babai dhe djali kanë dalë për piknik

Garancitë dhe kujdesi i zgjatur

Mësoni rreth garancisë suaj dhe ofertat tona për zgjatjen e mbrojtjes suaj përtej periudhës fillestare të garancisë.

Garancia

Garanci prodhues

Me garancinë 2 vjeçare Electrolux, nëse diçka shkon keq, teknikët tanë vijnë në kohën më të shkurtër të mundshme për ta riparuar defektin.

Urime për blerjen e pajisjes suaj "Electrolux". Çdo pajisje e jona vjen me një garanci standarde. Kjo garanci standarde ndryshon mes Pajisjeve të mëdha (sobat, furrat, lavastoviljet, frigoriferët, frigorifer-ngrirësit, ngrirësit ngrirësit horizontalë, tharëset e rrobave, vatrat, aspiratorët, furrat me mikrovalë) dhe Pajisjeve të vogla (fshesat me korrent, pajisjet e vogla të kuzhinës...). 

Në çdo rast rekomandojmë të regjistroni produktin tuaj tani dhe kështu do të keni gjithmonë akses të lehtë në detajet më të rëndësishme të produktit tuaj, manualin e përdorimit e shumë të tjera.