Sirtari UniversalDose

Përshtatshëm për të gjitha llojet e detergjenteve, përfshirë kapsulat PODS®

Gjeni furrën e përkryer për nevojat tuaja

Me ndihmën e avullit, sensorit thjesht mund të rehatoheni dhe të lini furrën ta bëjë punën.

Gjeni lavastoviljen e përkryer për ju

Me një lavastovilje nga Electrolux, mund të kini besim në performancën superiore dhe rezultatet optimale.

100 veprimet

Programi "Të jetojmë më mirë"

Programi "Të jetojmë më mirë" është në plan veprimi 11-vjeçar nga "Electrolux" që synon t'i japë një formë më të mirë dhe më ekologjike jetesës në mbarë botën. 

Zbulo

Përshëndetje, si mund t'ju ndihmojmë?

Ne gjithmonë jemi të kënaqur t’ju ndihmojmë për çdo gjë që lidhet me Electrolux.

Manuali i përdorimit

Shkarkoni manualin për pajisjen tuaj Electrolux për ta pasur pranë pajisjeve.

Etiketa e re e energjisë

Po prezantohet një rregullore që ndryshon gjithçka për të inkurajuar pajisjet efikase dhe ekologjike.

100 VJET JETË MË E MIRË

E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja e jetës më të mirë

Themeluar në Suedi në vitin 1919 nga, Electrolux ka ndikuar pozitivisht në stilin e jetesës për 100 vjet.

;
Kategoritë kryesore