Zbulo

Enët e gatimit Infinite Chef Collection

Një kuzhinier që mbush një pjatë nga tigani për salcë Infinite Chef
Enë gatimi të gatshme për induksion

I përshtatshëm për çdo pianurë, koleksioni është plotësisht i sheshtë për të ofruar nxehtësi të njëtrajtshme për rezultate më të shijshme

Koleksioni i enëve të gatimit Electrolux Infinite Chef në një pianurë me induksion

Enë gatimi të vlerësuara me çmime

Me premtimin për performancë që zgjat dhe e plotësuar me një finiturë të bukur dhe reflektuese prej inoksi, enët e reja të gatimit Infinite Chef janë impresionuese në çdo kuzhinë. Projektuar me materiale të jashtëzakonshme, një ndërtim me shumë shtresa dhe me efikasitetin energjetik në mendje, ky koleksion është vlerësuar me çmimin Green Product Award.

Mishi dhe zarzavatet e përgatitura me tiganin Infinite Chef, tenxheren konike për sauté dhe kullesën shinua

Performancë premium

Merrni rezultate të shkëlqyera me Infinite Chef Collection me shumë shtresa, pavarësisht pianurës. Me induksionin, pjesa e jashtme prej çeliku dhe tre shtresa alumini i lejojnë tenxheret dhe tiganët tuaj të nxehen 14 herë më shpejt se me inoksin tradicional. Plus kësaj, koleksioni është i lehtë për t’u pastruar dhe i sigurt për furrën dhe lavastoviljen.

Infinite Chef Collection në një kuzhinë Electrolux

Miratuar nga profesionistët

Secila pjesë është më e mira që ekziston, projektuar dhe krijuar së bashku me kuzhinierët profesionistë. Për mbi 90 vjet, Electrolux ka punuar me restorantet më prestigjioze të botës për të sjellë inovacion dhe për t’ju dhënë juve pajisjet më të mira. Infinite Chef Collection i ri është rezultat i kombinimit të viteve tona të përvojës dhe ekspertizës së tyre.