Përfitimet

Electrolux - Furrë - EOC6P71X

I butë brenda, krokant jashtë me SteamCrisp

Thuajini mirupafshim pjekjes mesatare dhe përshëndetje SteamCrisp. Ideal për pjekje dhe bërjen e rostove, kombinon gatim me avull dhe nxehtësi tradicionale për të gatuar ushqim butësisht, që do të thotë se pjatat nuk do të thahen. Shija dhe teksturat përmirësohen me avull.

Electrolux - Furrë - EOC6P71X

Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit

Falë Sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përsosura çdo herë. Ju lejon të mbikëqyrni procesin e gatimit duke matur temperaturën e qendrës së ushqimit. Madje do t’ju tregojë kur ushqimi juaj është gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe do të ndalojë gatimin.

Electrolux - Furrë - EOC6P71X

Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm

Mbajtja e furrës tuaj si e re nuk është punë e vështirë me funksionon tonë të zgjuar Pastrimi pirolitik. Ky sistem vetë-pastrues nxeh furrën në një temperaturë që e shndërron yndyrën dhe mbetjet e tjera në hi. Do të thotë se thjesht duhet të fshini pjesën e poshtme. Mos kaloni kurrë një ditë tjetër duke fërkuar.

Electrolux - Furrë - EOC6P71X

Ekrani LED me kohëmatës cilëson temperaturën më të mirë

Ekrani LED sugjeron temperaturën e duhur bazuar në funksionin e gatimit që zgjidhni, kështu që nuk ka nevojë kurrë të hamendësoni se cila temperaturë është më e përshtatshmja për pjatën tuaj. Ende mund të rregulloni temperaturat në mënyrë manuale dhe të cilësoni kohët e fillimit dhe të ndalimit.

Electrolux - Furrë - EOC6P71X

Kurseni kohë me funksionin Nxehja e shpejtë

Funksioni ynë Nxehja e shpejtë sigurohet se furra është gati kur ju jeni. Me një kohë më të shkurtër të nxehjes paraprake krahasuar me nxehjen konvencionale, mund t’i shndërroni ato momente të lira në vakte që mbahen mend më shumë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone