Electrolux pianurat e përziera

Pianurat e përziera

Merrni maksimumin e të dy botëve me pianurat tona të përziera. Zgjidhni nëse do të përdorni gaz ose energji elektrike për ta sjellë gatimin aty ku dëshironi.

 

 

5 rezultatet
5 rezultatet
Rendit sipas
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
 • Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani|në çdo lloj vakti.
 • Një lëvizje natyrale|nga nxehtësia e ulët në atë të lartë
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
 • Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Nxehja automatike e pjanurës ju lejon të filloni pa u vonuar
 • Një zgjidhje praktike që ju jep qetësi shpirtërore.
 • Plotësim i nevojave tuaja të ndryshme të gatimit
 • Bashkoni zonat për më shumë hapësirë për të gatuar me funksionin Ura
 • Gatim i besueshёm me StepPower
 • Vatrat Matt Black – kurseni kohë dhe energji
 • Plotësim i nevojave tuaja të ndryshme të gatimit
 • Bashkoni zonat për më shumë hapësirë për të gatuar me funksionin Ura
 • Gatim i besueshёm me StepPower
 • Vatrat Matt Black – kurseni kohë dhe energji
Krahasim
/ 3