Furrat

Gatuani me më shumë shije. Më shumë vlera ushqyese. Dhe më pak energji. 

Gatuani me më shumë shije. Më shumë vlera ushqyese. Dhe më pak energji. 

0 nga 5
900 SteamPro®
900 SteamPro®
Shtyni kufijtë e së mundurës në shtëpi. Furra SteamPro është një furrë cilësore, me një gamë të plotë programesh me avull dhe funksion novator gatimi me vakum.
800 SteamBoost®
800 SteamBoost®
A jeni gati për hapin e radhës në krijimtarinë e gatimit? Pjekja dhe zierja me avull sjell rezultate të një niveli tjetër, zakonisht të rezervuara vetëm për restorantet.
700 SteamCrisp®
700 SteamCrisp®
Njihuni me furrën që shkon përtej pjekjes. Cilësimi i avullit SteamCrisp përmirëson gatimin përmes lagështisë për ushqime më të lëngshme, më të shijshme dhe më ushqyese.
600 SteamBake®
600 SteamBake®
Nisni rrugëtimin e avullit me furrat SteamBake. Avulli ndihmon në përmirësimin e pjekjes, duke krijuar rezultate krokante dhe të njëtrajtshme për bukën dhe pjekjet.
600 SurroundCook®
600 SurroundCook®
Furra 600 SurroundCook® ruan nxehtësi konstante në gjithë furrën. Gjithçka, nga mishi i pulës së pjekur deri te vezët e rrahura delikate, gatuhen njëtrajtshëm.
75 rezultatet
75 rezultatet
Rendit sipas
 • Pjatat tuaja, në mënyrë të njëtrajtshme të shijshme
 • Gatim në mënyrë të barabartë me gatimin me Shumë nivele
 • Pastrim i lehtë me AquaClean
 • Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
Oven in lifestyle environment.

ELECTROLUX ECOLINE

Furrat tona më efikase në energji – kursejnë burime duke paraqitur shije të jashtëzakonshme

 • Kurseni energji me avull

 • Shpëtoni lëndët ushqyese me avull

 • Evitoni firot e ushqimit me rigjenerimin me avull

Zbuloni Electrolux EcoLine
 • Rruga juaj e shkurtër për receta të gatimit të gatuara tamam siç duhet
 • Njihuni me kuzhinierin tuaj personal - AssistedCooking
 • Kuzhina e zgjuar - ndihmë e leverdishme e personalizuar e gatimit
 • Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit
 • Intuitiv dhe funksional, gjithçka brenda mundësive tuaja. Ekran me prekje EXCite
 • Nxehje me efikasitet, rezultate të shijshme
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • Pastrimi katalitik – pastron furrën për ju
 • Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit
 • Përdorni skarën për rezultate të arta
 • Rruga juaj e shkurtër për receta të gatimit të gatuara tamam siç duhet
 • Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit
 • Shikueshmëri e plotë me ekranin tonë LCD
 • Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm
 • Kurseni kohë me funksionin Nxehja e shpejtë
 • Rruga juaj e shkurtër për receta të gatimit të gatuara tamam siç duhet
 • Njihuni me kuzhinierin tuaj personal - AssistedCooking
 • Kuzhina e zgjuar - ndihmë e leverdishme e personalizuar e gatimit
 • Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit
 • Intuitiv dhe funksional, gjithçka brenda mundësive tuaja. Ekran me prekje EXCite
 • Nxehje me efikasitet, rezultate të shijshme
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • Pastrim i lehtë me AquaClean
 • Përdorni skarën për rezultate të arta
 • Çelik pa njolla me shtresën kundër gjurmëve të gishtave.
 • Pjatat tuaja, në mënyrë të njëtrajtshme të shijshme
 • Gatim në mënyrë të barabartë me gatimin me Shumë nivele
 • Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm
 • Ekrani LED me kohëmatës cilëson temperaturën më të mirë
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • Nxehje me efikasitet, rezultate të shijshme
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • Kurseni kohë me funksionin Nxehja e shpejtë
 • Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm
 • Përdorni skarën për rezultate të arta
 • SteamBake, dyqan juaj i bukës në shtëpi
 • SteamBake për pjekje të shijshme
 • Pastrim i lehtë me AquaClean
 • Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • Pjatat tuaja|në mënyrë të njëtrajtshme të shijshme
 • Gatim në mënyrë të barabartë me gatimin me Shumë nivele
 • Pastrim i lehtë me AquaClean
 • Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit
 • Gatim i shpejt dhe efikas|i Barabartë
 • SteamBake, dyqan juaj i bukës në shtëpi
 • SteamBake për pjekje të shijshme
 • Pastrim i lehtë me AquaClean
 • Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • Rruga juaj e shkurtër për receta të gatimit të gatuara tamam siç duhet
 • Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit
 • Shikueshmëri e plotë me ekranin tonë LCD
 • Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm
 • Kurseni kohë me funksionin Nxehja e shpejtë
Krahasim
/ 3

Mësoni më shumë rreth furrave tona

Gatuani dhe piqni në furrat tona shumëfunksionale. Ose shkoni më tej me një furrë me avull që i bën gatimet tuaja të lëngshme nga brenda dhe krokante nga jashtë. Gjeni furrën e duhur për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjes!​