Sobat e gatimit

Gjeni sobën e duhur të gatimit në përputhje me nevojat tuaja. Nëse gatuani shumë ushqime, ka edhe furra të dyfishta. Zgjidhni mes pianurave elektrike me pastrim të lehtë ose pianurave precize dhe të shpejta me induksion.

Rruga më e shpejtë për gatime të shijshme

Gatimi me induksion krijon gatime më të shijshme në më pak kohë. Pianurat me induksion ngrohen më shpejt se çdo pianurë tjetër dhe ofrojnë kontroll superior të temperaturës. Shkoni nga zierja te skuqja në pak sekonda me funksionet e sakta të kontrollit.

Sobat me pianurë me induksion

  • Kontroll dhe rregullim i shpejtë dhe preciz i nxehtësisë
  • Furrë me konture katalitike për pastrim më të shpejtë
  • Ventilator ekstra i madh që siguron që ushqimi juaj të gatuhet në mënyrë të njëtrajtshme