Udhëzuesi i blerjes

Gjeni lavastoviljen e përkryer për ju

Hapësira dhe vendndodhja

Matni hapësirën e disponueshme për të siguruar përputhjen e përkryer.

60 cm – Përputhje e shkëlqyer për lavastovilje standarde, që ju jep kapacitetin më të lartë të ngarkesës

45 cm – Hapësirë e mjaftueshme për lavastovilje Slimline, që ju jep rezultate të përkryera në një dizajn më të hollë

 

Lavastovilja mund të vendoset poshtë bangos ose mbi bango, për akses optimal që u përshtatet nevojave tuaja personale.

Llojet e lavastoviljeve

Lavastoviljet plotësisht inkaso vendosen prapa një kabineti që përshtatet me dizajnin e kuzhinës suaj. Funksioni i fshehtë Beam On Floor do t’ju mbajë të informuar rreth statusit të ciklit.

Lavastoviljet gjysmë inkaso gjithashtu gërshetohen me dizajnin aktual të kuzhinës suaj, por e lënë panelin e kontrollit të dukshëm.

Lavastoviljet me qëndrim të lirë janë të përkryera nëse nuk keni një dizajn konsistent sepse ato nuk integrohen në njësinë e kuzhinës suaj.

Kapaciteti

Kapaciteti i lavastoviljeve zakonisht llogaritet në terma të numrit të cilësimeve të vendeve. Një cilësim vendi është ena e kuzhinës që do të përdornit për një gatim për tre pjata dhe me kafe të servirur në fund.

12-15 cilësime vendesh – E përshtatshme për familje të mëdha dhe familje që u pëlqen të kenë të ftuar.

9 cilësime vendesh – E disponueshme në modelet slim dhe e përshtatshme për çiftet ose ata me kuzhinë të vogël.

6 cilësime vendesh – Një lavastovilje kompakte është ideale nëse hani jashtë shpesh ose keni pak hapësirë në shtëpi.

Programet e larjes

Për gota fine – Ju mund të keni besim te lavastoviljet moderne, sepse do t’i lajnë më së miri qelqurinat tuaja të preferuara. Shikoni funksionet që ofrojnë qëndrueshmëri dhe mbrojtje për gotat tuaja, si p.sh. kapëset SoftSpike dhe SoftGrip.

Për tenxheret dhe tiganët – për të pastruar mbetjet e forta në tenxhere dhe tiganë, kërkoni një model me program  intensiv 70 gradë C për rezultate të pastra dhe higjienike në më pak se 90 minuta.

Për ngarkesë të përzierë – Disa pajisje ju lejojnë të ndryshoni intensitetin dhe temperaturën e rafteve të sipërme dhe të poshtme, që të mund të pastroni enë porcelani dhe qelqurina në koshin e sipërm ndërsa tenxheret dhe tiganët e ndotur pastrohen poshtë brenda të njëjtit cikël.

Prakticiteti

Këto funksione ju ndihmojnë të gjeni vend për larjen e enëve në ditën tuaj të ngarkuar:

ComfortLift® – Ngarkoni dhe zbrazni lavastoviljen me lehtësi maksimale. Mekanizmi unik ComfortLift® ju lejon të ngrini me delikatesë koshin e poshtëm deri në një lartësi praktike pune për ngarkim dhe zbrazje.

Shtyrja e programit – Një pajisje me funksionin e shtyrjes së programit ju lejon të kontrolloni kohën kur fillon cikli juaj, për t’iu përshtatur programit tuaj.

Larja e shpejtë 30 minuta – Mbaroni punë me enët për vetëm 30 minuta dhe nuk do t’ju mbarojnë asnjëherë enët e pastra kur ndërroni pjatat në një darkë për miqtë.

Energjia

Certifikimet e efikasitetit të energjisë variojnë nga A++++ -10 (më efikase) deri në A+ (më pak efikase). Kërkoni një lavastovilje që ka vlerësimin A+ ose më të lartë për ta mbajtur konsumin e ujit dhe faturat e energjisë të ulëta.

 

Zgjidhni pajisjen tuaj

Nga lavastoviljet praktike në madhësi tradicionale, deri te pajisjet me funksione moderne, Electrolux ka lavastoviljen ideale për ju.

Eksploroni lavastoviljet

Gama Flex

Prakticiteti dhe aftësia për t’u përshtatur janë konsiderimet tona kryesore kur projektojmë pajisjet elektroshtëpiake. Lavastoviljet në gamën Flex janë fleksibël dhe mund të përshtaten me kohën dhe hapësirën e nevojave tuaja të përditshme.

Guxoni të përdorni çdo mjet në kuzhinë

Çlironi kreativitetin tuaj në gatim dhe përdorni të gjitha mjetet që keni në kuzhinë. Nga setet e takëmeve, te enët masive, ju mund të personalizoni strukturën për të akomoduar çdo artikull me sirtarin MaxiFlex.

Lavastovilja 700 MaxiFlex

Lavastovilja 700 MaxiFlex

 • Raft i tretë për takëmet me udhëzues ngarkimi për pirunët, thikat, lugët dhe artikujt masivë
 • Vendosni edhe enët më masive në lavastovilje. Falë sirtarit të ri, të gjithë artikujt (të çdo forme dhe madhësie) mund të futen pa problem
 • Me ndarëset fleksibël çdo ngarkesë është e personalizueshme.
 • satellite arm in dishwasher
  Konfidencë në pastrimin në çdo cep

  Falë krahut spërkatës të lavastoviljes sonë SatelliteClean®, çdo ngarkesë del krejtësisht e pastër. Teknologjia jonë ka mbulim deri në tre herë më të madh me krahun spërkatës krahasuar me lavastoviljet standarde, prandaj edhe artikujt e vendosur ngjitur lahen plotësisht. Pa papastërti dhe pa njolla, thjesht enë krejtësisht të pastra.

 • comparing clean dish in dishwashers
  Harroni tharjen me peshqir. Hapni derën e lavastoviljes dhe gjeni enë të thara.

  Teknologjia jonë AirDry e përfundon çdo cikël me një fluks ajri të pastër, duke performuar tre herë më mirë se sistemet me dyer të mbyllura. Dera hapet automatikisht gjatë fazës së tharjes, pa qenë nevoja të lëvizni as gishtin dhe ajri i lë pjatat dhe takëmet krejtësisht të thara.

 • Beam on floor
  Sinjalizim i heshtur, me Beam on Floor

  Sistemi i sinjalizimit Beam on Floor me ndriçim e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të sinjalit të lartë që mund të mbytet nga zhurmat në sfond, lavastovilja jonë ju tregon qartë statusin duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është në punë, e gjelbër kur ka përfunduar procesi.

Lavastovilja që flet gjuhën tuaj

Merrni rezultate të personalizuara për larjen e enëve vetëm me një të prekur me lavastoviljen 600 QuickSelect. Përdorni rrëshqitësin për të zgjedhur kohën e ciklit. Kaq mjafton dhe pajisja do të bëjë çdo gjë tjetër. Pjatat krejtësisht të pastra nuk kanë qenë asnjëherë më lehtë se kaq.

Lavastovilja 600 QuickSelect

Lavastovilja 600 QuickSelect

 • Panel i thjeshtë ekrani me prekje
 • Përdorni rrëshqitësin për të zgjedhur kohëzgjatjen e ciklit
 • Modifikoni programin sipas nevojës
 • clean glasses in dishwasher
  Përkujdesje për gotat, përtej krahasimit

  Gotat tuaja mbahen të sigurta dhe në pastërti rrezatuese me sistemin GlassCare. Kapëset SoftGrip dhe SoftSpike i mbajnë gotat tuaja me delikatesë në pozicionin e duhur. GlassHolder ofron përkujdesje edhe për gotat më të larta.

 • SatelliteClean
  Konfidencë në pastrimin në çdo cep

   

  Falë krahut spërkatës të lavastoviljes sonë SatelliteClean®, çdo ngarkesë del krejtësisht e pastër. Teknologjia jonë ka mbulim deri në tre herë më të madh me krahun spërkatës krahasuar me lavastoviljet standarde, prandaj edhe artikujt e vendosur ngjitur lahen plotësisht. Pa papastërti dhe pa njolla, thjesht enë krejtësisht të pastra.

 • Removable tray
  Akses i lehtë te takëmet me raftin e shkëputshëm

  Ky raft i bollshëm dhe i shkëputshëm e bën më të lehtë ngarkimin, larjen dhe shkarkimin e takëmeve dhe enëve tuaja. Projektuar për kapacitet deri në 13 sete takëmesh, është mënyra ideale për të pastruar. Madje ka edhe një hapësirë të zgjeruar për të larë enë të gjata dhe masive.

 • AirDry
  Harroni tharjen me peshqir. Hapni derën e lavastoviljes dhe gjeni enë të thara.

  Teknologjia jonë AirDry e përfundon çdo cikël me një fluks ajri të pastër, duke performuar tre herë më mirë se sistemet me dyer të mbyllura. Dera hapet automatikisht gjatë fazës së tharjes, pa qenë nevoja të lëvizni as gishtin dhe ajri i lë pjatat dhe takëmet krejtësisht të thara.

MODELET E REKOMANDURA

Merrni rezultate të personalizuara për larjen e enëve vetëm me një të prekur me lavastoviljen 600 QuickSelect. Përdorni rrëshqitësin për të zgjedhur kohën e ciklit. Kaq mjafton dhe pajisja do të bëjë çdo gjë tjetër. Pjatat krejtësisht të pastra nuk kanë qenë asnjëherë më lehtë se kaq.

Çlironi kreativitetin tuaj në gatim dhe përdorni të gjitha mjetet që keni në kuzhinë. Nga setet e takëmeve, te enët masive, ju mund të personalizoni strukturën për të akomoduar çdo artikull me sirtarin MaxiFlex.

Gama Pro

Nëse enët do të jenë larë siç duhet pas ciklit të larjes, duhet të jetë problemi juaj më i vogël. Me gamën tonë të lavastoviljeve Pro, mund të jeni i sigurt se enët tuaja do të jenë të pastra si kristal, çdo herë të vetme. Lavastovilja juaj do të kujdeset madje edhe për shpëlarjen dhe tharjen e enëve tuaja, prandaj mund të fokusoheni në aktivitete më të rëndësishme në kuzhinë.

Harroni njomjen paraprake.
Gjithçka do të jetë krejtësisht e pastër.

SprayZone pastron në mënyrë intensive enët tuaja të gatimit, me performancë në pastrim tre herë më të mirë. Nuk nevojitet njomje paraprake. Presioni i fuqishëm i ujit brenda hapësirës nënkupton se nga ushqimet e forcuara të djegura në tavë deri te mbetjet e yndyrës, gjithçka do të hiqet dhe do të lihet e pastër. Të gjitha enët tuaja do të marrin përkujdesje, çdo herë.

			Lavastovilja 900 SprayZone

Lavastovilja 900 SprayZone

 • Nuk është nevoja për shpëlarja paraprake të enëve përpara se t’i fusni në lavastovilje
 • Pastrim tre herë më i mirë se mesatarja
 • double rotating arm in dishwasher
  Konfidencë në pastrimin në çdo cep

  Falë krahut spërkatës të lavastoviljes sonë SatelliteClean ®, çdo ngarkesë del krejtësisht e pastër. Teknologjia jonë ka mbulim deri në tre herë më të madh me krahun spërkatës krahasuar me lavastoviljet standarde, prandaj edhe artikujt e vendosur ngjitur lahen plotësisht. Pa papastërti dhe pa njolla, thjesht enë krejtësisht të pastra.

 • choosing a program on dishwasher
  Lavastovilja që flet gjuhën tuaj

  Merrni rezultate të personalizuara për larjen e enëve vetëm me një të prekur me lavastoviljen 600 QuickSelect. Përdorni rrëshqitësin për të zgjedhur kohën e ciklit. Kaq mjafton dhe pajisja do të bëjë çdo gjë tjetër. Pjatat krejtësisht të pastra nuk kanë qenë asnjëherë më lehtë se kaq.

 • comparing dish in dishwashers
  Harroni tharjen me peshqir. Hapni derën e lavastoviljes dhe gjeni enë të thara.

  Teknologjia jonë AirDry e përfundon çdo cikël me një fluks ajri të pastër, duke performuar tre herë më mirë se sistemet me dyer të mbyllura. Dera hapet automatikisht gjatë fazës së tharjes, pa qenë nevoja të lëvizni as gishtin dhe ajri i lë pjatat dhe takëmet krejtësisht të thara.

 • digital timer
  Qëndroni gjithmonë i përditësuar me TimeBeam ®

  Funksioni ynë TimeBeam ® ju mban të përditësuar rreth statusit të ciklit të lavastoviljes suaj. Ai projekton informacionin bazë në dysheme poshtë pajisjes, prandaj mund të shikoni qartë se sa kohë mbetet. Kështu jeni gjithmonë i informuar.

Nuk është nevoja të shpëlani para se të mbushni lavastoviljen - rezultate të pastra, gjithmonë

Tani mund ta harroni shpëlarjen e enëve - lavastovilja SprayZone u jep trajtim intensiv të gjitha enëve tuaja të ndotura, me rezultate të pastra si kristal në çdo rast. Me presionin e fuqishëm të ujit çdo mbetje ushqimore ose mbetje yndyre do të shkrihet - mund të relaksohen dhe të keni enë krejtësisht të pastra.

Lavastovilja 800 SprayZone

Lavastovilja 800 SprayZone

 • Nuk është nevoja t'i shpëlani enët përpara se të mbushni lavastoviljen
 • Pastrim tri herë më i mirë se mesatarja
 • Konfidencë në pastrimin në çdo cep

  Falë krahut spërkatës të lavastoviljes sonë SatelliteClean ®, çdo ngarkesë del krejtësisht e pastër. Teknologjia jonë ka mbulim deri në tre herë më të madh me krahun spërkatës krahasuar me lavastoviljet standarde, prandaj edhe artikujt e vendosur ngjitur lahen plotësisht. Pa papastërti dhe pa njolla, thjesht enë krejtësisht të pastra.

 • Lavastovilja që flet gjuhën tuaj

  Merrni rezultate të personalizuara për larjen e enëve vetëm me një të prekur me lavastoviljen 600 QuickSelect. Përdorni rrëshqitësin për të zgjedhur kohën e ciklit. Kaq mjafton dhe pajisja do të bëjë çdo gjë tjetër. Pjatat krejtësisht të pastra nuk kanë qenë asnjëherë më lehtë se kaq.

 • Harroni tharjen me peshqir. Hapni derën e lavastoviljes dhe gjeni enë të thara.

  Teknologjia jonë AirDry e përfundon çdo cikël me një fluks ajri të pastër, duke performuar tre herë më mirë se sistemet me dyer të mbyllura. Dera hapet automatikisht gjatë fazës së tharjes, pa qenë nevoja të lëvizni as gishtin dhe ajri i lë pjatat dhe takëmet krejtësisht të thara.

 • Qëndroni gjithmonë i përditësuar me TimeBeam ®

  Funksioni ynë TimeBeam ® ju mban të përditësuar rreth statusit të ciklit të lavastoviljes suaj. Ai projekton informacionin bazë në dysheme poshtë pajisjes, prandaj mund të shikoni qartë se sa kohë mbetet. Kështu jeni gjithmonë i informuar.

Përkujdesje për gotat, përtej krahasimit

Gotat tuaja mbahen të sigurta dhe në pastërti rrezatuese me sistemin GlassCare. Kapëset SoftGrip dhe SoftSpike i mbajnë gotat tuaja me delikatesë në pozicionin e duhur. GlassHolder ofron përkujdesje edhe për gotat më të larta.

Lavastovilja 700 GlassCare

Lavastovilja 700 GlassCare

 • Lani edhe gotat tuaja më delikate dhe më të çmuara në lavastovilje
 • Nuk është më nevoja të lani asgjë me dorë
 • Kapëset SoftGrip do t’i mbajnë gotat në vend gjatë programeve të lavastoviljes
 • clean glass in dishwasher
  Secila gotë e sigurt dhe e pastër me GlassHolder

  Me kapëset SoftGrip, ju mund të lani edhe gotat më fine dhe më delikate. Ato do të qëndrojnë në vend dhe do të mbrohen nga lëvizjet dhe dridhjet gjatë ciklit të lavastoviljes.

 • clean dishes in dishwasher
  Të gjitha takëmet tuaja, të lara me një proces me MaxiFlex

  Sirtari i lavastoviljes MaxiFlex është projektuar për të mbajtur takëme dhe enë të të gjitha formave dhe madhësive. Nga ato të mëdha deri te format e çuditshme, ndarëset e personalizueshme dhe sirtari i thellë nënkupton se gjithçka mund të ngarkohet me lehtësi.

 • interior lamp in dishwasher
  Dritë e brendshme për një pamje të qartë

  Mos humbni asnjëherë asgjë me ndriçimin tonë të brendshëm automatik. Ai ndriçon brenda lavastoviljes suaj, prandaj keni një pamje të qartë të asaj që ndodhet brenda. Kjo e bën ngarkimin dhe shkarkimin të lehtë.

 • digital clock on dishwasher
  Qëndroni gjithmonë i përditësuar me TimeBeam ®

  Funksioni ynë TimeBeam ® ju mban të përditësuar rreth statusit të ciklit të lavastoviljes suaj. Ai projekton informacionin bazë në dysheme poshtë pajisjes, prandaj mund të shikoni qartë se sa kohë mbetet. Kështu jeni gjithmonë i informuar.

Konfidencë në pastrimin në çdo cep

Falë krahut spërkatës të lavastoviljes sonë SatelliteClean ®, çdo ngarkesë del krejtësisht e pastër. Teknologjia jonë ka mbulim deri në tre herë më të madh me krahun spërkatës krahasuar me lavastoviljet standarde, prandaj edhe artikujt e vendosur ngjitur lahen plotësisht. Pa papastërti dhe pa njolla, thjesht enë krejtësisht të pastra.

Lavastovilja 600 SatelliteClean ®

Lavastovilja 600 SatelliteClean ®

 • SprayZone për pjata shumë të ndotura
 • SatelliteClean do të pastrojë çdo cep të çdo pjate, falë krahut të dyfishtë rrotullues spërkatës
 • woman choosing program on dishwasher
  Lavastovilja që flet gjuhën tuaj

  Merrni rezultate të personalizuara për larjen e enëve vetëm me një të prekur me lavastoviljen 600 QuickSelect. Përdorni rrëshqitësin për të zgjedhur kohën e ciklit. Kaq mjafton dhe pajisja do të bëjë çdo gjë tjetër. Pjatat krejtësisht të pastra nuk kanë qenë asnjëherë më lehtë se kaq.

 • comparing clean dish in dishwasher
  Harroni tharjen me peshqir. Hapni derën e lavastoviljes dhe gjeni enë të thara.

  Teknologjia jonë AirDry e përfundon çdo cikël me një fluks ajri të pastër, duke performuar tre herë më mirë se sistemet me dyer të mbyllura. Dera hapet automatikisht gjatë fazës së tharjes, pa qenë nevoja të lëvizni as gishtin dhe ajri i lë pjatat dhe takëmet krejtësisht të thara.

 • display on dishwasher
  Sinjalizim i heshtur, me Beam on Floor

  Sistemi i sinjalizimit Beam on Floor me ndriçim e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të sinjalit të lartë që mund të mbytet nga zhurmat në sfond, lavastovilja jonë ju tregon qartë statusin duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është në punë, e gjelbër kur ka përfunduar procesi.

Harroni tharjen me peshqir. Hapni derën e lavastoviljes dhe gjeni enë të thara.

Teknologjia jonë AirDry e përfundon çdo cikël me një fluks ajri të pastër, duke performuar tre herë më mirë se sistemet me dyer të mbyllura. Dera hapet automatikisht gjatë fazës së tharjes, pa qenë nevoja të lëvizni as gishtin dhe ajri i lë pjatat dhe takëmet krejtësisht të thara.

Lavastovilja 300 AirDry

Lavastovilja 300 AirDry

 • Mënyrë e shpejtë dhe mjedisore për të tharë enët tuaja
 • Në gotat tuaja nuk do të ketë më njolla uji
 • Nuk është nevoja për të tharë me dorë përpara zbrazjes së lavastoviljes
 • 30 minute wash programme
  Programi 30min I shpejtë dhe efikas

  Kursyesi juaj i ri i kohës. Kur keni ngarkesë të lehtë, programi ynë i larjes së shpejtë 30 minuta ofron zgjidhjen e duhur. Dhe gjithçka pa kompromis te rezultatet. Për të arritur rezultatin e përkryer në larje, me shpejtësi.

 • woman choosing programme on dishwasher
  AutoSense, zgjedhja inteligjente

  Përfitoni një cikël plotësisht të personalizuar në lavastovilje, çdo herë, me programin AutoSense. Sensorët inteligjentë përshtatin automatikisht kohën, temperaturën dhe përdorimin e ujit në varësi të nevojës që ka ngarkesa për të pastruar. Është larje efikase për rezultate optimale. 

 • light dot from dishwasher
  Sinjalizim i heshtur, me Beam on Floor

  Sistemi i sinjalizimit Beam on Floor me ndriçim e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të sinjalit të lartë që mund të mbytet nga zhurmat në sfond, lavastovilja jonë ju tregon qartë statusin duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është në punë, e gjelbër kur ka përfunduar procesi.

 • sliding hinges on dishwasher
  Instalim i lehtë, PerfectFit

  Me menteshat rrëshqitëse PerfectFit, nuk ka qenë asnjëherë kaq e lehtë që të instaloni lavastoviljen tuaj. Menteshat akomodojnë të gjitha lartësitë standarde të pajisjeve, dhe madje eliminojnë nevojën për të prerë plintën. Mund të keni konfidencën që pajisja juaj do të përshtatet në mënyrë të përkryer me kuzhinën.

MODELET E REKOMANDURA

Gotat tuaja mbahen të sigurta dhe në pastërti rrezatuese me sistemin GlassCare. Kapëset SoftGrip dhe SoftSpike i mbajnë gotat tuaja me delikatesë në pozicionin e duhur. GlassHolder ofron përkujdesje edhe për gotat më të larta.

SprayZone pastron në mënyrë intensive enët tuaja të gatimit, me performancë në pastrim tre herë më të mirë. Nuk nevojitet njomje paraprake. Presioni i fuqishëm i ujit brenda hapësirës nënkupton se nga ushqimet e forcuara të djegura në tavë deri te mbetjet e yndyrës, gjithçka do të hiqet dhe do të lihet e pastër. Të gjitha enët tuaja do të marrin përkujdesje, çdo herë.

Falë krahut spërkatës të lavastoviljes sonë SatelliteClean ®, çdo ngarkesë del krejtësisht e pastër. Teknologjia jonë ka mbulim deri në tre herë më të madh me krahun spërkatës krahasuar me lavastoviljet standarde, prandaj edhe artikujt e vendosur ngjitur lahen plotësisht. Pa papastërti dhe pa njolla, thjesht enë krejtësisht të pastra.

Gama Sense

Ngarkimi dhe zbrazja  e lavastoviljes suaj ka të ngjarë të mos jetë puna më e pëlqyer nga shumë persona. Ambicia jonë është që t’ju ndihmojmë juve të fokusoheni te ajo që është më e rëndësishme në kuzhinë duke i shtuar pak argëtim dhe lehtësi punëve të përditshme, si larja e enëve, në mënyrë që të fokusoheni për të qenë krijues në kuzhinë.

Ngremë standardin.
Mbushja e parë pa asnjë lodhje

Lavastovilja e parë në botë 900 ComfortLift® e bën mbushjen dhe zbrazjen e lavastoviljes të lehtë. Teknologjia jonë unike e ngre koshin lart në nivelin e mesit në një lëvizje të vetme pa lodhje, me një shtypje të lehtë të një doreze. Është aq praktike, sa do të pyesni veten se si keni jetuar pa të.

Lavastovilja 900 ComfortLift®

Lavastovilja 900 ComfortLift®

 • Ngrini koshin e poshtëm në një nivel komod për mbushje dhe zbrazje
 • Një raft i veçantë dhe i shkëputshëm për takëmet tuaja ku mund t’i vendosni të gjitha për t’i larë
 • Dritë e brendshme për pamje të qartë
 • interior in dishwasher
  ComfortRails, delikate me të gjitha enët tuaja

  Shinat në lavastoviljen tuaj rrëshqasin lehtë falë ComfortRails. Shinat i ndalojnë me butësi tundjet dhe dridhjet e koshit, prandaj gotat dhe pjatat tuaja janë të mbrojtura. Është përkujdesja më e mirë për enët, dhe më e qetë gjithashtu.

 • Lavastovilja që flet gjuhën tuaj

  Merrni rezultate të personalizuara për larjen e enëve vetëm me një të prekur me lavastoviljen 600 QuickSelect. Përdorni rrëshqitësin për të zgjedhur kohën e ciklit. Kaq mjafton dhe pajisja do të bëjë çdo gjë tjetër. Pjatat krejtësisht të pastra nuk kanë qenë asnjëherë më lehtë se kaq.

 • Konfidencë në pastrimin në çdo cep

  Falë krahut spërkatës të lavastoviljes sonë SatelliteClean®, çdo ngarkesë del krejtësisht e pastër. Teknologjia jonë ka mbulim deri në tre herë më të madh me krahun spërkatës krahasuar me lavastoviljet standarde, prandaj edhe artikujt e vendosur ngjitur lahen plotësisht. Pa papastërti dhe pa njolla, thjesht enë krejtësisht të pastra.

 • Harroni tharjen me peshqir. Hapni derën e lavastoviljes dhe gjeni enë të thara.

  Teknologjia jonë AirDry e përfundon çdo cikël me një fluks ajri të pastër, duke performuar tre herë më mirë se sistemet me dyer të mbyllura. Dera hapet automatikisht gjatë fazës së tharjes, pa qenë nevoja të lëvizni as gishtin dhe ajri i lë pjatat dhe takëmet krejtësisht të thara.

Ngremë standardin, mbushja e parë në botë e lavastoviljes pa mundim

Me lavastoviljen e parë në botë 800 ComfortLift® nuk do të mundoheni duke mbushur dhe zbrazur lavastoviljen. Teknologjia jonë unike e ngre koshin lart në nivelin e belit me një lëvizje pa mundim, me një shtypje të lehtë të dorezës. Është aq praktike, sa do të habiteni si keni jetuar pa të.

Lavastovilja 800 ComfortLift®

Lavastovilja 800 ComfortLift®

 • Ngrijeni koshin e poshtëm në një nivel komod për ta mbushur dhe zbrazur lavastoviljen
 • Një vasketë e shkëputshme dhe e veçantë për takëmet tuaja ku mund t'i vendosni të gjitha që të lahen
 • Ndriçim i brendshëm për pamje të qartë

MODELET E REKOMANDURA

Me lavastoviljen e parë në botë 800 ComfortLift® nuk do të mundoheni duke mbushur dhe zbrazur lavastoviljen. Teknologjia jonë unike e ngre koshin lart në nivelin e belit me një lëvizje pa mundim, me një shtypje të lehtë të dorezës. Është aq praktike, sa do të habiteni si keni jetuar pa të.

Lavastovilja e parë në botë 900 ComfortLift® e bën mbushjen dhe zbrazjen e lavastoviljes të lehtë. Teknologjia jonë unike e ngre koshin lart në nivelin e mesit në një lëvizje të vetme pa lodhje, me një shtypje të lehtë të një doreze. Është aq praktike, sa do të pyesni veten se si keni jetuar pa të.