Një shtëpi e krijuar nga ju

Një shtëpi e krijuar nga ju

Gjeni llojin e pastërtisë që ju përshtatet

me fshesat me korrent të Electrolux

Ne e kuptojmë se për të pasur një shtëpi që është vërtet shtëpi, duhet të ndieni komoditetin e vërtetë të ambientit tuaj rrethues.

Kujdesi për komoditetin e kafshëve tuaja

Kur kafshët tuaja të dashura lënë shenjë në shtëpinë tuaj, përgatituni me Animal Care Collection™. Është gama e fshesave tona me korrent e projektuar në mënyrë specifike për pronarët e kafshëve që mezi presin të zbusin qimet e pabindura të kafshëve. Zbuloni për së dyti tapetat pa njolla falë thithjes së fuqishme dhe përfitoni nga filtrat e substancave alergjike për ambient më të freskët dhe më të pastër.

Kujdesi për mjedisin tuaj

Dashurohuni me mjedisin tuaj brenda dhe jashtë shtëpisë me Green Collection™, gamën tonë gjeniale të fshesave ekologjike të prodhuara me 70% plastikë të ricikluar.

Kordoni i UltraSilencer Zen që zgjatet mes disa dhomave

The Happy Vac

Zbuloni paqen e brendshme ndërsa pastroni me fshesën më të qetë në botë. Me fuqinë dhe zgjatjen e saj impresionuese mund të mbuloni të gjithë dhomën me përpjekje dhe pengesa minimale. E quajtur “The Happy Vac” për një arsye, me UltraSilencer™ Zen ju mund të bëni pastrim pa zhurmë, por të fuqishëm.

MotionSense që pastron një dhomë ndenjeje ndërsa një grua qetësohet

Me formë të posaçme për të arritur më larg

Me formën e duhur për një pastrim të përkryer, MotionSense™ shkon në ato qoshe ku fshesat e tjera të rrumbullakëta robotike vetëm ëndërrojnë të shkojnë. Ajo madje mund të ngjitet në tapete dhe pragje, duke ju dhënë pastrimin më të plotë pa qenë nevoja të ngrini as gishtin.