Zgjedhja e lavatriçes PerfectCare

Teknologjitë tona të kujdesit për pëlhurat ndihmojnë në mbrojtjen e rrobave; si për trikon e leshit apo rrobat më delikate prej mëndafshi, Electrolux ka një lavatriçe të përshtatshme. Jepuni rrobave jetë më të gjatë drejt një të ardhmeje më të qëndrueshme me Electrolux PerfectCare.

Lexo më shumë

Lavatriçet tona më efikase

Zgjidhja jonë më inteligjente

Sistemi 900 ColourCare

EW9F161B

Lavatriçja 900 me sistemin ColourCare pastron ujin. Kjo do të thotë që detergjentët dhe zbutësit punojnë në optimumin e tyre në temperatura të ftohta, duke jua larë rrobat me delikatesë por imtësisht. Premtojmë moszbehje të ngjyrave, larje pas larjeje.

Zgjidhja jonë më e njohur

Sistemi 700 SteamCare

Me sistemin SteamCare, përfundoni çdo larje me avull të butë, duke reduktuar rrudhat me një të tretën. Dhe duke rifreskuar rrobat tuaja të preferuara me programin e avullit, mund të kurseni mbi 40 litra ujë në cikël, duke zgjatur jetëgjatësinë e veshjeve.

Gama jonë

Pa zbehje ngjyrash, me ujë të pastruar në temperatura më të ulëta
 • Sistemi SensiCare
 • Mundësi lidhjeje*
 • Sistemi SteamCare
 • Sistemi UltraWash
 • Sistemi ColourCare
Pastron me efikasitet në 30ºC
 • Sistemi SensiCare
 • AutoDose*
 • Mundësi lidhjeje*
 • Sistemi SteamCare
 • Sistemi UltraWash
Shton avull në fund të larjes për të reduktuar rrudhat
 • Sistemi SensiCare
 • AutoDose*
 • Mundësi lidhjeje*
 • Sistemi SteamCare
Parandalon larjen e tepërt duke rregulluar madhësinë e ngarkesës
 • Sistemi SensiCare
 • AutoDose*
 • Mundësi lidhjeje*

*Ofrohet vetëm në produkte të përzgjedhura.

Etiketa e re e energjisë

Komisioni Evropian ka hequr sistemin e vjetër të etiketimit të energjisë D-A+++ drejt një vlerësimi të thjeshtuar A-G me tregues të përditësuar rendimenti. Ai i ndan pajisjet në të gjithë shkallën e energjisë, duke ju ndihmuar të bëni zgjedhje të informuara.

Pa firo detergjenti me AutoDose

Sasia e tepruar ose mangët e detergjentit mund të cenojë rrobat, por AutoDose jep sasinë e saktë që i nevojitet çdo ngarkese. Sigurohuni që të preferuarat e pambukut të mbrohen me çdo larje – duke i mbajtur në gjendje më të mirë për më gjatë.

Mësoni më shumë rreth lavatriçeve tona

Kur jeni gati të investoni në një lavatriçe të re që i përshtatet më së miri stilit të jetesës dhe nevojave tuaja – ka disa faktorë që duhen marrë parasysh. Vendndodhja dhe hapësira në dispozicion, llojet e ndryshme të pëlhurave për të cilat kujdeseni dhe sa larje bëni në javë, të gjitha ndikojnë se cilën lavatriçe duhet të zgjidhni. Eksploroni udhëzuesin tonë të blerjeve për t'ju ndihmuar të gjeni lavatriçen e duhur për nevojat tuaja.