Mësoni më shumë rreth fshesave tona me tel

Përfitoni një pastrim të thellë dhe të plotë, me fshesën tonë të fuqishme me kordon – krijuar për të pastruar sipërfaqe dhe lloje të ndryshme dyshemeje. Falë sistemit të avancuar të filtrimit HEPA, fshesat Electrolux e rikthejnë ajrin më të pastër në dhomë gjatë fshirjes. Me zhdërvjelltësi dhe efikasitet të lartë energjetik, mund të zgjidhni midis fshesave me ose pa qese. Zgjedhje të ndryshme për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike të pastrimit.

Lexo më shumë
D9 vacuum

Fshesa jonë me korrent me rendimentin më të mirë deri më sot

Pure D9 kombinon optimumin në teknologjinë e fshesave me korrent dhe risi për rendiment të jashtëzakonshëm dhe fleksibilitet inteligjent.

Pure D9

Pure D9

 • Pure D9 është fshesa jonë me korrent me rendimentin më të lartë deri më tani. Vjen me rendiment të jashtëzakonshëm për më gjatë dhe me kapacitet të madh.

Funksionet e Pure D9

 • Spotless results on any floors
  Icon
  Rezultate të pastra në çdo dysheme

  Koka e rendimentit FlowMotion me dizajn intuitiv dhe llambat LED*, mundësojnë një pastrim më të qetë dhe më të qëndrueshëm falë rrotullimit të rrotave, duke sjellë më pak fërkime në dysheme kur lëvizni nga njëra sipërfaqe në tjetrën.

 • Vacuum D9
  Icon
  Rregullim automatik i fuqisë

  Auto Mode dikton ndryshimin në llojin e dyshemesë dhe rregullon automatikisht fuqinë për rendiment të pandërprerë dhe konsum të optimizuar të energjisë.

 • Airflow
  Icon
  Rendiment pa kompromise, për më gjatë

  Teknologjia e optimizuar e qarkullimit të ajrit së bashku me koshin me kapacitet të madh ofrojnë ** rendiment të jashtëzakonshëm pastrimi për më gjatë.

 • Changing vacuum bag
  Icon
  Ndërrimi i qeses pa telashe

  5l s-bag® mbyllet fort për të parandaluar daljen e pluhurit. Kur është koha për të ndërruar qesen, thjesht shtypni mbi të duke përdorur dorezën novatore, të lehtë dhe higjienike, CleanLift.

 • Airflow
  Icon
  Sistem i avancuar filtrimi

  Sistemi i filtrimit HEPA mund të filtrojë deri në 99,999% të grimcave të vogla deri në 0,3 mikron*** për një shtëpi më të pastër e higjienike.

 • XL wheels
  Icon
  Manovrim më i shtruar dhe më i lehtë

  Rrotat Rubber Coated XL shkojnë kudo, duke përmirësuar manovrimin dhe duke mbrojtur të gjitha sipërfaqet tuaja.

*Ofrohet në modele të zgjedhura.
**Kapja e qilimit të sipërm >91% e kombinuar me rënien më të ulët të qarkullimit të ajrit me kalimin e kohës me mbushjen e qeses, krahasuar me Pure D8.2 dhe UltraOne.
***Bazuar në testin e jashtëm dhe të brendshëm sipas standardit EN 60312-1.

Pure D8.2

Ripërkufizimi i rendimentit. Inteligjent dhe i qetë.​

Një pastërti efikase, me inteligjencë unike dhe tejet e qetë me fshesën tonë Pure D8.2.

Pure D8.2

Pure D8.2

 • Pure D8.2, me modelimin e nderuar me çmime, është fshesa më e qetë e dyshemeve të forta dhe e qilimave, me cilësi të shkëlqyer të zërit.

Funksionet e Pure D8.2

 • Cleaning carpet
  Icon
  Pastrim inteligjent

  Teknologjia SmartMode zbulon automatikisht llojin e dyshemesë dhe rregullon fuqinë. Kaloni nga dyshemeja në qilim pa ndërprerje.

 • Woman sitting on sofa
  Icon
  Modeli ynë më i qetë deri sot

  Sistemi PureSound në fshesë dhe kokë e bën PURE D8.2 fshesën tonë më të qetë deri më sot në dysheme të forta dhe qilima. Qetësi unike deri në 57 dB (A)*.​

 • Dirt on floor
  Icon
  Rezultate pa të meta në çdo kohë

  Projektimi krejtësisht i ri i OneGo Power Clean Nozzle mundëson kapje superiore të të gjitha grimcave, të mëdha apo të vogla, pavarësisht nga lloji i dyshemesë.​

 • Electrolux vacuum cleaner
  Icon
  Plastikë e ricikluar. 100% rezistente

  Ne kemi një qasje të kujdesshme ndaj planetit tonë dhe kemi krijuar një fshesë me korrent me 55% plastikë të ricikluar nga e gjithë plastika e përdorur. Pa cenuar cilësinë, PURE D8.2 është zgjedhja e ekologjike.​

 • XL wheels
  Icon
  Manovrim i shtruar me rrotat XL

  Rrotat XL të fshesës sonë janë të veshura me gomë, për një përvojë të qetë pastrimi. Dizajni përmirëson manovrimin e fshesës dhe siguron mbrojtjen e të gjitha llojeve të dyshemeve.

 • Carrying handle
  Icon
  Dorezë e ekuilibruar mbajtëse

  Merreni me lehtësi fshesën me korrent me dorezën tonë të projektuar posaçërisht. Është vendosur në qendër, në mënyr që pesha të shpërndahet në mënyrë të barabartë. Projektuar për ngritje të ekuilibruar.​

*Siç matet nga pala e jashtme në përputhje me EN 60704-1:2010.

600 Bagged cleaner

Fshirje e shtruar. Rendiment i fuqishëm

600 Bagged cleaner kombinon modalitetin automatik të dyshemesë te koka me akses intuitiv për rendiment pa kompromise dhe më pak ndërprerje.

600 Bagged cleaner

600 Bagged cleaner

 • 600 Bagged cleaner për rendiment praktik vjen me kontroll të plotë të cilësimeve të këmbës, rrota të mëdha për manovrim të lehtë dhe ndërrim higjienik dhe të mbyllur të qeses së pluhurit.

Funksionet e 600 Bagged cleaner

 • Vacuum nozzle
  Icon
  Rendiment i fuqishëm. Rezultate të dukshme.

  Projektimi i kokës Dust Magnet Silent mundëson fuqi të lartë thithëse të pluhurit të imët, në mënyrë që të mund të fshini pluhurin me kapje deri në 100% të pluhurit në të çara*.

 • Vacuum from Electrolux
  Icon
  Thjeshtimi i pastrimit. Me kontroll të plotë me këmbë

  Tani mund të pastroni lehtësisht me funksionin e plotë të kontrollit me këmbë. Rregulloni mbledhësin e kordonit, butonin e ndezjes/fikjes dhe cilësimin e energjisë pa përdorur duart.

 • Filter system
  Icon
  Mbani një shtëpi më të pastër, më të shëndetshme me sistemin e filtrimit të lartë

  S-bag® Classic Long Performance dhe filtri higjienik me larje mundëson heqjen e deri në 99,99%* të grimcave >1 mikrometër për dalje më të pastër të ajrit.

 • Recycled plastic
  Icon
  Me rendiment, rezistencë dhe përbërje deri në 50%. prej plastike të ricikluar

  50% e të gjithë plastikës së përdorur është e ricikluar, si dhe materialet e printuara janë prej letre të ricikluar. Qëndrueshmëri dhe rendiment i pastër pa kompromise.

 • Vacuum on carpet in livingroom
  Icon
  Pastrim i shtruar dhe i lehtë me rrota që rrotullohet lehtë

  Rrotat me rrotullim të lehtë lehtësojnë dhe manovrimin në sipërfaqe të ndryshme dyshemeje. Rrezja e veprimit prej 12 metrash bën që lëvizja ndërmjet dhomave të jetë e njësuar.

 • S-bag
  Icon
  Hedhje higjienike e pluhurit

  Qesja higjienike dhe me ndërrim të lehtë mbyllet fort për të parandaluar çdo kontakt me pluhurin.

*Bazuar në testin e brendshëm sipas standardit IEC 60312-1.

Powerforce vacuum

Rendiment i lehtë për të gjitha dyshemetë

PowerForce ka rrota 360⁰ motion Technology™ për rezultate të jashtëzakonshme pastrimi dhe Power Pro system™ për lehtësi përdorimi në të gjitha llojet e dyshemeve.

Powerforce

Powerforce

 • Rendiment i lartë në të gjitha dyshemetë me Power Pro system™.
 • Manovrim i lehtë me rrota 360⁰ motion Technology™.

Funksionet e Powerforce

 • White dust on floor
  Icon
  Rendiment i fuqishëm në të gjitha dyshemetë

  E vetmja fshesë me korrent rendimenti për të gjitha dyshemetë me Power Pro system™ që tregon rendiment të lartë si në qilima ashtu edhe në sipërfaqe të forta.

 • S-bag
  Icon
  Zbrazje e lehtë e pluhurit

  Akses i plotë në qesen e pluhurit dhe te filtri me kapakun 180⁰ Access™.

 • vacuum cleaner maneuvers around furniture
  Icon
  Manovrim i lehtë rreth sipërfaqeve

  Rrota 360⁰ Motion Technology™ për manovrim maksimal.

Mësoni më shumë rreth pastruesve tanë me qese

Gjeni fshesën e duhur me korrent për nevojat specifike të shtëpisë suaj. Clean – për të pasur një shtëpi të pastër në çdo kohë. Animal – për të hequr me efikasitet qimet dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake – edhe nga qilimat dhe mobiliet. Hygienic– pastrim më i thellë për pluhurin e dukshëm dhe të padukshëm si mikrobet, bakteret dhe ajrin e keq. Ultimate – paketa e plotë për të përballuar çdo detyrë.

Pse të blini një fshesë me korrent me tel/kosh?

Fshesat me tel ofrojnë rezistencë më të lartë, vijnë me rendiment të jashtëzakonshëm dhe kokë të fuqihme, të përshtatshme për të gjitha llojet e dyshemeve dhe sipërfaqet e tjera. Fshesat me tel lidhen gjithmonë me një burim energjie, duke shmangur problemet e kohëzgjatjes së punës. Mund të përshtatni zgjedhjet e filtrave dhe të aksesorëve për t'iu përshtatur nevojave specifike si alergjitë dhe shtëpitë me kafshë shtëpiake, në mënyrë që të krijoni fshesën me korrent më efikase për shtëpinë tuaj.

Dallimi midis një fshese me dhe pa qese

 • Bagged vacuum cleaner
  Fshesa me qese

  Fshesat me qese kanë një qese pluhuri që mund të ndërrohet kur mbushet. Kur zgjidhni një qese të madhe pluhuri, mund të pastroni më gjatë pa e zbrazur. Qesja e mbyllur e pluhurit është higjienike pasi nuk bini në kontakt me pluhurin.

 • Bagless vacuum cleaner
  Fshesa pa qese

  Fshesat pa qese kanë një kosh pluhuri për të mbledhur e mbajtur pluhurin e grumbulluar, duke shmangur nevojën për të blerë qese pastrimi. Pasi të jetë mbushur, mund ta zbrazni e lani koshin e pluhurit lehtësisht. Kutia transparente ju ndihmon të matni sasinë e pluhurit në enë, në çdo kohë.

Karakteristikat kryesore të fshesave me korrent

Fuqia e lartë e thithjes për marrje më të mirë të pluhurit – Mbledhja 100% e pluhurit në të çara.
Kapaciteti i qeseve të pluhurit: 3,5-5 l.
Lloje të ndryshme të produkteve s-bag®.
Filtrim HEPA me përqindje të lartë; filtra të ndryshëm në varësi të nevojave tuaja specifike.
Nivelet akustike 57-80 dB(A).

Lehtësi përdorimi
• Zbrazeni qesen e pluhurit me lehtësi dhe në mënyrë higjienike – në 1 deri në 3 hapa.
• Rrota të mëdha dhe XL për manovrim më të lehtë.
• Rrezja e veprimit: 9 deri në 12 metra.
• Pozicione të shumta qëndrimi.
• Bartje e lehtë ndërmjet dhomave.

Aksesorë për fshesat me qese

Përveç kokës për gjithë dyshemetë, që vjen me secilin produkt në paketim, këtu janë aksesorët shtesë që mund të përdoren me fshesat tona me korrent:

Dysheme të forta – kokë ParkettoPro.
Qilima – koka Turbo Brush, Turbo DEX.
Divanë/karrige – koka për qimet e kafshëve Trinity, koka Mini Turbo.
Pastrim në syprina – mjeti 3-në-1, mjeti 2-në-1, fshirësja e të çarave dhe e tapicerive, fshirësja, furça e pluhurit, mjeti i tapicerive.
Zonat e vështira – kokat Flex Pro dhe Speedy clean si dhe koka e gjatë për të çarat.

Blini aksesorë

Listë kontrolli përpara se të blini një kosh me qese

Nëse vendosni të blini në internet ose në dyqan, në vijim janë disa gjëra që duhet të keni parasysh.

 • Icon
  √ Zona e pastrimit

  Fshesa me tel është një opsion i mirë për zona më të mëdha pastrimi ose dysheme të shumta. Është e lehtë për t'u bartur dhe manovruar mbi të gjitha sipërfaqet.

 • Icon
  √ Lloji i dyshemesë

  Zgjidhni kokat dhe aksesorët e duhur që u përshtaten dyshemeve tuaja: dru, pllaka, qilima ose një kombinim.

 • Icon
  √ Nevoja të veçanta

  Nëse keni alergji ose kafshë shtëpiake, merrni parasysh një fshesë me filtrim më të lartë dhe kokë për pastrim të thellë.

 • Icon
  √ Shpeshtësia

  Fshesa me korrent është alternativa më e mirë për një pastrim më të plotë. Fshesa robotike apo e dorës është më e mirë për pastrimin zonal dhe nëse pastroni shpesh me fshesë me korrent.

Mirëmbajtja e fshesave me korrent

Filtrat e përdorur në një fshesë me tel dhe me qese:
A) Para-filtri ndalon grimcat të hyjnë në motor. B) Filtri i imët i pluhurit në daljen e ajrit – parandalon grimcat e imta të pluhurit të rihyjnë në ajrin e brendshëm.

 • Emptying vacuum cleaner
  Zbrazja e fshesës

  • Zëvendësoni lehtësisht dhe në mënyrë higjienike qesen e mbyllur pasi të jetë mbushur plot.
  • Treguesi i qeseve të pluhurit (mekanik ose elektronik, në varësi të modelit) ju bën të ditur automatikisht kur është plot qesja.

  *shihni udhëzimet individuale të përdorimit për këshillat e sakta të pastrimit për modelin tuaj

 • Changing filters
  Ndryshimi dhe larja e filtrave

  • Parafiltri: ndërrohet çdo 6 muaj.
  • Filtri i pluhurave të imëta: ndërrohet çdo 12 muaj.
  • Lajini të dy filtrat çdo 1-2 muaj.

 • Nozzle on wooden floor
  Mirëmbajtja e kokës

  Pastrojeni me lehtësi kokën duke përdorur skajin e përkulur dhe pastrojini rregullisht furçat.

Mësoni më shumë rreth pastruesve tanë me qese

Gjeni fshesën e duhur me korrent për nevojat specifike të shtëpisë suaj. Clean – për të pasur një shtëpi të pastër në çdo kohë. Animal – për të hequr me efikasitet qimet dhe zbokthin e kafshëve shtëpiake – edhe nga qilimat dhe mobiliet. Hygienic– pastrim më i thellë për pluhurin e dukshëm dhe të padukshëm si mikrobet, bakteret dhe ajrin e keq. Ultimate – paketa e plotë për të përballuar çdo detyrë.

Gati për të blerë?
Ose vazhdoni me eksplorimin e serisë vijuese