Zgjidhni llojin e frigoriferit

ose mësoni më shumë se çfarë të merrni parasysh përpara se të blini.

Frigoriferët tanë më efikasë me ngrirës

Mbroni cilësinë e ushqimit tuaj, shëndetin tuaj dhe planetin

Frigoriferët Electrolux ndihmojnë në ruajtjen e vlerave ushqyese të ushqimeve të ruajtura dhe deri në 95% të vitaminave. Mbroni cilësinë e ushqimit me temperaturë dhe lagështi konstante në çdo cep të frigoriferit. Brendësia e vërtetë prej çeliku inox kullon cilësi të lartë, duke lënë një përshtypje ekskluziviteti. Shpërthimet e shumta efikase e kthejnë shpejt temperaturën në optimale pas çdo hapje dere, duke ndihmuar në reduktimin e mbetjeve deri në 28%*.
 • Woman standing in the kitchen
  Zgjidhje ekologjike për jetesë më të mirë

  "Ne e minimizojmë impaktin tonë mbi mjedisin duke i reduktuar emetimet e CO2 me deri në 20% në krahasim me modelet e mëparshme, duke shtuar përdorimin e materialeve ekologjike dhe të riciklueshme, dhe duke i prodhuar frigoriferët në një fabrikë me zero landfill. 

  Mësoni më shumë

  * Ndikimi i CO2 nga materialet, procesi dhe përdorimi. Ndikimi i energjisë në krahasim me klasin energjetik të nivelit fillestar F siç është vlerësuar nga Universita' Politecnica delle Marche.

 • Fridge-freezer
  Projektuar për jetesë. Projektuar për jetëgjatësi

  Ngritur mbi trashëgiminë tonë skandinave dhe 100+ vite ekspertizë, çdo frigorifer është projektuar për jetesë dhe jetëgjatësi. Gama jonë e re e integruar përmban produkte fituese të çmimeve të dizajnit për materiale kuptimplota dhe lehtësi përdorimi.

  Mësoni më shumë
   

 • Fridge-freezer
  Ngremë nivelin e rendimentit

  Cilësi dhe rendiment maksimal duke ofruar deri në 45% më shumë kapacitet me MaxiSpace, produkte të qeta, efikasitet energjie përmes teknologjisë së avancuar të ftohjes paralele dhe instalimit më të shpejtë në treg.

  Mësoni më shumë

  * Krahasuar me frigoriferin e vet me madhësi standarde.

Të rejat

Frigorifer i integruar me ngrirje 800 Cooling 360°

Ajri i ftohtë qarkullon në 360°, gjë që siguron ftohjen e çdo artikulli ushqimor, me shpërndarje më të mirë të temperaturës në krahasim me frigoriferët pa veçorinë Cooling 360.

Më i miri i gamës

Frigorifer i integruar me ngrirje 900 NaturaFresh

Ndarjet e pavarura të frigoriferit 900 NaturaFresh 0°C krijojnë kushte të posaçme për përbërës delikatë. Lagështira mund të rregullohet dhe ndarjet të mbahen në 0°C, më ftohtë se në frigorifer, temperaturë ideale për ruajtjen e peshkut ose të mishit.

Produkti ynë më i njohur

Frigorifer i integruar 600 TwinTech® No Frost

Lagështira ruhet në kushte ideale te frigoriferi 600 TwinTech® No Frost, falë një sistemi me ftohje dyshe. Frigoriferi pa ngrirje pengon krijimin e akullit që të mos ju duhet më të bëni shkrirje.

Mbroni cilësinë e ushqimit me gamën tonë të frigoriferëve të integruar

Përbërësi juaj më i përzgjedhur, vijon të ruajë shijen me ndarjet e pavarura që krijojnë kushte të posaçme dhe për përbërësit më delikatë.​
 • Lagështira e duhur
 • Sirtar hermetik me ambient të administruar
 • Temperaturë fikse
Ndihmon në reduktimin e mbetjeve ushqimore falë shpërndarjes më të mirë të temperaturës në çdo raft, duke parandaluar kështu shfaqjen e goditjeve të temperaturës dhe prishjen e ushqimit.
 • Lagështira e duhur
 • Sirtar hermetik me ambient të administruar
 • Temperaturë fikse
Shijoni me më shumë vlera ushqyese duke ruajtur deri në 95% të vitaminave dhe të përfitimeve nga fruta-perimet në sirtarin hermetik GreenZone.
 • Lagështira e duhur
 • Sirtar hermetik me ambient të administruar
 • Temperaturë fikse
Ushqimi ruhet 60% më i lëngshëm, me lagështi dhe i mbrojtur nga tharja falë teknologjisë inteligjente plotësisht pa ngrirje me sisteme ftohjeje dyshe.
 • Lagështira e duhur
 • Temperaturë fikse
Përbërësit ruajnë cilësinë e tyre me kalimin e kohës, me sensorë reagues ndaj ftohjes që ruajnë temperaturën e duhur. Redukton prishjen dhe ndihmon në pakësimin e firove ushqimore me deri në 20%.
 • Temperaturë fikse

Mësoni më shumë rreth frigoriferëve tanë

Me rrënjë në projektimin skandinav, prodhuar për jetesë më të mirë të përditshme. Gjeni frigoriferin e duhur për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjes!