PerfectCare Collection i ri
PerfectCare Collection i ri

Ndryshoni përvojën tuaj të larjes së rrobave

Prezantojmë sistemin tonë më të përparuar të larjes së rrobave. PerfectCare Collection përbën maksimumin e dizajnit modern, teknologjisë dhe kujdesit.

Visheni gardërobën tuaj

Mos ndërroni gardërobën, ndryshoni mënyrën e kujdesit. Rrobat që marrin kujdesin e duhur kanë jetëgjatësi më të lartë. Pajisjet tona PerfectCare shkojnë përtej pastrimit, ato ruajnë dhe respektojnë stilin tuaj.

Lavatriçet PerfectCare

Imagjinoni sikur rrobat tuaja të dukeshin të reja për më shumë kohë. Ngjyra që nuk zbehen dhe rroba që e ruajnë formën dhe teksturën e tyre. Imagjinoni një stil që reziston.

Eksploro veçoritëGama e lavatriçeve PerfectCare

Vishuni me stil, çdo ditë

Mos lejoni që udhëzimet e etiketës të diktojnë stilin tuaj. Me PerfectCare mos kini dyshime se për rrobat tuaja delikate, të leshta, madje edhe rrobat që mund të lahen vetëm me dorë, mund të përkujdeseni në shtëpi. Vishuni çdo ditë me një stil të pakufizuar.

Tharëset e rrobave PerfectCare

Imagjinoni rrobat tuaja që e ruajnë për më gjatë ndjesinë, formën dhe funksionin e tyre. Të mëndafshtat që nuk rrudhosen, të leshtat që nuk tkurren dhe rrobat për natyrë që qëndrojnë të papërshkueshme nga uji. Imagjinoni të guxoni të thani në tharëse rrobash rrobat që asnjëherë nuk mendonit se do të ishte e mundur.

Eksploro veçoritëGama e tharëseve PerfectCare

Çifti perfekt

Më në fund, një sistem për larjen e rrobave për të gjithë gardërobën tuaj. Lavatriçet dhe tharëset e rrobave të PerfectCare janë projektuar dhe optimizuar për të punuar si çift.Shtoni aksesorë

Ashtu si një veshje perfeksionohet nga këpucët, ora ose çanta e duhur, ashtu edhe ju mund ta përmirësoni përvojën tuaj me rrobat me aksesorët tanë. Optimizoni performancën e pajisjes suaj dhe zbuloni mënyra të reja për t’u kujdesur për rrobat tuaja.