Visheni gardërobën tuaj

Ndryshoni mënyrën e kujdesit tuaj

Rrobat që marrin kujdesin e duhur kanë jetëgjatësi më të lartë. Pajisjet tona PerfectCare shkojnë përtej pastrimit, ato ruajnë dhe respektojnë stilin tuaj. Mos lejoni që udhëzimet e etiketës të diktojnë pamjen tuaj. Mos kini dyshime se për rrobat tuaja delikate, të leshta, madje edhe rrobat që mund të lahen vetëm me dorë, mund të përkujdeseni në shtëpi. Mos ndërroni gardërobën, ndryshoni mënyrën e kujdesit.

PerfectCare
Collection i ri

Kalojeni përvojën tuaj me kujdesin e rrobave në një nivel më lart me
sistemin tonë më të përparuar për rrobat.

Imagjinoni një stil që reziston

Imagjinoni sikur rrobat tuaja të dukeshin të reja për më shumë kohë. Ngjyra që nuk zbehen dhe rroba që e ruajnë formën dhe teksturën e tyre. Lavatriçet tona PerfectCare shkojnë përtej pastrimit, ato ruajnë dhe respektojnë stilin tuaj.

Tharje do të thotë përkujdesje

Imagjinoni rrobat tuaja që e ruajnë për më gjatë ndjesinë, formën dhe funksionin e tyre. Të mëndafshtat që nuk rrudhosen, të leshtat që nuk tkurren dhe rrobat për natyrë që qëndrojnë të papërshkueshme nga uji. Imagjinoni të guxoni të thani në tharëse rrobash rrobat që asnjëherë nuk mendonit se do të ishte e mundur.

Udhëzuesit e kujdesit

Pajisjet tona shkojnë përtej pastrimit. Ato kujdesen me delikatesë për rrobat tuaja. Pavarësisht se sa delikate, pajisjet tona do të kujdesen mirë për to.