Electrolux sobat me gaz

Sobat me gaz

Gatimi me sobë me gaz nga Electrolux nënkupton temperaturë të qëndrueshme, kohë përgatitjeje më të shkurtër dhe një rezultat për të cilin mund të jeni krenar, për çdo ushqim dhe çdo ditë.

4 rezultatet
4 rezultatet
Rendit sipas
 • SteamBake – për pjekje më të mirë
 • SteamBake për pjekje të shijshme
 • Mёnyra e shёndetshme pёr tё shijuar ushqim tё skuqur
 • Gatimi me shumё nivele. Gatuani mё shumё nё tё njёjtёn kohё
 • Rezultatet e gatimit në kohë
 • SteamBake – për pjekje më të mirë
 • SteamBake për pjekje të shijshme
 • Gatimi me shumё nivele. Gatuani mё shumё nё tё njёjtёn kohё
 • Ndizni. Përcëlloni. Shërbejeni. Pjekje e shpejtë me gaz
 • Zmalt i zi – i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u pastruar
 • Gatim me qarkullim – për ngrohje të njëtrajtshme në furrë
 • Gatim me qarkullim ajri – lëviz nxehtësinë në mënyrë të barabartë
 • Ndizni. Përcëlloni. Shërbejeni. Pjekje e shpejtë me gaz
 • Zmalt i zi – i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u pastruar
 • Derë xhami që është e thjeshtë për t'u mbajtur pastër
 • Ndizni. Përcëlloni. Shërbejeni. Pjekje e shpejtë me gaz
 • Gatim me qarkullim ajri – lëviz nxehtësinë në mënyrë të barabartë
 • Furra që është më e lehtë dhe më e favorshme për t'u pastruar!
 • Zmalt i zi – i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u pastruar
 • Derë xhami që është e thjeshtë për t'u mbajtur pastër
Krahasim
/ 3