Na kontaktoni

Tell us about your inquiry

Ne gjithmonë jemi të kënaqur t’ju ndihmojmë, t’ju udhëzojmë dhe t’ju japim asistencë në lidhje me produktet tona, për çdo gjë që lidhet me Electrolux. Presim që të dëgjojmë prej jush!

Kjo fushë është e detyrueshme!
Unfortunately, something went wrong. Please try again.

Informacioni i kompanisë

Globe Shops Sh.p.k.
Adresa
Qendra Globe
Rruga “Kavajes” Nr.124
P.O.Box 1023
Tirane
Albania
Kontakti për konsumatorin
Tel.: +355 4 48 06 061
info@globe.al