UDHËZIMET MBI BLERJEN

Pajisjet me larje-tharje

Oferta jonë për pajisjet

Eksploroni ofertën tonë për të gjetur produktin që i përshtatet më së miri shtëpisë tuaj.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Përmasat e pajisjes larëse-tharëse

Nëse nuk keni shumë hapësirë, merrni parasysh një kombinim 2 në 1 pajisjeje larëse-tharëse. Fitoni shumicën e përfitimeve të pajisjeve të veçanta pa sakrifikuar hapësirën e vlefshme. Ekzistojnë dy lloje pajisjesh larëse-tharëse: inkaso dhe të veçanta. Njësitë inkaso ose të integruara mbulohen me ballina druri pas instalimit dhe kështu përshtaten me mjedisin, siç është kuzhina juaj.

Kapaciteti i pajisjes larëse-tharëse

Pajisjet larëse-tharëse kanë dy kapacitete të ndryshme. Kapaciteti i tharjes është pak më i vogël se kapaciteti i larjes sepse kërkon më shumë hapësirë për të tharë rrobat në mënyrë që ajri të qarkullojë.
Çfarë duhet të keni parasysh kur vendosni në lidhje me kapacitetin?
Madhësia e familjes: familje e madhe apo një person?
Zakonet: sa herë në javë i lani dhe thani rrobat tuaja?
Lloji dhe madhësia e artikujve që dëshironi të lani: për shembull, nevojitet një kazan më i madh për rezultate më të mira në larjen dhe tharjen e shtrojave, jorganëve ose perdeve.

Të gjitha pajisjet larëse-tharëse Electrolux janë të pajisura me teknologjinë SensiCare. SensiCare përdor sensorë të avancuar të lagështisë dhe të temperaturës për të rregulluar konsumin e energjisë për sasi të vogla dhe të mëdha rrobash. Kjo kursen kohë dhe para dhe mbron rrobat tuaja.

Programet 2 në 1

Përdorni programe larëse dhe tharëse për t'u kujdesur si duhet për rrobat tuaja dhe për t'i bërë rrobat tuaja gati që t'i vishni kur të dëshironi, falë një procesi të thjeshtë.

Certifikatat

Certifikata Woolmark është një konfirmim i cilësisë nga kompania Woolmark. Jini të sigurt që pajisjet tona larëse-tharëse Electrolux janë mjaft të ndjeshme ndaj leshit dhe rrobave delikate - si gjatë ciklit të larjes, ashtu edhe gjatë tharjes.

Një pajisje për kujdesin e plotë të rrobave

Nuk ka qenë kurrë më e lehtë të kujdesesh për rrobat sesa me pajisjen larëse-tharëse PerfectCare 900. Edhe mëndafshi është gati për t'u veshur menjëherë nga tharësja, me më pak rrudha në krahasim me tharjen në ajër.

Shihni produktin

DelicateCare - cikle larjeje të përshtatura për rrobat

Sistemi DelicateCare, së bashku me një pompë nxehtësie të integruar dhe lëvizjet e kazanit të përshtatura me llojin e veshjeve (të tilla si leshi dhe mëndafshi), trajton butësisht veshjet në temperatura të ulëta që përshtaten me çdo cikël. Kjo do të thotë se ju mund të lani veshjet praktike të kohës së lirë, duke përfshirë xhupat me pupla, plotësisht të sigurt, duke ruajtur cilësitë e tyre të rezistencës ndaj ujit dhe mbrojtjen termike. Rrobat tuaja të mëndafshta janë gati për t'u veshur menjëherë.

Pavarësisht se çfarë lloj rrobash lani dhe thani, mund të jeni të qetë duke e ditur se ato do të jenë gjithmonë gati për t'u veshur.

Lani dhe thani rrobat tuaja të preferuara

Pajisja larëse-tharëse PerfectCare 900 ju ofron siguri për të larë dhe tharë të gjitha rrobat tuaja të preferuara, madje edhe ato të mëndafshta dhe xhupat me pupla. Falë sistemit DelicateCare, edhe rrobat tuaja prej mëndafshi kanë 50% më pak rrudha.

Temperatura dhe lëvizjet e kazanit për kujdesin e duhur

Efikasiteti i një xhupi me pupla mund të dobësohet për shkak të larjes dhe tharjes në një pajisje larëse-tharëse standarde. Sistemi DelicateCare rregullon temperaturën dhe rrotullimin e kazanit sipas pëlhurës, për kujdesin e duhur të rrobave, në mënyrë që puplat të ruajnë vetitë e tyre më gjatë.

Larja dhe tharja e përshtatur për gardërobën tuaj

Nga pambuku i përzier te pëlhura sintetike dhe madje edhe te mëndafshi, zgjedhja intuitive e modalitetit ofron një opsion tharjeje për të gjitha programet e larjes. Përveç kësaj, ju mund të lani dhe të thani 3 kg rroba në vetëm tre orë.

Sistemi FreshScent

Të gjitha pajisjet tona të reja larëse-tharëse janë të pajisura me sistemin unik FreshScent. Me përdorimin e kombinimit të avullit dhe të aromës së freskët, ju mund të shijoni ndjesinë e rrobave të sapo lara pa pasur nevojë për një cikël të plotë larjeje pas çdo veshjeje. Rritni jetëgjatësinë e rrobave tuaja. Rrobat ende duken dhe kanë aromë të mrekullueshme dhe janë të këndshme në prekje.

Fibrat në rrobat tuaja zbuten më tej nga përdorimi i avullit, kështu që rrudhat reduktohen sistematikisht, gjë që redukton nevojën për hekurosje.

Stili juaj i posaçëm zgjat më shumë me kujdes në një cikël

Në mënyrë që të ndiheni të sigurt, është e rëndësishme të dini se rrobat me të cilat dukeni shkëlqyeshëm dhe ndiheni të fortë të jenë të gatshme plotësisht. Tani mund t'i besoni pajisjes larëse-tharëse të avancuar PerfectCare 800 UltraCare dhe të jeni të sigurt që të gjitha rrobat tuaja, nga rrobat praktike të kohës së lirë deri te rrobat delikate, do të jenë më të mbrojtura dhe do të zgjasin më shumë. Në këtë pajisje, ju mund të menaxhoni kombinimin tuaj të preferuar të veshjeve në një cikël praktik larjeje dhe tharjeje, në mënyrë që gjithçka që blini, vishni dhe doni të zgjasë shumë më gjatë. Një zgjidhje e thjeshtuar për stilin tuaj të mrekullueshëm, pa asnjë kompromis kur bëhet fjalë për kujdesin.

Shihni produktin

UltraCare – një zgjidhje që veshjet të zgjasin

Pajisjet tona larëse-tharëse janë të pajisura me një sistem unik UltraCare. Falë tij, detergjenti dhe zbutësi i rrobave përzihen me ujë përpara se të futen në kazan. Kjo do të thotë se ato hyjnë në secilën fije dhe e mbrojnë atë dhe pëlhurat lahen më mirë. Kjo është arsyeja pse rrobat tuaja qëndrojnë në formë më gjatë dhe duken si të reja.

Pëlhurat ruajnë butësinë, pas çdo larjeje.

Detergjenti dhe zbutësi i rrobave përzihen dhe aktivizohen në kontakt me ujin përpara se të hyjnë në kazan. Në këtë mënyrë detergjenti dhe zbutësi i rrobave arrijnë në çdo pjesë të rrobave tuaja dhe i lajnë ato me sukses, ndërsa detergjenti i patretur çon në një pastrim më pak efikas. Sistemi UltraCare shpërndan zbutësin e rrobave në mënyrë të barabartë dy herë më me efikasitet se një lavatriçe klasike.

Nuk ka dërstilje; forma ruhet

Guxoni të thani edhe xhupin e leshtë më delikat. Sistemi ynë DelicateCare rregullon lëvizjet e kazanit për të parandaluar përdredhjen e artikujve të leshit dhe për të shmangur dërstiljen. Kjo siguron rezultate të shkëlqyera tharjeje, edhe për rrobat e leshta të lara me dorë.

Programi Non-Stop One-Go 4 orë/5 kg

Programi Non-Stop One-Go 4 orë/5 kg ofron ciklet më efikase të larjes dhe tharjes në kohën më të shkurtër të mundshme. Ky program është krijuar për larjen e përditshme dhe mund të lajë dhe thajë 5 kg rroba në katër orë dhe është funksioni më ekonomik i disponueshëm aktualisht në treg, duke kursyer kohë dhe energji. Me rezultate të shkëlqyera pothuajse çdo herë.

Sistemi FreshScent

Të gjitha pajisjet tona të reja larëse-tharëse janë të pajisura me sistemin unik FreshScent. Me përdorimin e kombinimit të avullit dhe të aromës së freskët, ju mund të shijoni ndjesinë e rrobave të sapo lara pa pasur nevojë për një cikël të plotë larjeje pas çdo veshjeje. Rritni jetëgjatësinë e rrobave tuaja. Rrobat ende duken dhe kanë aromë të mrekullueshme dhe janë të këndshme në prekje.

Fibrat në rrobat tuaja zbuten më tej nga përdorimi i avullit, kështu që rrudhat reduktohen sistematikisht, gjë që redukton nevojën për hekurosje.

Stili juaj i lirë zgjat më shumë me kujdes në një cikël

Pantallonat e preferuara që ju përshtaten në mënyrë të përsosur. Trikoja juaj e preferuar në të cilën ndiheni gjithmonë rehat. Çfarëdo që ju sjell dita, ju gjithmonë dukeni dhe ndiheni mirë në to. Kini besim në pajisjen tonë novatore larëse-tharëse PerfectCare 700, e cila do të ruajë bukurinë e rrobave tuaja për çdo ditë me një cikël praktik larjeje dhe tharjeje. Çfarëdo që të vishni, për çfarëdo që e shfrytëzoni ditën, bëjeni veshjen një kënaqësi.

Shihni produktin

DualCare – zgjedhje ideale për veshjet tuaja

Sistemi DualCare rregullon automatikisht ciklin sipas llojit të rrobave dhe sasisë së tyre. Prandaj, rrobat tuaja trajtohen në temperaturën e duhur dhe me lëvizje plotësisht të përshtatura të kazanit. Të gjitha rrobat tuaja, nga rrobat delikate dhe të leshtat, e deri te xhinset dhe rrobat praktike të kohës së lirë, lahen dhe thahen në një proces të thjeshtë. Koha kalon, por rrobat tuaja ruajnë pamjen dhe cilësinë e tyre origjinale dhe mbeten të njëjta në prekje.

Pëlhura duket si e re dy herë më gjatë

Sipas një testi të kryer nga Ritex në 2015 (testi nr. 15CR00099), sistemi SensiCare lejon që pëlhurat të duken si të reja dy herë më gjatë. Sensorët rregullojnë automatikisht cilësimet e ciklit sipas sasisë së rrobave që në minutën e parë, në mënyrë që të reduktojnë kohën, energjinë dhe ujin e harxhuar. Në këtë mënyrë ju mbroni rrobat tuaja dhe mjedisin në të njëjtën kohë.

Nuk ka dërstilje; forma ruhet

Guxoni të thani edhe xhupin e leshtë më delikat. Sistemi ynë DelicateCare rregullon lëvizjet e kazanit për të parandaluar përdredhjen e artikujve të leshit dhe për të shmangur dërstiljen. Kjo siguron rezultate të shkëlqyera tharjeje, edhe për rrobat e leshta të lara me dorë.

Program 60-minutësh Non-Stop

Programi ynë 60-minutësh Non-Stop, në një cikël jashtëzakonisht të shpejtë dhe efikas, lan dhe than një sasi të vogël rrobash në vetëm një orë. Rrobat tuaja janë të pastra dhe të trajtuara me kujdes, sa herë që ju nevojiten.

Sistemi FreshScent

Të gjitha pajisjet tona të reja larëse-tharëse janë të pajisura me sistemin unik FreshScent. Me përdorimin e kombinimit të avullit dhe të aromës së freskët, ju mund të shijoni ndjesinë e rrobave të sapo lara pa pasur nevojë për një cikël të plotë larjeje pas çdo veshjeje. Rritni jetëgjatësinë e rrobave tuaja. Rrobat ende duken dhe kanë aromë të mrekullueshme dhe janë të këndshme në prekje.

Fibrat në rrobat tuaja zbuten më tej nga përdorimi i avullit, kështu që rrudhat reduktohen sistematikisht, gjë që redukton nevojën për hekurosje.