Zbuloni Electrolux

Zbuloni Electrolux

Eksploroni artikuj, njihuni me udhëzuesit dhe zbuloni këshillat kryesore të stilit të jetesës

Eksploroni artikujt tanë frymëzues dhe udhëzues të detajuar për blerjen e produkteve, përjetoni fuqinë e një shtëpie inteligjente dhe bashkohuni me ne në rrugëtimin tonë drejt qëndrueshmërisë. Zbuloni, mësoni dhe lidhuni në çdo hap.

Lidhni shtëpinë tuaj në rrjet, kontrolloni stilin e jetesës

Eksploroni përfitimet e një stili jetese të lidhur në rrjet me Electrolux. Thjeshtoni detyrat tuaja të përditshme, nga gatimi inteligjent deri te kujdesi i rrobave me kohë të përsosur. Përjetoni fuqinë e lidhjes me telekomandën, komandat zanore e më tej.

Zbuloni një stil jetese më ekologjik

Ne të gjithë duam të bëjmë pjesën tonë në ruajtjen e mjedisit. Mësoni hapat që mund të ndërmerrni për të krijuar një stil jetese më ekologjik me pajisjet tona me efikasitet energjie – të gjitha të krijuara për të reduktuar gjurmën të karbonit pa sakrifikuar rendimentin.

Udhëzues blerjeje

Zbuloni udhëzuesit tanë gjithëpërfshirës të blerjeve të përshtatur për t'ju ndihmuar në zgjedhjen e pajisjes së përsosur shtëpiake që përputhet saktësisht me nevojat dhe preferencat tuaja unike. Eksploroni tani për zgjedhje të informuara!

 • Three different Electrolux washing machines placed next to each other
  Gjeni makinën e duhur larëse

  Thjeshtoni rutinën të larjes me makinat tona larëse që ju japin rezultate të jashtëzakonshme pastrimi edhe në temperatura të ulëta dhe që kursejnë energji. Udhëzuesi ynë i blerjeve ju ndihmon të zgjidhni makinën larëse më të mirë për nevojat tuaja specifike dhe hapësirën e jetesës.

 • Three different Electrolux tumble dryers are placed next to each other
  Gjeni tharësen e duhur

  Transformoni ditën e larjes së rrobave me fuqinë e tharjes së makinave tona tharëse me efikasitet energjetik. Udhëzuesi ynë i blerjeve ju ndihmon të zgjidhni tharësen më të mirë për nevojat tuaja specifike dhe hapësirën e jetesës.

 • A built-in washer-dryer in a stylish and modern bathroom
  Gjeni makinën e duhur larëse-tharëse

  Eksploroni gamën tonë të makinave larëse-tharëse novatore të krijuara për të përmirësuar rutinën e larjes, ndërkohë që kujdeseni për rrobat dhe tekstilet tuaja. Udhëzuesi ynë i blerjeve ju ndihmon të zgjidhni makinën larëse-tharëse më të mirë për nevojat tuaja specifike dhe hapësirën e jetesës.

 • An open freezer showing several convenient compartments to store food
  Gjeni frigoriferin e duhur

  Zbuloni frigoriferët tanë novatorë me efikasitet energjie dhe ruajeni ushqimin tuaj në mënyrë të përsosur për freski afatgjatë. Pavarësisht nëse preferoni një zgjidhje kompakte ose një opsion më me hapësirë, udhëzuesi ynë i blerjeve ju ndihmon të gjeni frigoriferin më të mirë për nevojat tuaja shtëpiake.

 • An open fridge freezer filled with fresh food stored in convenient compartments
  Gjeni frigoriferin e duhur

  Zgjatni jetën e artikujve tuaj ushqimore me frigoriferët tanë me efikasitet energjie që ruajnë shijen dhe vlerat ushqyese të ushqimeve. Udhëzuesi ynë i blerjeve ju ndihmon të gjeni frigoriferin që u përshtatet nevojave tuaja specifike dhe hapësirës së jetesës.

 • Two built-in Electrolux ovens in a stylish kitchen seamlessly blend into the decor
  Gjeni furrën e duhur

  Çlironi aftësitë tuaja gastronomike me furrat tona novatore me funksione praktike dhe zgjidhje inteligjente gatimi. Udhëzuesi ynë i blerjeve ju ndihmon të zgjidhni furrën më të mirë për nevojat tuaja specifike dhe hapësirën e jetesës.

 • Food cooking on a hob using different cooking zones. Built-in extractor rids the air of odours and steam
  Gjeni pianurën e duhur

  Zgjedhja jonë e pianurave ju mundëson lehtësisht të keni kontroll të plotë të gatimit, qofshin zierje, skuqje, gatim me avull apo kaurdisje e përbërësve. Me udhëzuesin tonë të blerjes, mund të gjeni lehtë hobin më të mirë për nevojat tuaja specifike dhe hapësirën e jetesës.

 • An Electrolux cooker with an oven is placed in a stylish kitchen environment
  Gjeni tenxheren e duhur

  Tenxheret tona të gjithanshme ofrojnë një përvojë të plotë gatimi për të krijuar ushqime të shijshme dhe të shëndetshme për të gjithë familjen. Me udhëzuesin tonë të blerjes, mund të gjeni tenxheren më të mirë për nevojat tuaja specifike dhe hapësirën e jetesës.

 • A modern, black cooker hood with the latest innovative features
  Gjeni aspiratorin e duhur

  Aspiratorët tanë me efikasitet energjie e mbajnë ajrin e kuzhinës suaj të pastër me ventilatorë efikasë që largojnë në heshtje e lehtësisht aromat dhe avullin. Përdorni udhëzuesin tonë të dobishëm për blerjen për të zgjedhur aspiratorin e përshtatshëm për ju dhe hapësirën tuaj të jetesës.

 • A grey air purifier next to a modern and stylish living room couch
  Gjeni pastruesin e duhur të ajrit

  Siguroni cilësi optimale të ajrit në shtëpi me pastruesit tanë të avancuar të ajrit që largojnë alergjenët dhe ndotësit, duke ju dhënë kontroll të plotë të ajrit që thithni. Udhëzuesi ynë i blerjes ju ndihmon të gjeni pastruesin e ajrit që u përshtatet nevojave tuaja specifike dhe hapësirës së jetesës.

 • The latest corded vacuum cleaner placed in the living room with green plants in the background
  Gjeni fshesën e duhur me korrent

  Thjeshtoni rutinën të pastrimit me fshesat tona të teknologjisë së lartë me kabllo, të dizajnuara për të hequr pluhurat dhe papastërtitë në të gjitha llojet e dyshemeve. Udhëzuesi ynë i blerjes ju ndihmon të gjeni fshesën me korrent që u përshtatet nevojave tuaja specifike dhe hapësirës suaj të jetesës.

 • A cordless stick vacuum cleaner placed on the floor next to a dog in a clean house
  Gjeni fshesën e duhur me bateri

  Përjetoni lirinë e fshesës me bateri rreth shtëpisë tuaj me thithje të fuqishme dhe manovrim pa mundim. Udhëzuesi ynë i blerjes ju ndihmon të gjeni fshesën-shufër me bateri që u përshtatet nevojave tuaja specifike dhe hapësirës suaj të jetesës.