni programin për veshjet e jashtme në pajisje për të siguruar që veshjet tuaja funksionale të jenë gati për aventurat në natyrë sa herë që të jeni gati edhe ju.

Përshtatur me kujdes për çdo ngarkesë

Tharëset tona të rrobave me OptiSense garantojnë kujdesin më delikat të mundshëm për rrobat tuaja. Sensorët e përshtatin automatikisht kohën e ciklit sipas madhësisë së ngarkesës. Kjo do të thotë se cikli përfundon sapo rrobat tuaja të jenë gati. Dhe asnjëherë nuk do të harxhoni kot energji duke tharë më shumë sesa duhet. Me OptiSense, tharëset tona janë po aq të kujdesshme për mjedisin sa janë edhe me rrobat tuaja.

Performancë për gjithë jetën

Me një garanci të motorit prej 10 vitesh, ne jemi të bindur se tharëset tona të rrobave rrojnë gjatë. Motori me inverter nuk përdor karbonçina si motorët e tjerë. Kjo redukton fërkimin për më shumë jetëgjatësi dhe volum më të ulët funksionimi. Plus, sistemi EcoFlow kap edhe grimcat më të imëta të pushit gjatë tharjes. Kjo redukton përdorimin e energjisë dhe garanton performancë optimale gjatë gjithë jetëgjatësisë.

Një orë me rërë

Tharje me shpejtësi

Kur nuk mendoni se keni kohë të thani, tharëset e Electrolux kanë disa shkurtore. TimeManager ju lejon të reduktoni kohën e tharjes me deri 40% dhe sërish të arrini rezultate të pabesueshme. Plus, gjithmonë ju garantohet koha më e shkurtër e tharjes sepse sensorët e përshtatin kohëzgjatjen sipas ngarkesës. Prandaj, mund të keni rrobat të dëshironi, atëherë kur i dëshironi.

Lavatriçja UltraCare dhe tharësja e rrobave DelicateCare

Tharja e përkryerfillon me larjen

Lavatriçja dhe tharësja e rrobave janë dy gjysma të një të plote — larja e duhur përgatit rrobat për një përfundim mahnitës të punës në tharëse. Tharëset tona të rrobave DelicateCare janë partneri i përkryer për lavatriçet UltraCare™ Eco. Ato janë po aq të kujdesshme me rrobat tuaja dhe janë vërtetuar se janë po aq delikate sa edhe larja me dorë.

Një grumbull me rroba të sapothara