full-width-block

Aksesorët e gatimit

Çojeni gatimin tuaj në nivelin tjetër me enët dhe aksesorët e duhur të gatimit.

35 rezultatet
35 rezultatet
Rendit sipas
 • Një pianurë e pastër është e lehtë
 • Takëme të plota instalimi për çdo konfigurim
EVFK1+
EVFK1+
EVFK1+
AirFry Tray
E9OOAF00
AirFry Tray
 • Ushqim krokant, më i shëndetshëm me tavën AirFry
 • Rezultate krokante me një kalim. Pa nevojën për të kthyer ushqimin
 • Më shumë ushqim i gatuar menjëherë
 • Zgjidhje të thjeshta të gatimit, për çdo furrë XXL
 • Pakëson në mënyrë efikase erëra të padëshiruara për ajër të freskët të kuzhinës
 • Filtri standard i karbonit OdourClean. Filtrim efikas i erërave.
 • Filtri standard i karbonit OdourClean – zgjat deri në 4–6 muaj*
 • Gjithçka gati për gatim të përditshëm
 • Duron nxehtësinë në çdo pianurë
 • Baza për gatim më të mirë
 • Gatim dhe pastrim, në mënyrë të leverdishme
 • Një mënyrë e natyrshme e gatimit dhe vendosjes në tryezë të ushqimeve të shijshme
 • Gatuani në mënyrë të shëndetshme, jepini shije në mënyrë të natyrshme
 • Fleksibilitet për ushqimin tuaj
 • Gatim i tryezës sociale
 • Gëzojuni nxehtësisë ose ftohtësisë
 • Gëzojuni aksesit pa probleme dhe të sigurt të furrës
 • Një kyç i sigurt ju lejon të piqni Me duar të lira.
 • Kapësja e lehtë e bën instalimin e raftit të thjeshtë.
 • Gatuani me avull pjata nga të mëdhatë tek të voglat
 • Hani në mënyrë më të shëndetshme duke gatuar me Takëmin e avullit.
 • Gëzojuni qëndrueshmërisë së Çelikut inoks me cilësi të lartë.
 • GATIM I SHIJSHËM NË SKARË, GJATË GJITHË VITIT
 • NXEHTËSI E SHPEJTË DHE E BARABARTË
 • MË PAK VAJ, GATIM ME MË PAK DHJAMË
 • E LEHTË PËR T’U PASTRUAR
 • U PËRSHTATET TË GJITHA LLOJEVE TË PIANURËS
Infinite Wok
INFI-WOK
Infinite Wok
 • Merrni më shumë shije nga Wok juaj
Krahasim
/ 3