Electrolux pianurat elektrike

Pianurat elektrike

E sigurt dhe e lehtë për t’u përdorur, nuk ka asnjë sekret pse pianurat elektrike janë kaq të përhapura. Pianurat tona elektrike janë të lehta për t’u përdorur dhe për t’u pastruar, duke e bërë përdorimin e tyre një kënaqësi.

11 rezultatet
11 rezultatet
Rendit sipas
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për gatimin
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Një lëvizje plotësisht natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë.
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Liria ta instaloni pjanurën tuaj kudo që të dëshironi.
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Liria ta instaloni pjanurën tuaj kudo që të dëshironi.
 • Rrëshkisni direkt tek cilësimi ideal i nxehtësisë – ose thjesht prekeni atë.
 • Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin
 • Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Rrëshkisni direkt tek cilësimi ideal i nxehtësisë – ose thjesht prekeni atë.
 • Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin
 • Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
Krahasim
/ 3