Zbulo

Tharëset e rrobave

 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare

CycloneCare - Edhe rrobat tuaja delikate, të thara në mënyrë të njëtrajtshme me ajër

Sistemi ynë CycloneCare siguron që rrobat të thahen me ajër në mënyrë delikate dhe të njëtrajtshme. Prandaj, forma, ndjesia dhe pamja e tyre ruhen me kalimin e kohës. Edhe me të mëndafshta dhe delikatet.

Mëndafshi qëndron në formë

Dihet se mëndafshi është i vështirë për t’u tharë, prandaj shpesh rrudhoset dhe humb formën e vet. Me CycloneCare, rrobat thahen me ajër nga të gjitha anët. Një sistem spiral i qarkullimit të ajrit synon vendet që arrihen me vështirësi, si xhepat dhe tegelat, për tharje të shpejtë, precize dhe të njëtrajtshme. Kjo do të thotë se mëndafshi qëndron në formë po aq mirë sa dhe me tharjen natyrale.

DelicateCare – stili juaj, plotësisht i ruajtur

Sistemi ynë DelicateCare përshtat temperaturën dhe rrotullimin e kazanit për kujdesin e duhur ndaj veshjeve. Nuk ka rëndësi nëse janë rroba delikate, leshi apo rroba praktike për kohën e lirë, cilësia e rrobave tuaja do të ruhet.

Nuk ka dërstilje; forma ruhet

Guxoni të thani edhe xhupin e leshtë më delikat. Sistemi ynë DelicateCare rregullon lëvizjet e kazanit për të parandaluar përdredhjen e sendeve të leshta dhe për të shmangur dërstiljen e tyre. Kjo mundëson rezultate të shkëlqyera tharjeje, pa dërstilje dhe humbje të formës së veshjes, e cila është e krahasueshme me tharjen në një sipërfaqe të sheshtë.

Papërshkueshmëria nga uji ruhet dhe restaurohet

Me sistemin tonë DelicateCare, papërshkueshmëria e veshjeve tuaja praktike për kohën e lirë nga uji ruhet dhe restaurohet me më me sukses sesa tharja në ajër. DelicateCare rregullon temperaturën dhe mbron rrobat tuaja praktike për kohën e lirë, duke siguruar sasinë optimale të ngrohtësisë.

GentleCare, ndjesia e të resë që zgjat më shumë

Sistemi ynë GentleCare i than rrobat me temperaturë dy herë më të ulët se tharëset standarde, kështu që rrobat tuaja nuk ekspozohen kurrë ndaj nxehtësisë së panevojshme. Tekstura e pëlhurës ruhet më gjatë dhe konsumi i energjisë dhe koha e tharjes reduktohen ndjeshëm.

SensiCare - E përditshmja juaj, e tharë me kujdes

SensiCare System mat lagështinë e çdo ngarkese dhe rregullon kohën e tharjes në përputhje me rrethanat në mënyrë që rrobat të mbrohen nga mbinxehja. Kjo kursen kohë dhe energji pa kompromis. Përkujdesje pa vështirësi.

 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare