Aspiratorë të integruar

Aspiratorët me tërheqje
Fshehur në njësinë mbi pianurë, aspiratori shfaqet vetëm kur përdoret. Tërhiqeni për të aktivizuar nxjerrësin gjatë gatimit dhe rishtyjeni në vend kur të mbaroni.
Aspiratorët me tërheqje
  • hoods-led-icon-blue
  • hoods-breeze-icon-blue
LEDSpot i integruar ndriçon mbi gatimin tuaj.
Shiko të gjitha Aspiratorët me tërheqje
Aspiratorët me tërheqje
Fshehur në njësinë mbi pianurë, aspiratori shfaqet vetëm kur përdoret. Tërhiqeni për të aktivizuar nxjerrësin gjatë gatimit dhe rishtyjeni në vend kur të mbaroni.
Shiko të gjitha Aspiratorët me tërheqje
Aspiratorët me tërheqje
  • hoods-led-icon-blue
  • hoods-breeze-icon-blue
LEDSpot i integruar ndriçon mbi gatimin tuaj.