Aspiratorë me montim në mur

Aspiratorë në formë T
Aspiratorët tanë për oxhak vijnë me motor të fuqishëm. Dizajni i tyre i thjeshtë e klasik lë shenjë në kuzhinën tuaj, ndaj nuk bëni kompromise mes formës dhe funksionit.
Aspiratorë në formë T
  • hoods-led-icon-blue
  • hoods-hob2hood-icon-blue
  • hoods-breeze-icon-blue
  • hoods-silencetech-icon-blue
LEDSpot i integruar ndriçon mbi gatimin tuaj.
Aspiratorë në formë T
Aspiratorë në formë T
Aspiratorët tanë për oxhak vijnë me motor të fuqishëm. Dizajni i tyre i thjeshtë e klasik lë shenjë në kuzhinën tuaj, ndaj nuk bëni kompromise mes formës dhe funksionit.
Aspiratorë në formë T
Aspiratorë në formë T
  • hoods-led-icon-blue
  • hoods-hob2hood-icon-blue
  • hoods-breeze-icon-blue
  • hoods-silencetech-icon-blue
LEDSpot i integruar ndriçon mbi gatimin tuaj.