Udhëzuesi i blerjes

Gjeni pianurën e përkryer për nevojat tuaja

Lloji

Induksion – Shfrytëzojini në maksimum aftësitë tuaja në kuzhinë – në çast. Pianurat me induksion nxehen dhe reagojnë shpejt, që do të thotë se mund t’i përdorni teknikat me konfidenca aty ku temperatura e duhur është e rëndësishme.

Gaz – Një zgjedhje e pëlqyer për shtëpiaket dhe shefat profesionistë. Pianurat me gaz janë të lehta për t’u kontrolluar dhe mund të përdoren me të gjitha llojet e tiganëve. Gjenerata e re e vatrave Electrolux me shpejtësi të lartë mund t’ju ndihmojë të gatuani deri në 20% më shpejt krahasuar me vatrat standarde me gaz.

Elektrike – Me sistemin e besuar klasik të nxehjes që fshihet poshtë një sipërfaqeje të fortë prej xhami qeramik, pianurat elektrike janë të lehta dhe të thjeshta për t’u pastruar.

Hapësira

Zgjidhni pianurën tuaj në varësi të hapësirës që keni në dispozicion.

30-36 cm – Pianurat që përshtaten në këtë hapësirë kanë 1 ose 2 zona gatimi, ideale për jetesë kompakte dhe kuzhina të vogla.

60 cm – Kjo është madhësia më e zakonshme e pianurës dhe do të përshtatet me shumicën e familjeve, duke ofruar 3 ose 4 zona gatimi.

70, 75, 80 ose 90 cm – Ideale për familje më të madhe, për të pritur miq ose për një kuzhinier aspirues në shtëpi, këto pianura kanë deri në 6 zona gatimi. Pianurat e kësaj madhësie mund të ofrojnë gjithashtu zona gatimi fleksibël.

Këshillë: Bangoja juaj duhet të jetë të paktën 25 deri 30 mm e thellë për të mbajtur këto pianura.

Gatimi

Receta të shpejta – Gatimet me makarona, ushqime me skuqje etj. Preferohet një pianurë me nxehtësi të shpejtë. Zgjidhni një pianurë me induksion me një funksion fuqie të shpejtë për të shpejtuar gatimin. Disa pianura me gaz gjithashtu vijnë me një zonë të fuqishme për tigan aziatik që është e shkëlqyer për të bërë skuqje të shpejta për të gjithë familjen.

Teknika të përparuara – Banjomaritë, gatimi me avull etj. Një pianurë me induksion do t’ju japë kontroll preciz të temperaturës për t’i përdorur teknikat e përparuara me konfidencë.

Tava ose gjellë të mëdha – Pianurat me gaz dhe elektrike ofrojnë fleksibilitet me një gamë të gjerë madhësish vatrash dhe zona të zgjerueshme. Si alternativë, pianurat me induksion me zona fleksibël ju lejojnë të përzieni dy zona individuale në një zonë më të madhe për të vendosur tenxhere dhe tiganë masivë.

Pastrimi

Pianurat me induksion – Teknologjia e induksionit i nxeh tiganët dhe ushqimin brenda tyre, por asgjë tjetër. Sipërfaqja rreth tiganëve qëndron e ftohtë. Prandaj, asgjë nuk digjet, dhe me sipërfaqen e sheshtë dhe të lëmuar nuk ka vend ku të fshihen papastërtitë.

Pianurat me gaz – Pianurat me gaz me sipërfaqe xhami qeramik janë më të lehta për t’u pastruar se inoksi. Nëse ju derdhet diçka gjatë gatimit, mund ta fshini pa u shqetësuar për gërvishtje dhe njolla.

Pianurat elektrike – Sipërfaqja e lëmuar qeramike e pianurave elektrike është e lehtë për t’u mbajtur krejtësisht e pastër.

Siguria

Induksioni – Induksioni nxeh vetëm tiganët dhe ushqimin brenda tyre, por asgjë tjetër – sipërfaqja rrotull qëndron e ftohtë dhe e sigurt ndaj prekjes. Paneli i kontrollit gjithashtu mund të bllokohet për të parandaluar nxehjen aksidentale.

Gazi – Aftësia për të parë me lehtësi flakët ndihmon që gatimi të mbahet i sigurt. Furnizimi me gaz gjithashtu fiket automatikisht sa herë që flaka fiket.

Elektrike – Bllokimi i sigurisë për fëmijët siguron që pianura të mos ndizet aksidentalisht. Treguesi i nxehtësisë së mbetur do t’ju lejojë gjithashtu të kuptoni se kur pianura është e ftohtë dhe e sigurt për t’u prekur sërish.

Zgjidhni pajisjen tuaj

Sido që t’ju pëlqejë të gatuani, qoftë për një darkë për dy vetë, një gatim vetëm për ju apo argëtim për një grup miqsh, Electrolux ka pianurën e duhur për ju.

Eksploro pianurat tona

Gama Flex

Fleksibiliteti në kuzhinën tuaj do ta bëjë gatimin tuaj edhe më praktik. Pianurat tona ju ofrojnë fleksibilitet maksimal. Duke qenë se përdorimi i gjithanshëm është faktor kyç, me këtë pianurë mund të modifikoni zonat e gatimit për t’iu përshtatur pajisjeve tuaja dhe mund t’i rregulloni cilësimet ashtu siç ju pëlqen. Me funksionet PowerBoost dhe PowerSlide mund të fokusoheni tek ajo që është e rëndësishme në kuzhinën tuaj – të krijoni ushqime të shijshme për personat më të dashur dhe më të afërt.

Pianura që i përshtatet madhësisë së çdo ene

Pianura me induksion 800 FlexiBridge® e bën gatimin edhe më praktik. Zgjidhni tre opsione strukture për të pasur më shumë fleksibilitet, të përkryera kur përdorni një shumëllojshmëri tenxheresh dhe tiganësh njëkohësisht. Zgjidhni dy zona të mesme, një të vogël dhe një të madhe, ose një ekstra të madhe për plancha.

Pianura 800 FLexiBridge®

Pianura 800 FLexiBridge®

 • Lidhni deri në katër zona gatimi me një zonë të madhe me funksionin FlexiBridge
 • Përdorni funksionin PowerBoost kur ju nevojitet të ngrohni gjërat shpejt – të zieni ujë për vetëm 90 sekonda
 • Funksioni Stop&Go
 • Zona e trefishtë XL

  Me zonën e madhe  të gatimit mund të përdorni mbi pianurë tenxheret, tiganët më të mëdhenj dhe madje edhe tiganët e paellas. Dhe me teknologjinë tonë me induksion, nuk është nevoja të bëni kompromis me performancën e nxehjes.

 • Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen, dhe duart, vetëm te gatimi.

 • Akses direkt, kontroll i menjëhershëm

  Kontrollet e Aksesit direkt ju lejojnë të përshtatni në çast cilësimet e nxehtësisë në pianurën tuaj. Ju nevojitet vetëm të prekni një herë për të vendosur temperaturën. Për kontroll të pianurës, në çast dhe pa u lodhur.

Bashkoni zonat me funksionin Bridge

Pianura me induksion 700 Bridge ju lejon të kombinoni dy zona të veçanta gatimi për të krijuar një sipërfaqe të madhe të vetme. Me cilësimet e temperaturës dhe të kohës të bashkërenditura automatikisht, është ideale për të marrë maksimumin e planchave ose tenxhereve.

Pianura 700 Bridge

Pianura 700 Bridge

 • Kombinoni dy zona të veçanta gatimi në një të madhe
 • Zona me rregullim automatik të madhësisë për të gjitha tenxheret dhe tiganët tuaj
 • Vendosni në pauzë dhe rifilloni gatimin kur ju përshtatet me funksionin Stop&Go
 • Përshtatur për madhësinë e tiganëve tuaj me zonat me ndryshim automatik madhësie Infinite

  Zonat me ndryshim automatik madhësie Infinite u përshtaten madhësive të tiganëve tuaj sapo të mbulohen prej tyre. Zonat ofrojnë mbulim total, pavarësisht madhësisë së tenxheres, duke e transmetuar nxehtësinë pa humbje në performancë.  Gatuani saktë dhe në mënyrë efikase me zonat tona me ndryshim automatik të madhësisë.

 • food in pots on hob and counter top
  Zona e trefishtë XL

  Me zonën e madhe  të gatimit mund të përdorni mbi pianurë tenxheret, tiganët më të mëdhenj dhe madje edhe tiganët e paellas. Dhe me teknologjinë tonë me induksion, nuk është nevoja të bëni kompromis me performancën e nxehjes.

 • Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen dhe duart  vetëm te gatimi.

 • digital display on hob
  Zonat e gatimit ndizen me ActiveTouch

  Kur e vendosni tiganin me pianurë, rrëshqitësi korrespondues automatik ndizet. Prandaj, ju e dini me intuitë se cilin kontroll të përdorni për gatim. Thjesht zgjidhni temperaturën e dëshiruar për gatimin tuaj duke rrëshqitur gishtin dhe do të keni rezultate të shijshme, me shpejtësi.

Zona gatimi me ndryshim automatik të madhësive

Zonat e gatimit me ndryshim automatik të madhësive në pianurën tonë me induksion 600 Infinite® ofrojnë një mënyrë efikase për të krijuar gatimet që ju pëlqejnë. Kur mbulohet, çdo zonë e dallon madhësinë e tenxheres ose tiganit dhe ngroh vetëm zonën që kërkohet dhe ofrohet e njëjta performancë për tenxhere të çdo madhësie.

Pianura 600 Infinite

Pianura 600 Infinite

 • Vendosni në pauzë dhe vazhdoni gatimin kur t’ju përshtatet me funksionin Stop&Go
 • Përdorni funksionin PowerBoost kur ju nevojitet të nxehni gjëra me shpejtësi
 • Rregulloni cilësimet lehtë dhe me shpejtësi me kontrollet me rrëshqitje me reagim të shpejtë
 • Zona e trefishtë XL

  Me zonën e madhe  të gatimit mund të përdorni mbi pianurë tenxheret, tiganët më të mëdhenj dhe madje edhe tiganët e paellas. Dhe me teknologjinë tonë me induksion, nuk është nevoja të bëni kompromis me performancën e nxehjes.

 • Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen dhe duart vetëm te gatimi.

 • adjusting temperature on hob
  Akses direkt, kontroll i menjëhershëm

  Kontrollet e Aksesit direkt ju lejojnë të përshtatni në çast cilësimet e nxehtësisë në pianurën tuaj. Ju nevojitet vetëm të prekni një herë për të vendosur temperaturën. Për kontroll të pianurës, në çast dhe pa u lodhur.

MODELET E REKOMANDURA

Zonat e gatimit me ndryshim automatik të madhësive në pianurën tonë me induksion 600 Infinite® ofrojnë një mënyrë efikase për të krijuar gatimet që ju pëlqejnë. Kur mbulohet, çdo zonë e dallon madhësinë e tenxheres ose tiganit dhe ngroh vetëm zonën që kërkohet dhe ofrohet e njëjta performancë për tenxhere të çdo madhësie.

Pianura me induksion 700 Bridge ju lejon të kombinoni dy zona të veçanta gatimi për të krijuar një sipërfaqe të madhe të vetme. Me cilësimet e temperaturës dhe të kohës të bashkërenditura automatikisht, është ideale për të marrë maksimumin e planchave ose tenxhereve.

Pianura me induksion 800 FlexiBridge® e bën gatimin edhe më praktik. Zgjidhni tre opsione strukture për të pasur më shumë fleksibilitet, të përkryera kur përdorni një shumëllojshmëri tenxheresh dhe tiganësh njëkohësisht. Zgjidhni dy zona të mesme, një të vogël dhe një të madhe, ose një ekstra të madhe për plancha.

Gama Pure

Perfeksion preciz, në çdo rast. Këto pianura kombinojnë dizajnin dhe funksionimin në një paketë të vetme luksoze. Nuk ka kontrolle dhe zona gatimi të dukshme derisa të prekni butonin e energjisë për të ndezur pianurën. Më pas ekrani i qartë i kuq LED ndizet dhe ju e dini se është gati për të gatuar. Fikur ose ndezur, i jep kuzhinës suaj një stil të bukur modern.

Thjesht i bukur, ndezur ose fikur

Kontrollet dhe zonat e pianurës me induksion 800 Pure FlexiBridge® shfaqen vetëm kur keni nevojë për to. Kur nuk është në përdorim, sipërfaqja e pianurës është projektuar për t’u gërshetuar në mënyrë të përkryer me bangon tuaj. Kur të jeni gati për të krijuar gatime fantastike, pianura do të aktivizohet me një prekje, duke zbuluar cilësimet dhe funksionet e saj.

800 Pure FlexiBridge®

800 Pure FlexiBridge®

 • Kontrollet ose zonat e gatimit nuk duken derisa të ndizet pianura
 • Dizajn elegant i zi
 • Lidhni zona të ndryshme gatimi në një të madhe me FlexiBridge
 • Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen dhe duart vetëm te gatimi.

 • control panel on hob
  Zonat e gatimit ndizen me ActiveTouch

  Kur e vendosni tiganin në pianurë, rrëshqitësi korresponduese automatik ndizet. Prandaj, ju e dini me intuitë se cilin kontroll të përdorni për gatim. Thjesht zgjidhni temperaturën e dëshiruar për gatimin tuaj duke rrëshqitur gishtin dhe do të keni rezultate të shijshme, me shpejtësi.

 • Çdo zonë e programuar individualisht

  Gatimi i shumë gatimeve mund të jetë kompleks, por nuk ka pse të jetë kështu me vendosjen e kohëmatësve. Vendosni kohëmatës individualë për secilën zonë gatimi, dhe kur kohëmatësit përfundojnë, pianura fiket automatikisht. Është asistencë inteligjente, prandaj çdo gatim përgatitet me lehtësi.

Thjesht i bukur, ndezur ose fikur

Kontrollet dhe zonat e pianurës me induksion 800 Pure FlexiBridge® shfaqen vetëm kur keni nevojë për to. Kur nuk është në përdorim, sipërfaqja e pianurës është projektuar për t’u gërshetuar në mënyrë të përkryer me bangon tuaj. Kur të jeni gati për të krijuar gatime fantastike, pianura do të aktivizohet me një prekje, duke zbuluar cilësimet dhe funksionet e saj.

600 Pure

600 Pure

 • Kontrollet ose zonat e gatimit nuk duken derisa të ndizet pianura
 • Dizajn elegant i zi
 • Rregulloni cilësimet me kontrollet rrëshqitëse me reagim të shpejtë
 • pot on hob
  Përshtatur për madhësinë e tiganëve tuaj me zonat me ndryshim automatik madhësie Infinite

  Zonat me ndryshim automatik madhësie Infinite u përshtaten madhësive të tiganëve tuaj sapo të mbulohen prej tyre. Zonat ofrojnë mbulim total, pavarësisht madhësisë së tenxheres, duke e transmetuar nxehtësinë pa humbje në performancë.  Gatuani saktë dhe në mënyrë efikase me zonat tona me ndryshim automatik të madhësisë.

 • Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen dhe duart vetëm te gatimi.

 • Zonat e gatimit ndizen me ActiveTouch

  Kur e vendosni tiganin në pianurë, rrëshqitësi korresponduese automatik ndizet. Prandaj, ju e dini me intuitë se cilin kontroll të përdorni për gatim. Thjesht zgjidhni temperaturën e dëshiruar për gatimin tuaj duke rrëshqitur gishtin dhe do të keni rezultate të shijshme, me shpejtësi.

 • Çdo zonë e programuar individualisht

  Gatimi i shumë gatimeve mund të jetë kompleks, por nuk ka pse të jetë kështu me vendosjen e kohëmatësve. Vendosni kohëmatës individualë për secilën zonë gatimi, dhe kur kohëmatësit përfundojnë, pianura fiket automatikisht. Është asistencë inteligjente, prandaj çdo gatim përgatitet me lehtësi.

Three good MODELET E REKOMANDURA

Kontrollet dhe zonat e pianurës me induksion 800 Pure FlexiBridge® shfaqen vetëm kur keni nevojë për to. Kur nuk është në përdorim, sipërfaqja e pianurës është projektuar për t’u gërshetuar në mënyrë të përkryer me bangon tuaj. Kur të jeni gati për të krijuar gatime fantastike, pianura do të aktivizohet me një prekje, duke zbuluar cilësimet dhe funksionet e saj.

Kontrollet dhe zonat e pianurës me induksion 800 Pure FlexiBridge® shfaqen vetëm kur keni nevojë për to. Kur nuk është në përdorim, sipërfaqja e pianurës është projektuar për t’u gërshetuar në mënyrë të përkryer me bangon tuaj. Kur të jeni gati për të krijuar gatime fantastike, pianura do të aktivizohet me një prekje, duke zbuluar cilësimet dhe funksionet e saj.

Gama Sense

Le të jetë pianura bashkëpunëtori juaj i besuar në kuzhinë dhe ne do t’ju mbështesim në çdo hap. Mos lejoni asgjë që t’ju kufizojë kur jeni në kuzhinë – do të jeni gjithmonë i informuar kur tigani ose vaji është në temperaturën e duhur dhe asnjëherë nuk do t’ju duhet të përshtatni cilësimet me pianurën me induksion SenseFry®. Ju zgjidhni ushqimin që dëshironi dhe që do të gatuani, dhe pjesën tjetër të punës do ta bëjmë bashkë.

Gatim me precizion pa u lodhur

Njihuni me shefin e ri të kuzhinës, pianurën me induksion 900 SensePro®. Një sensor ushqimi me valë mat temperaturën e brendshme dhe ia komunikon këtë pianurës në mënyrë që me konfidencë të mund të zieni, skuqni, gatuani me avull madje edhe me sous vide. Për rezultate si në restorant, në çdo rast.

Pianura 900 SensePro®

Pianura 900 SensePro®

 • Sous-Vide në pianurë
 • Pianura komunikon me sensorin e ushqimit përmes një antene
 • Sensori nuk ka nevojë për bateri që të funksionojë
 • adjusting temperature on touchscreen on hob
  Kontrolloni pianurën me një ekran me prekje intuitiv

  Provoni një përvojë intuitive me ekranin tonë me ngjyra të plota. Zgjidhni ushqimin që dëshironi të gatuani dhe pianura shfaq reagime live për çdo zonë, që ju të mund të monitoroni me lehtësi procesin e gatimit. Madje ju jep edhe udhëzime hap pas hapi, për rezultate të shkëlqyera në çdo rast.

 • cooking food on hob
  FlexiBridge u përshtatet enëve me madhësi të ndryshme

  Funksioni FlexiBridge në pianurën tuaj me induksion e bën gatimin edhe më praktik. Tre opsione strukture ofrojnë më shumë fleksibilitet, sidomos kur përdorni një shumëllojshmëri tenxheresh dhe tiganësh njëkohësisht. Zgjidhni dy zona të mesme, një të vogël dhe një të madhe, ose një ekstra të madhe për plancha.

 • Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen dhe duart vetëm te gatimi.

 • timer on kitchen hob
  Çdo zonë e programuar individualisht

  Gatimi i shumë gatimeve mund të jetë kompleks, por nuk ka pse të jetë kështu me vendosjen e kohëmatësve. Vendosni kohëmatës individualë për secilën zonë gatimi, dhe kur kohëmatësit përfundojnë, pianura fiket automatikisht. Është asistencë inteligjente, prandaj çdo gatim përgatitet me lehtësi.

Rezultate të shkëlqyera vazhdimisht

Tani me pianurën me induksion 800 SenseFry®, do të jeni gjithmonë i informuar. Sensori i skuqjes ruan temperaturën e duhur nëpër sipërfaqen e tiganit. Nuk do ta vrisni mendjen për të gjetur temperaturën, dhe as për të rregulluar cilësimet. Tani mund të krijoni petulla plotësisht uniforme dhe biftekë plot lëng në shtëpi, pa u lodhur.

Pianura 800 SenseFry®

Pianura 800 SenseFry®

 • Një sensor temperature nën xham ruan temperaturën e duhur dhe uniforme të skuqjes për llojin e zgjedhur të ushqimit
 • Panel navigimi me prekje me ngjyra të plota
 • Dallim automatik i tenxhereve
 • cooking food in grill pan
  Bashkoni zonat për më shumë hapësirë për të gatuar me funksionin Bridge

  Funksioni Bridge ju lejon të kombinoni dy zona të veçanta gatimi për të krijuar një sipërfaqe të madhe të vetme. Me cilësimet e temperaturës dhe kohës të bashkërenditura automatikisht, është ideale për të shfrytëzuar në mënyrë ideale plancha-t dhe tenxheret.

 • Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen dhe duart  vetëm te gatimi.

 • adjusting temperature on kitchen hob
  Kontrolloni pianurën me një ekran me prekje intuitiv

  Provoni një përvojë intuitive me ekranin tonë me ngjyra të plota. Zgjidhni ushqimin që dëshironi të gatuani dhe pianura shfaq reagime live për çdo zonë, që ju të mund të monitoroni me lehtësi procesin e gatimit. Madje ju jep edhe udhëzime hap pas hapi, për rezultate të shkëlqyera në çdo rast.

 • timer on kitchen hob
  Çdo zonë e programuar individualisht

  Gatimi i shumë gatimeve mund të jetë kompleks, por nuk ka pse të jetë kështu me vendosjen e kohëmatësve. Vendosni kohëmatës individualë për secilën zonë gatimi, dhe kur kohëmatësit përfundojnë, pianura fiket automatikisht. Është asistencë inteligjente, prandaj çdo gatim përgatitet me lehtësi.

Ne kujdesemi për zierjen e ujit, kurse ju bëni gatime të shijshme

Pianura me induksion 600 SenseBoil® kujdeset për zierjen e ujit. Ajo përshtat automatikisht cilësimet e temperaturës duke llogaritur se kur uji është pranë pikës së zierjes, dhe redukton flluskat e zierjes deri në një zierje të qëndrueshme. Prandaj, mund të përqendroheni që të bëni gatime të shijshme në vend që të shikoni ujin që zien.

Pianura 600 SenseBoil®

Pianura 600 SenseBoil®

 • Rregulloni automatikisht temperaturën e ujit që zien – uji që zien nuk do t’ju derdhet më
 • Nuk është më nevoja që të shikoni ujin që zien
 • Panel navigimi me prekje me ngjyra të plota
 • boiling pot
  Hob2Hood® për prakticitet të plotë

  Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin. Filloni të gatuani dhe pianura do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke ofruar nxjerrjen më të mirë bazuar në fuqinë e zgjedhur të pianurës. Ajo e bën vetë gjithë punën e rëndë që ju të mund ta keni mendjen dhe duart vetëm te gatimi.

 • digital display on kitchen hob
  Akses direkt, kontroll i menjëhershëm

  Kontrollet e Aksesit direkt ju lejojnë të përshtatni në çast cilësimet e nxehtësisë në pianurën tuaj. Ju nevojitet vetëm të prekni një herë për të vendosur temperaturën. Për kontroll të pianurës, në çast dhe pa u lodhur.

 • Përshtatur për madhësinë e tiganëve tuaj me zonat me ndryshim automatik madhësie Infinite

  Zonat me ndryshim automatik madhësie Infinite u përshtaten madhësive të tiganëve tuaj sapo të mbulohen prej tyre. Zonat ofrojnë mbulim total, pavarësisht madhësisë së tenxheres, duke e transmetuar nxehtësinë pa humbje në performancë.  Gatuani saktë dhe në mënyrë efikase me zonat tona me ndryshim automatik të madhësisë.

 • boiling water in pot
  Nxehtësi intensive, në çast

  Aktivizoni funksionin PowerBoost për shpërthim nxehtësie në çast gjatë gatimit. Është ideal për t’i pasur gati gatimet më shpejt. Mund të zieni ujë më shpejt se asnjëherë më parë, dhe t’i keni tiganët gati për skuqje kur ju nevojitet.

MODELET E REKOMANDURA

Pianura me induksion 600 SenseBoil® kujdeset për zierjen e ujit. Ajo përshtat automatikisht cilësimet e temperaturës duke llogaritur se kur uji është pranë pikës së zierjes, dhe redukton flluskat e zierjes deri në një zierje të qëndrueshme. Prandaj, mund të përqendroheni që të bëni gatime të shijshme në vend që të shikoni ujin që zien.

Tani me pianurën me induksion 800 SenseFry®, do të jeni gjithmonë i informuar. Sensori i skuqjes ruan temperaturën e duhur nëpër sipërfaqen e tiganit. Nuk do ta vrisni mendjen për të gjetur temperaturën, dhe as për të rregulluar cilësimet. Tani mund të krijoni petulla plotësisht uniforme dhe biftekë plot lëng në shtëpi, pa u lodhur.

Njihuni me shefin e ri të kuzhinës, pianurën me induksion 900 SensePro®. Një sensor ushqimi me valë mat temperaturën e brendshme dhe ia komunikon këtë pianurës në mënyrë që me konfidencë të mund të zieni, skuqni, gatuani me avull madje edhe me sous vide. Për rezultate si në restorant, në çdo rast.