Cleaning

Choose a product category

Performancë më e fuqishme, më pak zhurmë​.

FSHESË ME BATERI 600

Më e fuqishme dhe pa zhurmë. Fshesa me bateri 600 sjell më shumë fuqi në pastrimin e dyshemesë tuaj me një kokë të re të motorizuar dhe bën më pak zhurmë kur pastron. Ndihmon që dyshemeja tuaj të pastrohet dhe veshët tuaj të jenë të lumtur.​ 

Lexo më shumë
Mësoni më shumë

Eksploroni të renë tonë Electrolux Well Q6/7/8

Mëso më shumë

Eksploroni Electrolux Pure i9.2

Learn more