Frigoriferë ngrirës autonom

Prezantimi i frigoriferëve ngrirës të krijuar për t'i dhënë secilit komponent mjedisin ideal. Eksploroni teknologji si kontrolli i saktë i temperaturës. Lagështia e optimizuar. Sisteme të dyfishta ftohjeje. Ndarje të kontrolluara nga lagështia për fruta dhe perime. Shihni se si Electrolux ju ndihmon të krijoni ushqim të shëndetshëm dhe me shije fantastike.

Prezantimi i frigoriferëve ngrirës të krijuar për t'i dhënë secilit komponent mjedisin ideal. Eksploroni teknologji si kontrolli i saktë i temperaturës. Lagështia e optimizuar. Sisteme të dyfishta ftohjeje. Ndarje të kontrolluara nga lagështia për fruta dhe perime. Shihni se si Electrolux ju ndihmon të krijoni ushqim të shëndetshëm dhe me shije fantastike.

0 nga 2
800 Cooling 360°
800 Cooling 360°
Përfitoni shijen e plotë në çdo kafshatë me frigoriferin ngrirës 800 Cooling 360°. Qarkullimi i avancuar i ajrit dërgon ajrin e ftohtë në çdo cep.
Cooling 360°
ExtraChill
GreenZone+
CustomFlex
600 TwinTech® No Frost
600 TwinTech® No Frost
Mbrojeni ushqimin nga humbja e lagështisë me frigoriferin ngrirës 600 TwinTech® No Frost.
MultiFlow
TwinTech® No Frost
Kontrolli i lagështisë
Kontroll elektronik me prekje
9 rezultatet
9 rezultatet
Rendit sipas
 • Mbrohet tekstura. Në çdo cep
 • Tekstura e mbrojtur. Nga cepi nё cep. Ftohje 360°
 • Ruajtje e rregullueshme me CustomFlex®
 • Proshuta të mbrojtura, me sirtarin ExtraChill
 • Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin
 • E mban ushqimin plot lëng e të hidratuar
 • TwinTech No Frost: Mbron prodhimin, parandalon grumbullimin e akullit
 • Parandaloni ushqimin e thatë apo të ngrirë aksidentalisht me Multiflow
 • Dizajn i hijshëm, elegant, me Derë të sheshtë
 • Komandim pa mundim me Kontrollet elektronike me prekje
 • Mbrohet tekstura. Në çdo cep
 • Tekstura e mbrojtur. Nga cepi nё cep. Ftohje 360°
 • TwinTech® No Frost - ushqim i mbajtur i hidratuar dhe me lëng
 • Proshuta të mbrojtura, me sirtarin ExtraChill
 • Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin
 • E mban ushqimin plot lëng e të hidratuar
 • TwinTech No Frost: Mbron prodhimin, parandalon grumbullimin e akullit
 • Parandaloni ushqimin e thatë apo të ngrirë aksidentalisht me Multiflow
 • Dizajn i hijshëm, elegant, me Derë të sheshtë
 • Komandim pa mundim me Kontrollet elektronike me prekje
 • Ushqim i mbrojtur nё çdo raft
 • Çdo cep. I ftohur plotёsisht. Me Ftohje 360°
 • GreenZone+ ndihmon në mbajtjen e frutave dhe perimeve të mbrojtura
 • TwinTech® No Frost - ushqim i mbajtur i hidratuar dhe me lëng
 • Ruajtje e rregullueshme me CustomFlex®
 • E mban ushqimin plot lëng e të hidratuar
 • TwinTech No Frost: Mbron prodhimin, parandalon grumbullimin e akullit
 • Pamje e pastër, me DesignLine
 • Parandaloni ushqimin e thatë apo të ngrirë aksidentalisht me Multiflow
 • Një qendër për ngrënien e shëndetshme
 • GreenZone+ ndihmon në mbajtjen e frutave dhe perimeve të mbrojtura
 • TwinTech® No Frost - ushqim i mbajtur i hidratuar dhe me lëng
 • Parandaloni ushqimin e thatë apo të ngrirë aksidentalisht me Multiflow
 • Proshuta të mbrojtura, me sirtarin ExtraChill
 • Mbrohet tekstura. Në çdo cep
 • Tekstura e mbrojtur. Nga cepi nё cep. Ftohje 360°
 • Ruajtje e rregullueshme me CustomFlex®
 • Proshuta të mbrojtura, me sirtarin ExtraChill
 • Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin
 • E mban ushqimin plot lëng e të hidratuar
 • TwinTech No Frost: Mbron prodhimin, parandalon grumbullimin e akullit
 • Parandaloni ushqimin e thatë apo të ngrirë aksidentalisht me Multiflow
 • Dizajn i hijshëm, elegant, me Derë të sheshtë
 • Komandim pa mundim me Kontrollet elektronike me prekje
Krahasim
/ 3

Mësoni më shumë rreth frigoriferëve tanë

Me rrënjë në projektimin skandinav, prodhuar për jetesë më të mirë të përditshme. Gjeni frigoriferin e duhur për nevojat tuaja me udhëzuesin tonë të blerjes!