Fshesë e hollë me korrent

0 nga 4
500 Cordless cleaner
500 Cordless cleaner
The 500 Cordless cleaner provides excellent performance with an easy-to-use ergonomic design. The hand unit and accessories are detachable, ensuring adaptable cleaning on any surface. All models are made sustainably with recycled plastic.*
Fshesë me bateri 600
Fshesë me bateri 600
Fshesa me bateri 600 sjell më shumë fuqi në pastrimin e dyshemesë tuaj me një kokë të re të motorizuar dhe bën më pak zhurmë kur pastron.
700 Cordless cleaner
700 Cordless cleaner
The 700 Cordless cleaner is our lightest model at only 2.2kg,* and powerful enough to handle all the surfaces of your home with ease. It's also a more conscious choice with 60% of the plastic used being recycled.
Fshesa 800 me bateri
Fshesa 800 me bateri
Fuqi e jashtëzakonshme për pastrimin e plotë. Fshesa jonë 800 me bateri është projektuar për të punuar në çdo sipërfaqe në shtëpinë tuaj. Duke lëvizur pa probleme nga qilimat në parkete, fuqia dhe shkathtësia e fshesës me korrent japin rezultate të plota pastrimi.
Long-Lasting
20 rezultatet
20 rezultatet
Rendit sipas
 • Aksesorë të integruar
 • Lloji i dyshemesë
Cordless vacuum cleaner in room next to a window

Electrolux EcoLine

Ata kursejnë energji me mënyrën automatike të funksionimit me performancë të shkëlqyer.

 • Ata kursejnë energji me modalitetin automatik

 • Pjesërisht të bërë me plastikë të ricikluar 

Shikoni fshesat me bateri Electrolux EcoLine
 • Gama Green
 • Grykë me LED
 • Lloji i dyshemesë
 • Aksesorë të integruar
 • Gama Green
 • Grykë me LED
 • Fshesë pa kabllo
 • Lloji i dyshemesë
 • Grykë me LED
 • Fshesë pa kabllo
 • Regjimi AUTO
 • Fuqia e thithjes
 • Lloji i dyshemesë
 • Aksesorë të integruar
 • Lloji i dyshemesë
 • Gama Green
 • Grykë me LED
 • Lloji i dyshemesë
 • Aksesorë të integruar
 • Gama Green
 • Grykë me LED
 • Fshesë pa kabllo
 • Lloji i dyshemesë
 • Grykë me LED
 • Fshesë pa kabllo
 • Regjimi AUTO
 • Fuqia e thithjes
 • Lloji i dyshemesë
 • Aksesorë të integruar
 • Lloji i dyshemesë
 • Gryka për kafshë shtëpiake
 • Gama Green
 • Grykë me LED
 • Lloji i dyshemesë
 • Koha e përdorimit
 • Aksesorë të integruar
 • Gama Green
 • Grykë me LED
 • Fshesë pa kabllo
 • Gryka e pastrimit me leckë
 • Grykë me LED
 • Fshesë pa kabllo
 • Regjimi AUTO
 • Fuqia e thithjes
 • Lloji i dyshemesë
Krahasim
/ 3