92 rezultatet
92 rezultatet
Rendit sipas
 • Përdorni avullin dhe freskoni rrobat me një nuancë çaji jeshil me agrume.
 • Përdorni avullin në vend të larjes dhe kurseni deri në 96% të ujit.*
 • Përdorni avullin për të gjithë garderobën tuaj, madje edhe pëlhura delikate.
 • Rifreskoni rrobat sipas programit tuaj.
 • Formula jonë e sapo-zhvilluar, e bërë me vajra esencialë.
 • Delikat ndaj rrobave dhe ndaj mjedisit
 • 59 minuta për kujdes të përsosur me programin UltraWash
 • Kujdes i jashtëzakonshëm për rrobat me prekjen e smartfonit
 • Rifreskoni rrobat dhe neutralizoni erërat* me programin FreshScent
 • Kurseni deri në 30%* të kohës, ujit dhe energjisë me SensiCare
 • Rrobat tuaja të përditshme, të lara me kujdes
 • Larja e përshtatur nënkupton rezultate të përsosura me SensiCare
 • Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë
 • Shtoni avull për pastërti të vërtetë
 • Më pak energji, më shumë kohë
 • Rrobat tuaja të përditshme, të lara me kujdes
 • Larja e përshtatur nënkupton rezultate të përsosura me SensiCare
 • Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë
 • Shtoni avull për pastërti të vërtetë
 • Më pak energji, më shumë kohë
 • Të dashur ndaj rrobave, të dashur ndaj mjedisit
 • 59 minuta për kujdes të përsosur me programin UltraWash
 • Pastrim efikas në larje të shpejta dhe të ftohta me sirtarin UniversalDose*
 • Pakësoni rrudhat me SteamCare
 • Larja e përshtatur nënkupton rezultate të përsosura me SensiCare
 • Rrobat tuaja të përditshme, të lara me kujdes
 • Larja e përshtatur nënkupton rezultate të përsosura me SensiCare
 • Pastrim efikas në larje të shpejta dhe të ftohta me sirtarin UniversalDose*
 • Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë
 • Heq më shumë se 99,99% të baktereve dhe viruseve* nga rrobat
 • Të gjitha ngjyrat tuaja, gjithmonë më të shndritshmet
 • ColourCare, larje pas larjes
 • Gëzoni rrobat për më gjatë me UltraCare
 • Kujdes i jashtëzakonshëm për veshjet me një prekje të smartfonit tuaj
 • Larja e përshtatur nënkupton rezultate të përsosura me SensiCare
 • Rrobat tuaja të përditshme, të lara me kujdes
 • Larja e përshtatur nënkupton rezultate të përsosura me SensiCare
 • Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë
 • Shtoni avull për pastërti të vërtetë
 • Më pak energji, më shumë kohë
 • Gardëroba juaj. E larë, e tharë dhe gati për t’u veshur
 • Cikle të personalizuara, kujdes i përshtatur
 • Pëlhura, të rifreskuara me avull
 • Kujdes i jashtëzakonshëm për veshjet me një prekje të smartfonit tuaj
 • Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
Krahasim
/ 3