Makineritë e kuzhinës dhe përpunuesit e ushqimit

Makineritë e kuzhinës dhe përpunuesit e ushqimit

Lehtësoni punën tuaj të përpunimit, rrahjes etj. me gamën tonë të makinerive të kuzhinës.

4 rezultatet
4 rezultatet
Rendit sipas
  • Sekreti i pjekjes së shijshme, çdo ditë
  • Tasi i duhur për dorën tuaj: Tasa të mëdhenj 6L dhe 4L
  • Arrini përzierjen perfekte: Funksion përzierjeje planetare dhe motor i fuqishëm
  • Eksperimentim i lehtë me mjete dhe aksesorë fleksibël
  • PerfectRiseLid™ për zënie të përsosur
Krahasim
/ 3