Electrolux EcoLine

 

Produktet tona më efikase – duke kursyer burime ndërsa ofrojmë performancë të jashtëzakonshme.

85%

Vështrimi ynë i bazuar në shkencë tregon se ndikimi më i madh klimatik nga pajisjet ndodh gjatë përdorimit. Gjatë jetëgjatësisë së një pajisjeje, rreth 85%* e ndikimit të saj mjedisor ndodh në shtëpi. Kjo është arsyeja pse ne projektojmë produkte novatore për të ndihmuar në uljen e ndikimit mjedisor – produkte që ofrojnë performancë pa kompromis. Produktet EcoLine ju ndihmojnë të bëni zgjedhjen më efikase sa herë që i përdorni.

*Burimi: Referenca globale e Electrolux Group LCA. Të dhënat jepen nëse kërkohen.

 

Parimet EcoLine për përzgjedhje

Produktet EcoLine zgjidhen bazuar në ndikimin e tyre mjedisor.

Etiketat tona më efikase të energjisë.

Karakteristika të projektuara për të qenë efikase pa mundim.

KËRKONI PËR ETIKETAT

Më poshtë do të gjeni simbolet/etiketat që lidhen me produktet Electrolux EcoLine. Këto do t'ju ndihmojnë të identifikoni disa nga përfitimet dhe veçoritë kryesore në këtë gamë produktesh.

Electrolux EcoLine

Produktet EcoLine janë përzgjedhur për efikasitetin e tyre dhe ndikimin mjedisor gjatë gjithë cikleve të tyre të jetës.

Etiketa e energjisë

Ligji evropian i vlerëson produktet nga më efikaset tek ato më pak efikase sipas konsumit të tyre të energjisë në kWh.