Zgjidhni tharësen PerfectCare

Kujdes unik për tharjen për gardërobën tuaj. Përjetoni rezultate tharjeje si kurrë më parë me tharëset PerfectCare.

Tharësit tanë më efikasë

Zgjidhja jonë më inteligjente

Sistemi 900 CycloneCare

CycloneCare me teknologjinë 3DSense i trajton rrobat me kujdes të jashtëzakonshëm. Tani mund të thani njëtrajtshëm këmisha mëndafshi delikate, pulovra komode leshi e xhaketa të trasha. Tharësja jonë unike i trajton gjithnjë me delikatesë të gjitha pëlhurat.

Produkti ynë më i njohur

Sistemi 800 DelicateCare

EW8H258B

Sistemi DelicateCare përshtatet në temperaturën e duhur për veshjen ndërsa lëvizja e kazanit përshtatet me pëlhurën specifike. Që do të thotë se artikujt marrin kujdesin e duhur, edhe ato që nuk do të kishit menduar kurrë t'i thanit.

Gama jonë

Sensorët unikë skanojnë thellë në pëlhura për rezultate të njëtrajtshme tharjeje
 • Sistemi SensiCare
 • Sistemi GentleCare
 • Mundësi lidhjeje*
 • Sistemi DelicateCare
 • CycloneCare - 3DSense
Ciklet janë të përshtatura sipas pëlhurave për të ruajtur gjendjen dhe funksionin
 • Sistemi SensiCare
 • Sistemi GentleCare
 • Mundësi lidhjeje*
 • Sistemi i avullit DelicateCare*
 • Sistemi DelicateCare
Rrobat thahen në gjysmën e temperaturave
 • Sistemi SensiCare
 • Sistemi GentleCare
Sensorët matin lagështinë dhe rregullojnë kohën e tharjes
 • Sistemi SensiCare

*Ofrohet vetëm në produkte të përzgjedhura.

Mësoni më shumë rreth tharëseve tona

Përpara se të zgjidhni tharësen e duhur, është mirë të dini se tharëset kanë funksione dhe zona të ndryshme fokusimi. Me ndihmën e programeve dhe të teknologjive të posaçme, tharësja mund t'ju ndihmojë me trajtimin më delikat të rrobave tuaja. Eksploroni udhëzuesin tonë të blerjeve për t'ju ndihmuar të gjeni tharësen e duhur për nevojat tuaja.