229 rezultatet
229 rezultatet
Rendit sipas
 • Një pianurë e pastër është e lehtë
 • Takëme të plota instalimi për çdo konfigurim
 • Lejoni që pianura juaj të kujdeset për aspiratorin
 • Hob2Hood® për leverdi të pastër
 • Mbajeni ajrin e kuzhinës të pastër me këtë Motor të aspiratorit të fuqishëm
 • Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë
 • Filtër i yndyrës me performancë të lartë
 • Lejoni që pianura juaj të kujdeset për aspiratorin
 • Hob2Hood® për leverdi të pastër
 • Mbajeni ajrin e kuzhinës të pastër me këtë Motor të aspiratorit të fuqishëm
 • Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë
 • Filtër i yndyrës me performancë të lartë
 • SteamBake, dyqan juaj i bukës në shtëpi
 • SteamBake për pjekje të shijshme
 • Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm
 • Gëzojuni ekranit LED EXPlore me butona reagues me prekje
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • SteamBake, dyqan juaj i bukës në shtëpi
 • SteamBake për pjekje të shijshme
 • Pastrimi katalitik – pastron furrën për ju
 • Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
 • Baristi juaj në shtëpi
 • Fuqi të kafesë të rregullueshme lehtësisht
 • Personalizoni kapuçinon e përsosur me funksionin e sasisë së qumështit
 • Ibrik qumësht – qumësht i përsosur për kafenë tuaj të preferuar
 • Kafe të shumta, pa mundim, me MultiCup
 • Sirtari që ngroh pjatat
 • Shkrini butësisht në sirtarin e ngrohjes
 • Ngrini dhe kontrolloni brumin me sirtarin e ngrohjes
 • Nxehje e barabartë me sirtarin tonë të ngrohjes
 • Gatime të shijshme gatuar deri në 40% më shpejt
 • Skarë për vakte të gjithanshme
 • Kurseni kohë me funksionin Nxehja e shpejtë
 • Gëzojuni ekranit LED EXPlore me butona reagues me prekje
 • Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë
EVFK1+
EVFK1+
EVFK1+
 • Lejoni që pianura juaj të kujdeset për aspiratorin
 • Hob2Hood® për leverdi të pastër
 • Mbajeni ajrin e kuzhinës të pastër me këtë Motor të aspiratorit të fuqishëm
 • Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë
 • Filtër standard i yndyrës për një kuzhinë të pastër
Krahasim
/ 3