Frigoriferët

Personalizoni frigoriferin tuaj siç dëshironi me sistemin modular të ruajtjes CustomFlex®. Ndarjet e derës mund të ndryshohen dhe të lëvizen brenda pak sekondash, duke ju dhënë fleksibilitet të plotë.

Personalizuar për ju

Zbuloni fleksibilitetin maksimal me frigoriferin e personalizueshëm CustomFlex®. Sistemi unik i ruajtjes është juaji për t’iu përshtatur nevojave tuaja, me sirtarë dhe vasketa që risistemohen lehtë për hapësirë optimale ruajtjeje dhe akses të lehtë.

Frigoriferët me CustomFlex®

  • Sistem unik ruajtjeje i përshtatur me nevojat tuaja
  • Lëvizni me lehtësi ndarjet për të optimizuar hapësirën e ruajtjes
  • Mendim i ri, zarzavate të freskëta, në çdo moment.