Lavatriçe-tharëse PerfectCare

Besojini lavatriçes sonë novatore tharëse PerfectCare për t'i mbajtur veshjet tuaja të përditshme të mrekullueshme në një cikël të përshtatshëm, nga tharja në tharje. Fleksibiliteti i një lavatriçeje-tharëse në një pajisje të vetme. Zgjidhni një mënyrë që ju përshtatet: thjesht lani, thjesht thani ose lani dhe thani.

Besojini lavatriçes sonë novatore tharëse PerfectCare për t'i mbajtur veshjet tuaja të përditshme të mrekullueshme në një cikël të përshtatshëm, nga tharja në tharje. Fleksibiliteti i një lavatriçeje-tharëse në një pajisje të vetme. Zgjidhni një mënyrë që ju përshtatet: thjesht lani, thjesht thani ose lani dhe thani.

0 nga 3
Sistemi 900 DelicateCare
Sistemi 900 DelicateCare
Sistemi DelicateCare me pompë nxehtësie përshtat temperaturat e lëvizjen e kazanit sipas pëlhurës. I trajton me kujdes të gjitha rrobat që të dalin gati për t'u veshur.
Sistemi 800 UltraCare
Sistemi 800 UltraCare
Sistemi UltraCare parapërzien detergjentët e zbutësin me ujë para hyrjes në kazan, që çdo fibër të preket e mbrohet, duke siguruar që pëlhurat të zgjasin më gjatë.
Sistemi 700 DualCare
Sistemi 700 DualCare
Sistemi DualCare modifikon ciklet sipas llojeve dhe peshës së rrobave, që të marrin kujdesin në temperaturat e duhura me lëvizje të optimizuara të kazanit.
11 rezultatet
11 rezultatet
Rendit sipas
 • Gardëroba juaj. E larë, e tharë dhe gati për t’u veshur
 • Cikle të personalizuara, kujdes i përshtatur
 • Pëlhura, të rifreskuara me avull
 • Kujdes i jashtëzakonshëm për veshjet me një prekje të smartfonit tuaj
 • Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
Home appliances in lifestyle environment.

Electrolux EcoLine

Vlerësimi ynë më efikas në energji – kursim burimesh me çdo përdorim

 • Kurseni energji gjatë tharjes me teknologjinë Heatpump

 • Kurseni ujë me Steam

 • Kurseni detergjent me AutoDose

Zbuloni Electrolux EcoLine
 • Rrobat tuaja, të pastruara dhe të thara me një kalim
 • Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj
 • SteamCare me FreshScent pakëson rrudhat dhe kursen ujë
 • Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
 • MixCare - kujdes i butë dhe efikas për ngarkesa të përditshme
 • Rrobat tuaja, të pastruara dhe të thara me një kalim
 • Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj
 • SteamCare me FreshScent pakëson rrudhat dhe kursen ujë
 • Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
 • Gati për tu veshur brenda një ore
 • Rrobat tuaja, të pastruara dhe të thara me një kalim
 • Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj
 • SteamCare me FreshScent pakëson rrudhat dhe kursen ujë
 • Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
 • MixCare - kujdes i butë dhe efikas për ngarkesa të përditshme
 • Rrobat tuaja, të pastruara dhe të thara me një kalim
 • Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj
 • SteamCare me FreshScent pakëson rrudhat dhe kursen ujë
 • Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
 • Gati për tu veshur brenda një ore
 • Rrobat tuaja, të pastruara dhe të thara me një kalim
 • Sistemi DualCare - cilësimet ideale për artikujt tuaj
 • SteamCare me FreshScent pakëson rrudhat dhe kursen ujë
 • Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
 • MixCare - kujdes i butë dhe efikas për ngarkesa të përditshme
 • Pamja juaj firmato zgjat kur kujdeseni për të me një kalim
 • Sistemi UltraCare - Zgjidhja për rroba që zgjasin
 • SteamCare me FreshScent pakëson rrudhat dhe kursen ujë
 • Sistemi SensiCare - Kujdes i personalizuar në një kohë më të shkurtër
 • UltraWash&Dry. Ngarkesa të përditshme, të gjitha me një kalim
Krahasim
/ 3